BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #303981 przez justysiak83
AAAAAA zapomnialam wam napisac ze byliśmy dzisiaj w Centrum Zdrowia Dziecka na kontroli i wszystko jest ok, po krwaiaczku nie ma prawie śladu ale oczywiscie mamy następna wizyte 6 lipca. Maly miał dzisiaj badanie USG i pobieranie krwi więc troche poplakal ale spał całą drogę powrotna. Ciesze się ze mam z glowy na następne pół roku. No to tyle ode mnie, buziaki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #303982 przez nikita
justysiak83 napisał:

Wow Karotka ale wyczesane prezenty :lol: Super to BMW, nie bylo mnie znowu jeden dzien i mam 16 stron do nadrobienia, chyba juz przestaje za wami nadąrzać :( my nie planujemy jakis spektakularnych prezentòw na roczek, raczej takie skromne bo on jeszcze taki malutki, myśle ja będzie miał 2 latka i będzie więcej rozumiał to zaszalejemy bardziej, teraz musimy na domek oszczędzać. A właśnie Bombel macie w końcu dach?

justysiak my tez nie tz my nic nie kupujemy bo i tak dostanie dużo od dziadków, rodziców chrzestnych i wujków :ohmy: :silly: :lol: a kasy nie ma za bardzo wiec my odpuszczamy :silly:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #304040 przez ifka
witamy się z wieczorka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

siemka cioteczki:D

[/url]
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #304054 przez justyna84
bombel779 napisał:

Wysłałam drugiego maila do sprzedawcy z pytaniem o wymianę rowerka, żeby przypadkiem nie przeoczył mojej wiadomości wysłałam ją 5 razy!! :lol: :dry:
A teraz tak patrzę, że użytkownik "Ostatnio logował się: 09.02.2012, 13:42:54" czyli dzisiaj!!!!!!!! A więc jest dostępny!!!! I powinien dostać moje wiadomości!!! No to czemu qrde nie odpisuje???!! :angry: :angry:

Bombel a moze sprobuj napisac bezposrednio do firmy w Łodzi albo wyszukaj nr. tel. za pomoca adresu jaki podaja np. w ksiazce telefonicznej :unsure:

12 lata 10 miesiąc temu #304079 przez sylka
ifka napisał:

witamy się z wieczorka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Siemka Lenka :)

12 lata 10 miesiąc temu #304087 przez mely10

12 lata 10 miesiąc temu #304089 przez megi23
ifka napisał:

witamy się z wieczorka

Ifka czyzby lewe oczko uciekalo Lence???

Moj maly juz w lozeczku urzeduje dzis tak sie rozplakal ze w zyciu nie plakal mi tak z 20 min go uspokajalam i nie wiem co sie stalo bo siedzila bawil sie lyzka do lodow obok Dominis byl i chyba sam sie zadrapal pod ocxkiem ale malo mi sie nie zaszedl musialam w pupe go uderzyc zeby zaplakal nie mogl powieterza zlapac no masakra jakas :( ale juz jest ok

W sumie troche sie wkurzylam bo przyszla tesicowa i mowi ze kupila zaproazenia na roczek ....... No nie sa brzydkie ale chcialam sama...... Ehhh

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #304090 przez ifka
megi23 napisał:

ifka napisał:

witamy się z wieczorka

Ifka czyzby lewe oczko uciekalo Lence???

megi jak wchodziłam do gabinetu to lekarka widziała jako pierwsze prawe,wiec sama nie wiem.Ale Lenka tu wyglada tak jak zawsze.

Lenka wczoraj mi się tak zaniosła jak się uderzyła :huh:

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #304093 przez ifka
mely10 napisał:

czesc :) co porabiacie pokemony :unsure: :lol: :lol: :lol: :side:

hej Pikachu :lol: :silly:

i tu mały zoom na ząbki :lol:

[/url]
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #304098 przez sylka
justyna84 napisał:

Sylka a po ile stoja takei wywrotki?

Na allegro ok 82 z przesyłką

12 lata 10 miesiąc temu #304101 przez karotka18
justyna84 napisał:

Sylka a po ile stoja takei wywrotki?

sorry ze odpisuję za sylkę ale ostatnio jak patrzyłam to te wadera z tą pojemnoscią 150 kg to chyba 65 zł + przesyłka ona ma chyba 68 cm długosci tą co ja znalazłam to 85 zł + przesyłka 85 cm długosci za innymi sie nie rozgladałam ale jest tego troche na all.

12 lata 10 miesiąc temu #304121 przez justyna84
Bo wlasnei tez sie zastanawialam nad taka bryczka :laugh: tylk oze kurde gdzie ja to wszystko bede trzymac tyle co oskar ma zabawek ;)

Jejku jak mnei czaszka boli chyba mi wino zaszkodzilo ,chyba nie mam juz glowy do picia nawed 2 lampek wina ;) :ohmy:

12 lata 10 miesiąc temu #304140 przez megi23
Dobrze ze juz przestal plakac ale mu sie stalo ze zaczal do teraz nie wiem...teraz przzewala sie na lozku miedzy mna a mezem i chce mi telefon wyrwac aalukal na fote lenki z zabkami i wyreal mi telefon i calowal jak lustro pewnie mu wpadla w oko :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #304185 przez sylka
Straszne pustki..

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka