BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #303524 przez karotka18
Kuba zaczął chodzić przy pomocy pchacza jezdzika :) tak zasuwa ze nie idzie go złapać i dogonić

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #303528 przez megi23
Hej laski ja tez nie wyspana nie wiem ile razy wstawalam. Ju zprzed 7 S dal mi go do lozka i spal do 8 teraz mecze sie zeby go uspac :S. A spiacy ze ledwo siedzi chce zeby pospal zjadl i pojde na spacer po 2 tyg siedzenia
Wlasnie moja szwagierka wygadala sie co mu kupi na roczek jezdzika mowila zebym nie kupowala bo pomyslu nie ma ;-) a ja czekam na rowerek moze jutro dojdzie

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303529 przez ifka
Kubuś szaleje :lol:

Moja gadzinka usnęła własnie ufff....Marudzi dzis bardzo :S .Ja wykorzystam okazje, ogarnę sobie jakieś sniadanie :S i może trochę nockę odeśpię :dry: .

Sylka a gdzie się podziewałaś cały ranek :unsure: .W ogóle gdzie Wy byłyśta :unsure: :angry: :laugh:

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303546 przez sylka
W domku się podziewałam :)

Dzwoniła do mnie siostra P. i pytała co kupić malemu na roczek i nie wiem sama co. Nie mają pomysłu a niechcą kupować jakiejś niepotrzebnej rzeczy.

Kuba oststnio lubi rzucać i ganiać sobie kulki od zabawki helikoptera z vtech i zastanawiam sięczy moze nie powiedzieć rzeby kupili jkąś fontanne wyrzucajacą piłeczki??? Widziałyście moze coś takiego na zywo czy jest fajne?
Może namiot z piłeczkami? Sama nie wiem :)

Bombel JAś chyba ma taką fonntannę powiedz mi cy piłeczki są plastikowe czy gumowe?

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303552 przez megi23
moja maruda tez spi a ja ide buszowac po all moze cos fajnego znajde :blink:

patrzcie co moje dziecko robi wczoraj zauwazylam ze podchodzi i daje buzi braciszkowi blizniakowi :blink:
dzis tesciowa wziela rano malego i mowi daj buzi braciszkoi to on od razu jakby mogl to by objal lustro hehehe :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303559 przez ifka
sylka napisał:

W domku się podziewałam :)

Dzwoniła do mnie siostra P. i pytała co kupić malemu na roczek i nie wiem sama co. Nie mają pomysłu a niechcą kupować jakiejś niepotrzebnej rzeczy.

Kuba oststnio lubi rzucać i ganiać sobie kulki od zabawki helikoptera z vtech i zastanawiam sięczy moze nie powiedzieć rzeby kupili jkąś fontanne wyrzucajacą piłeczki??? Widziałyście moze coś takiego na zywo czy jest fajne?

Bombel{/b] JAś chyba ma taką fonntannę powiedz mi cy piłeczki są plastikowe czy gumowe?

Lenka dostała najzwyklejsza pod choinkę :
allegro.pl/ball-happy-hit-interaktywne-p...nna-i2097535760.html

piłeczkii są jak od tenisa stołowego, hałasu sporo :silly: bo chodzą dwa silniczki nadmuchujące powietrze i do tego muzyczka, ale Lenka to uwielbia.Przy muzyczce rusza doopką a piłeczki wrzuca, wyciaga, wrzuca gdzie indziej itd. :lol:.Pewno te z wyższej półki będą lepiej dopracowane :) .

Megi , Lenka robi to samo :lol:

[/url]
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #303593 przez nikita
mały spal 1.5 godz :lol:
chciałam iść na sanki ale troszkę wieje wiec chyba sobie odpuścimy :(

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303605 przez bombel779
ifka napisał:

Bombel - odpisali z all :unsure:

Nie :( :angry: Przyjdzie mi jeszcze malować rower :ohmy: :angry: :P
y
Ifka
brązowy jest silniejszym kolorem. Jeśli jedno z rodziców ma brązowe oczy istnieje dużo większe prawdopodobieństwo że dziecko też będzie mieć brązowe (miałam kiedyś zajęcia z genetyki :D ) w sumie to i tak dziwne że Lenka nie urodziła się już z brązowymi oczami :)

Jasiek ma niebieskie oczy po tatusiu :) i myślę że takie mu zostaną bo mój ojciec miał i dziadek ma niebieskie oczy :) tak samo u T w rodzinie - ojciec i brat T mają niebieskie :)

teraz jak Ifka skopowiała Sylka, Twoją wypowiedź to widzę że pytałaś o fontannę? :)
My mamy słonia z Playskoola i przyznaję, że Jasiek lubi się nim bawić, nawet bardzo!! :) piłeczki są plastikowe.

