- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
- Otrzymane podziękowania: 0
justyna a z OC coś uda się wam ściągnąć? To aż tak poważnie uszkodzony że się nie nadaje, zabrali dowód rejestracyjny?
nam dowodu rejestracyjnego nie zabrali a była kaseta całkowita
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
My (odpukać!) jeszcze nic nie robiliśmy w aucie od czasu kupienia i mam nadzieję że tak zostanie na długo Tak się tylko zastanawiam czy mi odpali? Bo na dworze -10 a ja muszę jechać do sklepu po prezent dla dziecka bo jedziemy dzisiaj w odwiedziny i wypada coś podarować.. Dotychczas nie było takich dużych mrozów to nawet nie miałam okazji sprawdzić jak moje wozidło reaguje na takie temp.?
boniucha napisał:
Boniuszka speszyl for juBombelku może pokażesz Jaśka? Strasznie się za nim stęskniłam
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Teraz jak nie mamy auta to jak bez reki bo jak trzeba bylo gdzies jechac to M mnie podrzucil i bylo z glowy a tak to bede musiala sie tescia prosic w poniedzialek jedziemy do Rybnika i trzeba od niego auto wziasc ,na rehabilitacje tez.... .Przyzwyczailam sie do tej mojej wygody
bombel a powiedz gdzie kupilas mu takei szelki ? nie spadaja mu one z ramionek ,tez bym chciala sie w takei zaopatrzyc
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
BOMBELKU jaki ten twoj Jasio duzy mezczyzna .Jaki on jest slodziak kochany.
Teraz jak nie mamy auta to jak bez reki bo jak trzeba bylo gdzies jechac to M mnie podrzucil i bylo z glowy a tak to bede musiala sie tescia prosic w poniedzialek jedziemy do Rybnika i trzeba od niego auto wziasc ,na rehabilitacje tez.... .Przyzwyczailam sie do tej mojej wygody
bombel a powiedz gdzie kupilas mu takei szelki ? nie spadaja mu one z ramionek ,tez bym chciala sie w takei zaopatrzycUwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]malo tego tao jeszcze teraz oc sie konczy i tak czy siak trzeba je zaplacic bo bez tego to go nawed nei sprzeda chyba ze na zlom
zadzwon do ubezpieczyciela my po wypadku dostalismy zwrot z ubezpieczenia szkode całkowita plus cena wraku to wyszlismy na swoje i jeszcze odszkodowanie z krajowego rejestru wybadków
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szelki kupiłam w Wodzisławiu, w Markusi www.markusia.pl/?id=sklep&cat_id=122&PHP...f493388f1e167ea2394abombel a powiedz gdzie kupilas mu takei szelki ? nie spadaja mu one z ramionek ,tez bym chciala sie w takei zaopatrzyc
Z ramionek mu nie spadają
w śr. jak jechaliśmy na pogrzeb to założyłam mu taką kolorową koszulę w kratę i na to szelki - wyglądał odjazdowo! moja familia była nim zachwycona
karotka18 napisał:
Ale jak oni nie wzywali policji na miejsce wypadku to nie wiem czy im się takie odszkodowanie należy...zadzwon do ubezpieczyciela my po wypadku dostalismy zwrot z ubezpieczenia szkode całkowita plus cena wraku to wyszlismy na swoje i jeszcze odszkodowanie z krajowego rejestru wybadków
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
justyna84 napisał:
Szelki kupiłam w Wodzisławiu, w Markusi www.markusia.pl/?id=sklep&cat_id=122&PHP...f493388f1e167ea2394abombel a powiedz gdzie kupilas mu takei szelki ? nie spadaja mu one z ramionek ,tez bym chciala sie w takei zaopatrzyc
Z ramionek mu nie spadają
w śr. jak jechaliśmy na pogrzeb to założyłam mu taką kolorową koszulę w kratę i na to szelki - wyglądał odjazdowo! moja familia była nim zachwycona
karotka18 napisał:Ale jak oni nie wzywali policji na miejsce wypadku to nie wiem czy im się takie odszkodowanie należy...zadzwon do ubezpieczyciela my po wypadku dostalismy zwrot z ubezpieczenia szkode całkowita plus cena wraku to wyszlismy na swoje i jeszcze odszkodowanie z krajowego rejestru wybadków
no z OC sprawcy chyba jakies papiery spisywali ? czy patrzyli na siebie
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
MOJ m ma wszystko pod kontrola on sie tam tym zajmuje .Tak z oc sprawcy papiery spisane M juz dzwonil i przyjdzie rzeczoznawca.Tylko z oc beda pieniazkijustyna84 napisał:
BOMBELKU jaki ten twoj Jasio duzy mezczyzna .Jaki on jest slodziak kochany.
bombel a powiedz gdzie kupilas mu takei szelki ? nie spadaja mu one z ramionek ,tez bym chciala sie w takei zaopatrzycUwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]malo tego tao jeszcze teraz oc sie konczy i tak czy siak trzeba je zaplacic bo bez tego to go nawed nei sprzeda chyba ze na zlom
zadzwon do ubezpieczyciela my po wypadku dostalismy zwrot z ubezpieczenia szkode całkowita plus cena wraku to wyszlismy na swoje i jeszcze odszkodowanie z krajowego rejestru wybadków
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie wiem. Nie było mnie na miejscu zdarzenia.no z OC sprawcy chyba jakies papiery spisywali ? czy patrzyli na siebie
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
bombel to gdzie ty sie szwendała ze cie nie było na miejscu zdarzenia
Jasio jaki dostojny ulala
ja wczoraj przejechałam 7km, trzeba się wziąć za siebie
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Oj Justynka to Wam się narobiło .W nas kiedy gościu na zakręcie uderzył i uciekł .Ale wszystko dobrze się skończyło w sensie rozliczenia z ubezpieczeniem.
Matko jak pysznie wygląda to ciacho mniam mniam .
Bombel a Jasio to wykapana mamunia .A jak urósł .
Karotka a Kubuś jaki cudny z tym moniem i w spiochach .
A u nas noc znów do d!!!!!! tylko tym razem bardziej płacząco-wrzeszcząca .Ale oprócz tego juz całe przedpoludnie do bani,bo też marudzące.
Na poprawę humoru pojechałabym na zakupy,ale do najbliższego CCH jest 60 km a z marudzącą Luśką to jakiś hardcor będzie .
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Jasio słodziak
Kuba wstał o 3 i do 5 nie spał bawić sie chciał, nawet jak go wzięam do nas do łózka to biegał po nas zasnął po 5 i spał do 7.Od 7 P. z nim się bawił a ja sobie odsypiałam te 2 godzinki Chłopaki wypucowali mi kuchnie na błysk w tym czasie