- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- mely10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 20.03.2011 wyjatkowy dzien!!:-)
No własnie rozmiar... Pierwszy raz zamawiam buty przez internet i nie wiem czy będą dobre A wymienić na inny rozm. raczej się nie da, bo już nie mają Ja mam 38 A jak będziesz jakies chciała to mów zamówię Ci i wyślę kochana
Justysiaku ja popijam whiskacza z colą. Może być???
Monix ja przewaznie zamawiam w necie izawsze rozmiar byl ok takze sie nie martw
dziekuje za propozycje,ale odbiore osobiscie wtedy jeszcze sobie drinkacza walniemy i "pojdziemy"na disco
Megi to ty taki wielgach jestes kurcze naplulabys mi na glowe,buty by mi nie pomogly
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
ja juz po wykladach iiii facet sie mnie spytal kiedy chce miec jazdy a ja mowie ze jak najszybciej a on mi ze przyjedzie we wtorek po mnie o 7 rano i jademy juz w trase
Monix twoje buty sa gitowskie... ja jak juz wczeniej pisalam kupilam sobie na zime buty z 12 cm obcasem !! dzis jak szlam z wykladow to noga sie mi poslizgnela na schodach i taka dziewczyna mnie zlapala!! boze jaki wstyd!!
- mely10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 20.03.2011 wyjatkowy dzien!!:-)
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
własnie teraz doczytałam Megi ile ty masz wzrostu. WOW!!! Mogłabyś nam napluć na głowy hehe
Jak to zobaczylam co napisalas zaczelam sie glosno smiac a moj S z czego chichrasz ja m u mowie i on w smiech
I c o myslalybyscie ze deszcz pada
Moj brat ma 193 mlodszy szwagier 197 a moj ojciec 2 metry moja mamcia najmniejsza z nas 168;-)
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monix napisał:
No własnie rozmiar... Pierwszy raz zamawiam buty przez internet i nie wiem czy będą dobre A wymienić na inny rozm. raczej się nie da, bo już nie mają Ja mam 38 A jak będziesz jakies chciała to mów zamówię Ci i wyślę kochana
Justysiaku ja popijam whiskacza z colą. Może być???
Monix ja przewaznie zamawiam w necie izawsze rozmiar byl ok takze sie nie martw
dziekuje za propozycje,ale odbiore osobiscie wtedy jeszcze sobie drinkacza walniemy i "pojdziemy"na disco
Megi to ty taki wielgach jestes kurcze naplulabys mi na glowe,buty by mi nie pomogly
Tylko szczudly. By zostaly i buty wtedy hehehe
- Monix
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
Ok. Zapewne zabawa byłaby baaaaardzo udanaMonix ja przewaznie zamawiam w necie izawsze rozmiar byl ok takze sie nie martw
Kurde dziewczyny, musimy koniecznie wiosną lub latem ogarnąć jakieś spotkanie. Zabierzemy nasze latorośle i będzie wesoło. No nie mówcie mi, że to głupi pomysł... Fajno spotkać się tak w realu
sylvirka fajnie, że podobają Ci się moje przyszłe buciorki. Mam jeszcze zamiar pozamawiać od nich parę innych modeli
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Bo ja tez pojade jakies 7-8 godzin tylko ze moje dziecko chyba tego nei przezyje ,musze sie pozytywnie nastawic:)justyna84 napisał:
Mely mozesz mi powiedziec ile jechalas do Polski ? .Jak Lenka to zniosla
Jechalas w dzien czy w nocy
moja "Lenka" nawet dobrze znosi podroze,juz 3 razy bylismy z nia wpolsce.my jedziemy zawsze 8 godzin,wyjezdzamy tak 0 4 albo 5 rano,takze jedziemy wiekszosc w dzien.nie powiem ze jedzie sie fantastycznie,bo mala coraz bardziej chce sie bawic alw jest ok polowe drogi przesypia a polowe sie bawimy,bo nie siedzi cale 8 godzin w foteliku ale ciiiiiiiicho,zeby policja nie przeczytala posta
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mely10 napisał:
Ok. Zapewne zabawa byłaby baaaaardzo udanaMonix ja przewaznie zamawiam w necie izawsze rozmiar byl ok takze sie nie martw
Kurde dziewczyny, musimy koniecznie wiosną lub latem ogarnąć jakieś spotkanie. Zabierzemy nasze latorośle i będzie wesoło. No nie mówcie mi, że to głupi pomysł... Fajno spotkać się tak w realu
Juz obgadujemy to organizuje melka;-) co o wawie byla mowa
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
hej Sylwira schon lange von dir nichts mehr gehört
a po jakiemu ty to do mnie godosz?? ja nic nie rozumiec
ja jak ubiore szpile to jestem wieksza od mojego T
- Monix
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to już kwestia dogadania gdzie co i jak. Mnie to się marzy jakieś zaciszne miejsce, może jakaś wioska agroturystyczna lub coś w tym stylu. W mieście jakoś tego nie widzę... No ale to tylko moje zdanieMonix napisał:
mely10 napisał:
Juz obgadujemy to organizuje melka;-) co o wawie byla mowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monix
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sikoreczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- 26.03.2011 Nasz mały skarbeczek
mely10 napisał:
Bo ja tez pojade jakies 7-8 godzin tylko ze moje dziecko chyba tego nei przezyje ,musze sie pozytywnie nastawic:)justyna84 napisał:
Mely mozesz mi powiedziec ile jechalas do Polski ? .Jak Lenka to zniosla
Jechalas w dzien czy w nocy
moja "Lenka" nawet dobrze znosi podroze,juz 3 razy bylismy z nia wpolsce.my jedziemy zawsze 8 godzin,wyjezdzamy tak 0 4 albo 5 rano,takze jedziemy wiekszosc w dzien.nie powiem ze jedzie sie fantastycznie,bo mala coraz bardziej chce sie bawic alw jest ok polowe drogi przesypia a polowe sie bawimy,bo nie siedzi cale 8 godzin w foteliku ale ciiiiiiiicho,zeby policja nie przeczytala posta
Ja wybieram się w lato z Kubciem na wakacje i czeka nas 24 godziny drogi w jedną stronę!!! Oczywiście rozbijemy sobie to na 2 lub 3 dni jeszcze nie wiemy. Także głowa do góry będzie dobrze
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5