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303660 przez olka
witam! :kiss: :kiss:
u nas też nocka dość ciężka :dry: Jasiek obudził się około4 i przez dobre pół godzinki walczyłam, żeby jeszcze zasnął... jakoś się udało, ale pospał do 6.30 i na tym koniec... :dry:
poza tym jesteśmy już po jednej drzemce, niedługo obiadek i około 14 drzemka nr 2 :blink:

EDIT

Bombelu, a próbowałaś dzwonić do tego sprzedawcy? :unsure: po co oni podają adresy mailowe, skoro w ogóle z nich nie korzystają :angry: już kilka razy gdy wysyłałam maile do sprzedawców zdarzało się, że mnie olewali :angry:

EDIT
to mnie teraz nakręciłyście na taką piłeczkową fontannę :lol: :lol: fajne to :lol: :lol: a ja dawno Jasiowi nic do zabawy nic nie kupowałam... no to teraz mam bojowe zadanie :lol: :lol: poszukać czegoś odpowiedniego na all. :lol: :lol: :lol: :blink: :blink:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 10 miesiąc temu #303687 przez Karol
Aja mam teraz chwilę spokoju bo mały śpi juz dobrą godzinę,a jak wstanie to pochodzi w chodziku i jakoś zleci do przyjscia opiekunek.

12 lata 10 miesiąc temu #303708 przez nikita
Karol a może Twój synek nie chce chodzić bo mu wygodnie w chodziku, my nie używamy chodzika

12 lata 10 miesiąc temu #303712 przez arturek
Witajcie:)
W kocku moj berbeć usnoł,choc ciezko było bo wstałyśmy około 10 :):) cóż ostatnie dni wolnego to trzeba korzystać:)
Witaj Karol w naszym gronie:)
U nas noc jak noc nie wiem dlaczego godzina 3- 3,30 jest jakas urzeczona i mała wtedy najbardziej buszuje alu juz wpadłam ze trzeba dac pić i utulic mocno i bedzie spała.
Dziewczyny naskorobały tyle ze ciekzo nadgonic a byłam wieczorem na forum i ni chu chu....dopiero pożniej sie szaleństwo zaczeło.Trzeci dzien mnie głowa boli chyba świra zaraz dostane...

12 lata 10 miesiąc temu #303715 przez sylka
Kuba także dopiero zasnął.
Co do prezentu to chyba dam wybór pomiędzy fontanną piłeczek (wiele na allegro więc wybiorą którą chcą- nie będę mówiła o konktretnej bo nie wiem ile pieniążków chcę przeznaczyć)
a jak złożą się z dziadkami to powiem o odkurzaczu z playskool :) Kuba będzie miał swój sprzet i nie nie bedzie mi zabierał w czasie odkurzania. BAwił się starszą wersją tej zabawki u siostry ciotecznej i bardzo mu się podobała :)

12 lata 10 miesiąc temu #303721 przez nikita
dziewczyny zauważyłam ze Ignacy jak się wkurza to zaciska zęby i tak sie trzęsie :ohmy: troszkę mnie to niepokoi, kiedyś to mu sie zdarzało bardzo rzadko a teraz to kilka razy dziennie :( :(
zauważyliście tez coś takiego :unsure: :unsure:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303722 przez sylka
nikita napisał:

Karol a może Twój synek nie chce chodzić bo mu wygodnie w chodziku, my nie używamy chodzika

My też nie używaliśmy.
Przeglądam allegro i szukam inspiracji na prezent :)

Podoba mi się jeszcze te muzyczne autko o którym pisała Ifka :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka