BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #303325 przez mely10
olka napisał:

nommm, palę :dry: zaczęłam niedawno... P. zły jest za to na mnie, ale to silniejsze ode mnie...

moj tez byl na mnie zly :) ale ja jestem na tej zasadzie"robta co chceta" :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #303326 przez megi23
Mamy auto maz ma prawko a ja lubie jezdzic autem jako pasazer ale wole rower jak mam sama jezdzic juz mysle jakie krzeselko dla Tymka kupic by na wycieczke w lewcie pojechac;-)

12 lata 10 miesiąc temu #303327 przez olka
megi23 napisał:

Hehehe moj nie wie co pisze i zkim ale zazdrsny jest o mojego kolege to dluga historia i jak slyszy jego imie to az kipi ;-) eh prawko ja tam wole rower:-)

a ja tam na stare lata postanowiłam wreszcie zrobić to pieprzone prawko, bo bez tego to jak bez ręki... na głupie zakupy muszę wyciągać męża.. a tak wsiadam w autko i mam wszystko w d*** :lol:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 10 miesiąc temu #303328 przez mely10
Megi auto,karta kredytowa ja i Nelka :lol: to wystarczy :lol: :lol: nie ma nas pol dnia i zabawa po uszy :lol: uwiez :lol: :lol: bez meza :lol: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303329 przez mely10
olka napisał:

megi23 napisał:

Hehehe moj nie wie co pisze i zkim ale zazdrsny jest o mojego kolege to dluga historia i jak slyszy jego imie to az kipi ;-) eh prawko ja tam wole rower:-)

a ja tam na stare lata postanowiłam wreszcie zrobić to pieprzone prawko, bo bez tego to jak bez ręki... na głupie zakupy muszę wyciągać męża.. a tak wsiadam w autko i mam wszystko w d*** :lol:

ot to jest prawda,jak bez reki :)

Ola mialam isc spac a tu za dziesiec dwunasta :ohmy: :ohmy: przez ciebie :ohmy: :)

12 lata 10 miesiąc temu #303330 przez megi23
Ja zawsze moge szwagierke wziasc nie musze meza hehe no fakt i wiem ze bym zdala ale jakos nie wiem maz mnie 3 rok prosi i kupi auto nowe. I mowi ze bedzie mi wygodniej.... Zobacze moze zrobie ze szwagrem co 18 konczy bedzie w lecie robil

12 lata 10 miesiąc temu #303331 przez megi23
No dobra zmotywowalyscie mnie jutro gadamz S niech daje na prawko w lecie :silly: ale sie ucieszy :ohmy: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #303332 przez mely10

12 lata 10 miesiąc temu #303333 przez megi23
Wybila godzina 0 :blink:
Ja tez ide lulu branoc pchly na noc karaluchy pod poduchy a szczypawki do zabawki;-)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303334 przez olka
wyszłam na balkon a tam pól cm śniegu... :ohmy: u Was też pada? :unsure: :)

megi, jak Cię Twój S. namawia na prawko to rób :) potem będziesz miała jeszcze mniej czasu...

edit
no to jak Wy spadacie, to i ja się zmywam... nic tu po mnie :kiss: :kiss: GUTE NACHT! :kiss: :blink:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303377 przez ifka
z rana dzień dobry-helllołł!! :lol: :kiss:
To poszalałyście wczoraj :ohmy: :laugh: :laugh: .
Zawsze zapominam Wam napisac,że jakiś tydzień temu śnił mi się Freddy Kruger :ohmy: :ohmy: :ohmy: brrrr..... skąd się biorą te bzdury :unsure: :lol:. A w nawiązaniu do mijającej nocy,to koszmar jakiś, nie wyspana jestem jak cholera :huh: :S .
Lenka wczoraj na podwieczorek nie chciała żadnych owoców itp. to zrobiłam jej jajecznice i zjadła ją o 18.Po 19 my jedliśmy swoją kolację to oczywiście musiała wtedy też podjeść i zjadła parówkę. Ale mleka o 21 to już nie ruszyła, nic dziwnego :ohmy: :huh: świruska :laugh: .ZAsnęła 21.30 i o 23 zaczęła się wiercić i stękać. Biorę ją na rączki i czuję koooopę :ohmy: :dry: .Najadła się jak świnka i koopala walnęła przez sen a ile się opiła, prawie 2 całe kubale wytrąbiła. To i zalana pielucha była :S .Ja ją do przewijania a ona w płacz,że spiąca :S :P .I tak po przebraniu została już u nas i całą noc popłakiwakla i sie wierciła :S .Wstała o 7 i teraz obie wyglądamy jak z krzyża zdjęte i poziewujemy :P :) .
U nas też dopadało śniegu i..... sypie właśnie :lol:

Bombel - odpisali z all :unsure:

Melka-no nareszcie, szwędasz się gdzieś i szwędasz :woohoo: :kiss: .Uśmiałam się z Waszych dialogów z mężem :laugh:

A wiecie co? Mojej Lence oczka się zmieniły. Długo, długo miała niebieskie po mamusi :lol: a teraz.....a teraz to nie wiem :unsure: :dry: .Ma niebieskie a zaraz przy źrenicy brąz się rozchodzi (po tatuniu) :huh: .Już oczy to mógł mi zostawić :P :S :dry: :blink: .

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #303430 przez nikita
dzień dobry :lol:
u nas duuzzooo śniegu :ohmy: :ohmy: :lol: :lol:
do później bo teraz idziemy spać :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #303477 przez sylka
Ło matko ileście nakrobały wieczorem :lol:

Lenka wczoraj miała dobry spust na jedzonko :) Kuba dziś na sniadanie wciągnął jajko po wiedeńsku i dojadł połową parówki :D Wstał po 8.30 :P

U nas oczy nadal niebieskie, ale obydwoje takie mamy. Może Lencia bedzie miała 2 kolorowe :) tak podzieli rodziców

12 lata 10 miesiąc temu #303495 przez Karol
A ja nawet dobrze nie mogę popisać z Wami, bo jak zostaje sama to jak kangur chodzę z Karolem, dobrze że u nas ferie od poniedziałku, to trochę się zrelaksuje.

12 lata 10 miesiąc temu #303499 przez sylka
Ja piszę najczęsciej jak Kuba śpi albo sam się bawi a ja mam chwilkę na popisanie :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka