BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #305084 przez megi23
bedzie czekal za lozeczkiem do 24 marca :silly:
nie chcial zejsc z niego spodobalo mu sie wozenie po pokoju hehehe no ale musi byc cierpliwy :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305090 przez olka
nooo, :) Tymek jak prawdziwy facet na tym rowerku :laugh: :blink: :kiss:

justyna, w dużych supermarketach na pewno dostaniesz takie zabezpieczenia

hej laski, które karmią piersią, macie już @ ??? sylka, z tego co pamiętam ma, ale pozostałe? Tak z ciekawości pytam :blink: :blink: :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305094 przez justyna84
Ja 4 miesiace po urodzeniu mialam okres a od 6 miesiaca juz nei karmie piersia
A ile razy na dzien dajecie butelke?

Mam wrazenie ze moje dziecko jada caly czas jedno a to samo ;) ,kurczak ,marchewka ,kalafior ziemniak,ryz, kasza i deserkie w sloiczkach ;) nie zawsze czasami zastepuje mlekiem

12 lata 10 miesiąc temu #305097 przez megi23
2 razy rano i wieczor no chyba ze ma kaszke na dobranoc to nie daje
ja nie mialam do wrzesnia a do 4 pazdzienrika kamrmilam niestety potem sam odrzucil piersc a mialam do polowy grudnia pokarm jeszcze :(

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305099 przez megi23
mo je duzoo wlasnie wszamal rybke z warzywami wczeniej zupe kalafiorowa kolo 12 kaszke wczesniej jeszcze lubisiaa rano 220 mleka a wstanie zje jabluszko i soczek dostanie ja staram sie urozmaicac mu jak moge... aaa i troche bulki razowki zjadl ze mna i co kogos widzi idzie i mowi krzy krzy lub am heheh straszy ze maja mu oddac co jedza :lol:

teraz ograniczylam bialko bo chyba przesadzilam no i jajko je deserki lub owoce i danonki lub danio :)

ja stosuje schemat zywienia z hippa mam rozpiske na lodowce i od poczatku sie trzymam jej :blink:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305103 przez olka
Ja dostałam @ jakoś w sierpniu, czyli około 5 miesięcy po porodzie.
Jasiek dostaje butlę rano i przed snem. W miedzyczasie kaszki mlczno-ryżowe, albo na MM kleik ryżowy jakiś smakowy. Do tego obiadek ( albo ze słoiczka, albo taki, który robię mu i wekuję), deserki, banan ugnieciony, jabłuszko, chrupki kukurydziane, pieczywko chrupkie albo wafle ryżowe :) Cześto do kaszki mleczno ryżowej dodaję np. deserku owocowego trochę i mieszam :)

12 lata 10 miesiąc temu #305105 przez bombel779
justyna84 napisał:

A czy ktos mi powie gdzie ja mam kupic zabezpieczenia do szuflad itp. :unsure: bo nei mam zielonego pojecia :unsure:. W supermarkecie bedzie takei cus ;)

My kupiliśmy w Leroy Merlin.

olka napisał:

hej laski, które karmią piersią, macie już @ ??? sylka, z tego co pamiętam ma, ale pozostałe? Tak z ciekawości pytam :blink: :blink: :)

Ja dostałam pierwszą @ (dopiero) w styczniu :lol:

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 10 miesiąc temu #305109 przez sylka
nikita napisał:

witam sie z rana
arturek napisał:

Nikita
czy to było cos takiego czy krem?
allegro.pl/emolium-emulsja-do-ciala-400m...rum-i2110539164.html ale fajny filma oglądałam "Zamiana ciał" jak macie chwilke to sobie zobaczcie:)
ide bo mała sie kreci ...do jutra,pa

tak arturek to ten balsam i kurcze jestem zła bo ja za 200ml dałam 37zl :ohmy: :ohmy:

Kupiłam dziś balsam do ciała z Olian i za 200 ml dałam 23 zł.

12 lata 10 miesiąc temu #305112 przez megi23
ja kupuje Oilan daje cos kolo 40 zl ale ma 400 ml chyba tam jest do kapieli mu daje i wystarcza mi na 3 miesiace..

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305113 przez justyna84
Dzieki bombel do Leroja mam akurat blisko :)
Moj lubi wcinac paluszki zawsze jak mu daje to do 1 raczki i do 2 :laugh: az sie za nimi trzesie :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #305118 przez nikita
a ja jeszcze nie mam @ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #305119 przez megi23
moj tez je jak mu podrobie ale mi sie nie chce wole mu chrupke kukurydziana dac neich sobie mamla albo daje od kaszek miskopty lub herbatniki z hippa

12 lata 10 miesiąc temu #305120 przez sylka
@ dostałam 8 mies. po porodzie. Zaraz zmykam do gina n kontrol :P Piersią karmię jeszcze nad ranem czasami (zależy kiedy Kuba wstanie) a jak nie nakarmię to wtedy przed drzemka dostaje pierś.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305124 przez olka
uuu, bombel no to nieźle masz, dopiero w styczniu :ohmy: :blink:
a nikita to już prawdziwa szczęściara z Ciebie :blink: :blink: :)

właśnie mi się coś przypomniało, że jak naciskam na piersi to jeszcze z nich mleczko leci, a nie karmię już od początku grudnia... czy coś mi grozi :unsure: :blink: chodzi o to, że ja nie odczuwam żadnego dyskomfortu z tego powodu, bo piersi nie bolą... ale tak się zastanawiam czy jakiegoś zapalenia z tego nie będzie. :dry: :dry: :unsure: :unsure: w sumie to te moje cycuchy takie ładne kształtne przez to są :blink: a gdy już mleka nie będzie to się zrobią flakowate :dry: :( :(

EDIT

Właśnie znalazłam artykuł i już wiem o co cho :blink: :) dziecko.onet.pl/41193,0,33,nie_karmie_ju...m_mleko,artykul.html

12 lata 10 miesiąc temu #305142 przez mely10
Monix napisał:

Nooo... obcas jest niczego sobie :lol: Ale z 13 cm dałam sobię radę, to te 2 cm więcej (mam nadzieję!) nie zrobią zbytniej różnicy :P

Monix wow :ohmy: :ohmy: :ohmy: to moj swiat :lol: :lol: ja tylko takie rakiety nosze :lol: :lol: :lol: kurcze ale fajne,moze sobie zamowie i mamcia mi przywiezie :) :)
kocham takie buciory :ohmy: :lol: :lol: :lol:
ale te 2 cm kochanie to roznice zrobia,uwiez mi :blink: tez na 13 latam,a kupilam sobie 15cm,wlasnie na dniach i ide jakbym kija w pupie milaa,ale ostro udaje ze mi wychodzi :lol: :lol: :blink: ubieram je tylko jak wiem ze bede duzo siedziala :lol: :lol: :silly: ale zakupu nie zaluj :) przesliczne :) :) ja tam cierpie :silly: ale laze :lol: :lol: :side:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka