BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291783 przez sylka
Najgorzej jak coś niespodziewanie padnie i kasę trzeba szykować i koszty ubezpieczeń.Ale za wygodę się płaci.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #291828 przez karotka18
sylka napisał:

justyna a z OC coś uda się wam ściągnąć? To aż tak poważnie uszkodzony że się nie nadaje, zabrali dowód rejestracyjny?

nam dowodu rejestracyjnego nie zabrali a była kaseta całkowita

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291864 przez bombel779
Ojj Justyna to musieliście się nieźle wqrzyć!! Nieźle się zaczął ten 2012r.!!

My (odpukać!) jeszcze nic nie robiliśmy w aucie od czasu kupienia :) i mam nadzieję że tak zostanie na długo :) Tak się tylko zastanawiam czy mi odpali? :) Bo na dworze -10 :ohmy: :P a ja muszę jechać do sklepu po prezent dla dziecka bo jedziemy dzisiaj w odwiedziny i wypada coś podarować.. Dotychczas nie było takich dużych mrozów to nawet nie miałam okazji sprawdzić jak moje wozidło reaguje na takie temp.? :)

boniucha napisał:

Bombelku może pokażesz Jaśka? Strasznie się za nim stęskniłam :blush: :lol:

Boniuszka speszyl for ju :kiss:

Aniołek wrzesień 2013 [*]
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291886 przez justyna84
BOMBELKU jaki ten twoj Jasio duzy mezczyzna .Jaki on jest slodziak kochany. :kiss:

Teraz jak nie mamy auta to jak bez reki bo jak trzeba bylo gdzies jechac to M mnie podrzucil i bylo z glowy a tak to bede musiala sie tescia prosic w poniedzialek jedziemy do Rybnika i trzeba od niego auto wziasc ,na rehabilitacje tez....;) .Przyzwyczailam sie do tej mojej wygody :silly:

bombel a powiedz gdzie kupilas mu takei szelki ? nie spadaja mu one z ramionek ,tez bym chciala sie w takei zaopatrzyc :silly:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 11 miesiąc temu #291894 przez karotka18
justyna84 napisał:

BOMBELKU jaki ten twoj Jasio duzy mezczyzna .Jaki on jest slodziak kochany. :kiss:

Teraz jak nie mamy auta to jak bez reki bo jak trzeba bylo gdzies jechac to M mnie podrzucil i bylo z glowy a tak to bede musiala sie tescia prosic w poniedzialek jedziemy do Rybnika i trzeba od niego auto wziasc ,na rehabilitacje tez....;) .Przyzwyczailam sie do tej mojej wygody :silly:

bombel a powiedz gdzie kupilas mu takei szelki ? nie spadaja mu one z ramionek ,tez bym chciala sie w takei zaopatrzyc :silly:

zadzwon do ubezpieczyciela my po wypadku dostalismy zwrot z ubezpieczenia szkode całkowita plus cena wraku to wyszlismy na swoje i jeszcze odszkodowanie z krajowego rejestru wybadków

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291899 przez bombel779
justyna84 napisał:

Szelki kupiłam w Wodzisławiu, w Markusi www.markusia.pl/?id=sklep&cat_id=122&PHP...f493388f1e167ea2394a :)
Z ramionek mu nie spadają :)
w śr. jak jechaliśmy na pogrzeb to założyłam mu taką kolorową koszulę w kratę i na to szelki - wyglądał odjazdowo! :D moja familia była nim zachwycona :P :blush: :laugh:

karotka18 napisał:

zadzwon do ubezpieczyciela my po wypadku dostalismy zwrot z ubezpieczenia szkode całkowita plus cena wraku to wyszlismy na swoje i jeszcze odszkodowanie z krajowego rejestru wybadków

Ale jak oni nie wzywali policji na miejsce wypadku to nie wiem czy im się takie odszkodowanie należy... :unsure:

12 lata 11 miesiąc temu #291902 przez karotka18
bombel779 napisał:

justyna84 napisał:

Szelki kupiłam w Wodzisławiu, w Markusi www.markusia.pl/?id=sklep&cat_id=122&PHP...f493388f1e167ea2394a :)
Z ramionek mu nie spadają :)
w śr. jak jechaliśmy na pogrzeb to założyłam mu taką kolorową koszulę w kratę i na to szelki - wyglądał odjazdowo! :D moja familia była nim zachwycona :P :blush: :laugh:

karotka18 napisał:

Ale jak oni nie wzywali policji na miejsce wypadku to nie wiem czy im się takie odszkodowanie należy... :unsure:

no z OC sprawcy chyba jakies papiery spisywali ? czy patrzyli na siebie :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291904 przez justyna84
karotka18 napisał:

justyna84 napisał:

MOJ m ma wszystko pod kontrola on sie tam tym zajmuje :).Tak z oc sprawcy papiery spisane M juz dzwonil i przyjdzie rzeczoznawca.Tylko z oc beda pieniazki :)

12 lata 11 miesiąc temu #291907 przez bombel779
karotka18 napisał:

no z OC sprawcy chyba jakies papiery spisywali ? czy patrzyli na siebie :)

Nie wiem. Nie było mnie na miejscu zdarzenia.
:P

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291922 przez nikita
hej hej
bombel to gdzie ty sie szwendała ze cie nie było na miejscu zdarzenia :silly:
Jasio jaki dostojny ulala :lol: :kiss:
ja wczoraj przejechałam 7km, trzeba się wziąć za siebie :silly:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291930 przez ifka
hej dziewuszki :) :kiss:
Oj Justynka to Wam się narobiło :ohmy: :dry: .W nas kiedy gościu na zakręcie uderzył i uciekł :S :angry: :huh: .Ale wszystko dobrze się skończyło w sensie rozliczenia z ubezpieczeniem.

Matko jak pysznie wygląda to ciacho mniam mniam :woohoo: :woohoo: .

Bombel a Jasio to wykapana mamunia :silly: :laugh: .A jak urósł :ohmy: :) :kiss: .

Karotka a Kubuś jaki cudny z tym moniem i w spiochach :woohoo: :kiss: .

A u nas noc znów do d!!!!!! tylko tym razem bardziej płacząco-wrzeszcząca :ohmy: :S .Ale oprócz tego juz całe przedpoludnie do bani,bo też marudzące.
Na poprawę humoru pojechałabym na zakupy,ale do najbliższego CCH jest 60 km a z marudzącą Luśką to jakiś hardcor będzie :huh: .

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #291935 przez karotka18
grunt ze będą z tego jakieś pieniążki :) jeśli rzeczoznawca określi szkodę całkowitą to auto zostanie wystawione na aukcje gdy wartość naprawy będzie przekraczać wartość samochodu wtedy będzie średnia cena rynkowa tego pojazdu minus cena złomu i reszta po odjęciu złomu trafi do was do kieszeni ;) ale to jeszcze zależy od ubezpieczyciela bo u jednych szkoda całkowita jest wtedy gdy wartość naprawy przewyższając 70% wartości samochodu a innego 100%. dobra my tu gadu gadu a mieso mielone na kotlety mnie woła :P

12 lata 11 miesiąc temu #291936 przez nikita
a u nas dla odmiany noc rewelacyjna drugi dzień w swoim łóżeczku i bez wyciągania :lol: :lol: budził sie z 3 razy ale obróciłam go na boczek i spal dalej :lol: :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #291939 przez ifka
pięknie , super :woohoo: :kiss:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #291946 przez sylka
Hej czołem :)

Jasio słodziak :)

Kuba wstał o 3 i do 5 nie spał bawić sie chciał, nawet jak go wzięam do nas do łózka to biegał po nas :P zasnął po 5 i spał do 7.Od 7 P. z nim się bawił a ja sobie odsypiałam te 2 godzinki :) Chłopaki wypucowali mi kuchnie na błysk w tym czasie :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka