- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- arturek
- Wylogowany
- rozmowna
- Zuza 14.03.2011
a ja od dzis ma feriiiiieeee hura!
Karotka a skad wiesz ze Kuba jest juz na tyle rzeczy uczulony, juz mu testy robiłas??
Zuzia raczej nie płacze i jak wychodze albo co to nie płacze tylko jak sie gdzies huknie albo cos w nocy sie jej przysni to wtedy tlyko mama:)
wiecie jak sie dzis wkurzyłam! chciałam kupiv mleko małej,ide do Careffour patrze kosztuje 47.79 mysle sobie cholerka co TAK DROGO,mysle sobie lecie do biedrony tak maja po 39 poleciałam a tak juz mleko po 42.99,kurde przez miesiac mleko podrożało o 4 złoty,szlak mnie jasny trafia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a cos mi sie jeszcze przypomniało: czy wasze dzieciuchy spia juz w osobnych pokojach? czy dalej z wami a jesli tak to blisko czy dalej od łóżka niz na samym poczatku,bo przez ferie chce zrobic przemeblowanie i łóżeczko zuzi troszku od nas odsunąc bo brakuje nam troszku intymnosci
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Arturek w Kauflandzie jeszcze kilka dni temu widziałam jeszcze stere ceny mlek które podrożały. Nasze cały czas jest w tej samej cenie.
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
mamy odkurzacz bez worka z filtrem hepa czy jak to tam sie zwie , nie mamy dywanów tylko terakota i paneleCzęsto odkurzać tylko chyba najlepszy będzie odkurzacz bezworkowy albo na wodę, wietrzyć mieszkanie. Zlikwidować dywany, czesto wietrzyć mateacyk w łóżeczku i pościel tzn. kołdre i poduszke najlepiej jak teraz na mrozie bo zabija roztocza. co wiecej to nie wiem.
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
hej dziewczyny
a ja od dzis ma feriiiiieeee hura!
Karotka a skad wiesz ze Kuba jest juz na tyle rzeczy uczulony, juz mu testy robiłas??
Zuzia raczej nie płacze i jak wychodze albo co to nie płacze tylko jak sie gdzies huknie albo cos w nocy sie jej przysni to wtedy tlyko mama:)
wiecie jak sie dzis wkurzyłam! chciałam kupiv mleko małej,ide do Careffour patrze kosztuje 47.79 mysle sobie cholerka co TAK DROGO,mysle sobie lecie do biedrony tak maja po 39 poleciałam a tak juz mleko po 42.99,kurde przez miesiac mleko podrożało o 4 złoty,szlak mnie jasny trafia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a cos mi sie jeszcze przypomniało: czy wasze dzieciuchy spia juz w osobnych pokojach? czy dalej z wami a jesli tak to blisko czy dalej od łóżka niz na samym poczatku,bo przez ferie chce zrobic przemeblowanie i łóżeczko zuzi troszku od nas odsunąc bo brakuje nam troszku intymnosci
tak robiłam mu testy dwa panele pokarmowy i ten drugi zewnetrzny
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...ale dziś jesteś mały jak okruszek...
arturek, ja też od dziś mam ferie teraz nasza kolej hihi Justysiak i pulpecja wracają od poniedziałku, więc my wprowadzamy drugą zmianę
ale mi dobrze teraz... po całym tygodniu zapieprzania w papierach w końcu odpoczynek
- boniucha
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- FRANUŚ!!! 25.03.2011
olunia siemanko!!! Ty to masz dobrze hihi
Doszedł do nas Złomek fajny jest - taki mały - w sam raz na nasze małe mieszkanko, bo myślałam, że mi zagraci pokój
a my mamy wspólną sypialnie z małym - nie będę mu oddawać pokoju tylko po to by spał sam - ale jak bym miała 3 pokój to już dawno bym go przeniosła...
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
Kasia nie spała dzisiaj w dzień, jedynie na spacerku ok 40 minut ja normalnie padam ze zmęczenia, od dwóch tygodni Kasia staje przy meblach, a od dwóch dni już dosłownie wszędzie, przy lustrze, przy wannie, przy szafkach....oj zaczyna się i u nas wariatkowo "wszędzie trzeba mieć oczy dookoła"
nikita napisał:
pulpecja ma pytanie do ciebie czy ty karmisz w nocy Kasie bo ja starałam sie nie ale o 4 miałam juz twarde piersi i musiałam mu na śpika dać
Kochana karmię jak Kasia przebudza się po 4 godzinach od zaśnięcia.ale trwa to góra 6 minut na dwie piersi....ostatnio już 4 noce nie chciała jeść tylko od razu zasypiała po zmianie pieluchy i cyc dopiero między 5 a 6 rano.
olka i arturek oby Wam ferie mijały powoli, bo mi się wydaje, że dopiero się zaczęły a już w poniedziałek do pracy oj znów będzie ciężko wrócić do rytmu bez Kasi
boniucha super stronka kurcze tylko te ceny też super ale już kilka rzeczy upatrzyłam, m.in. blaszkę
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś P. kupił nową drukarkę stara postawił na kanapie a za chwilę słyszymy huk (dosłowine kilka sekund nie patrzeliśny na niego bo P. stawiał nową na biurku), Kuba zwalił ją na ziemię sprzęt nie lekki bo 3w1 a poźniej sobie wszedł na nią i stanął
- arturek
- Wylogowany
- rozmowna
- Zuza 14.03.2011
Zulka tak samo jest wszedzie a jak idzie spac i wchodze do duzego pokoju gdzie przed chwila była to jakby tajfun przeszedł
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daję Hippa
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest