BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #305429 przez mely10
Monix napisał:

No własnie rozmiar... Pierwszy raz zamawiam buty przez internet i nie wiem czy będą dobre :P A wymienić na inny rozm. raczej się nie da, bo już nie mają :S Ja mam 38 A jak będziesz jakies chciała to mów zamówię Ci i wyślę kochana :)

Justysiaku ja popijam whiskacza z colą. Może być???

Monix ja przewaznie zamawiam w necie izawsze rozmiar byl ok :) takze sie nie martw :)
dziekuje za propozycje,ale odbiore osobiscie wtedy :lol: jeszcze sobie drinkacza walniemy i "pojdziemy"na disco :lol: :lol: :blink:

Megi to ty taki wielgach jestes :unsure: :lol: :lol: kurcze naplulabys mi na glowe,buty by mi nie pomogly :ohmy: :ohmy: :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #305431 przez sylwira1721
halo :lol:
ja juz po wykladach iiii facet sie mnie spytal kiedy chce miec jazdy a ja mowie ze jak najszybciej a on mi ze przyjedzie we wtorek po mnie o 7 rano i jademy juz w trase :) :P

Monix twoje buty sa gitowskie... :) ja jak juz wczeniej pisalam kupilam sobie na zime buty z 12 cm obcasem !! dzis jak szlam z wykladow to noga sie mi poslizgnela na schodach i taka dziewczyna mnie zlapala!! boze jaki wstyd!!

12 lata 10 miesiąc temu #305433 przez mely10

12 lata 10 miesiąc temu #305439 przez megi23
Monix napisał:

własnie teraz doczytałam Megi ile ty masz wzrostu. WOW!!! Mogłabyś nam napluć na głowy hehe :silly: :blink:

Jak to zobaczylam co napisalas zaczelam sie glosno smiac a moj S z czego chichrasz ja m :laugh: :silly: u mowie i on w smiech

I c :P o myslalybyscie ze deszcz pada

Moj brat ma 193 mlodszy szwagier 197 a moj ojciec 2 metry moja mamcia najmniejsza z nas 168;-)

12 lata 10 miesiąc temu #305447 przez megi23
mely10 napisał:

Monix napisał:

No własnie rozmiar... Pierwszy raz zamawiam buty przez internet i nie wiem czy będą dobre :P A wymienić na inny rozm. raczej się nie da, bo już nie mają :S Ja mam 38 A jak będziesz jakies chciała to mów zamówię Ci i wyślę kochana :)

Justysiaku ja popijam whiskacza z colą. Może być???

Monix ja przewaznie zamawiam w necie izawsze rozmiar byl ok :) takze sie nie martw :)
dziekuje za propozycje,ale odbiore osobiscie wtedy :lol: jeszcze sobie drinkacza walniemy i "pojdziemy"na disco :lol: :lol: :blink:

Megi to ty taki wielgach jestes :unsure: :lol: :lol: kurcze naplulabys mi na glowe,buty by mi nie pomogly :ohmy: :ohmy: :blink:

Tylko szczudly. By zostaly i buty :P :side: :lol: wtedy hehehe

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305474 przez Monix
mely10 napisał:

Ok. Zapewne zabawa byłaby baaaaardzo udana :lol: ;)

Kurde dziewczyny, musimy koniecznie wiosną lub latem ogarnąć jakieś spotkanie. Zabierzemy nasze latorośle i będzie wesoło. No nie mówcie mi, że to głupi pomysł... Fajno spotkać się tak w realu :)

sylvirka fajnie, że podobają Ci się moje przyszłe buciorki. Mam jeszcze zamiar pozamawiać od nich parę innych modeli :)

12 lata 10 miesiąc temu #305476 przez justyna84
mely10 napisał:

justyna84 napisał:

Mely mozesz mi powiedziec ile jechalas do Polski ? .Jak Lenka to zniosla :unsure:
Jechalas w dzien czy w nocy :unsure:

moja "Lenka" :lol: :blink: nawet dobrze znosi podroze,juz 3 razy bylismy z nia wpolsce.my jedziemy zawsze 8 godzin,wyjezdzamy tak 0 4 albo 5 rano,takze jedziemy wiekszosc w dzien.nie powiem ze jedzie sie fantastycznie,bo mala coraz bardziej chce sie bawic :) alw jest ok :) polowe drogi przesypia a polowe sie bawimy,bo nie siedzi cale 8 godzin w foteliku :blink: ale ciiiiiiiicho,zeby policja nie przeczytala posta :lol: :blink: :blink:

Bo ja tez pojade jakies 7-8 godzin tylko ze moje dziecko chyba tego nei przezyje ,musze sie pozytywnie nastawic:)

12 lata 10 miesiąc temu #305482 przez megi23
Monix napisał:

mely10 napisał:

Kurde dziewczyny, musimy koniecznie wiosną lub latem ogarnąć jakieś spotkanie. Zabierzemy nasze latorośle i będzie wesoło. No nie mówcie mi, że to głupi pomysł... Fajno spotkać się tak w realu :)

Juz obgadujemy to organizuje melka;-) co o wawie byla mowa

12 lata 10 miesiąc temu #305491 przez sylwira1721
mely10 napisał:

hej Sylwira :lol: :lol: :lol: :lol: schon lange von dir nichts mehr gehört :lol: :lol: :blink: :blink: :blink:

a po jakiemu ty to do mnie godosz?? ja nic nie rozumiec :lol: :lol:

ja jak ubiore szpile to jestem wieksza od mojego T :ohmy: :ohmy:

12 lata 10 miesiąc temu #305495 przez Monix
megi23 napisał:

Monix napisał:

mely10 napisał:

Juz obgadujemy to organizuje melka;-) co o wawie byla mowa

No to już kwestia dogadania gdzie co i jak. Mnie to się marzy jakieś zaciszne miejsce, może jakaś wioska agroturystyczna lub coś w tym stylu. W mieście jakoś tego nie widzę... No ale to tylko moje zdanie :)

12 lata 10 miesiąc temu #305506 przez megi23
Ja tez lubie takie klimaty coty monix

Zaraz maz konczy grac i jakis film na karcie ogladniemy :lol:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305522 przez Monix
No ja też mam parę filmów do obejrzenia, ale jakoś narazie nie mam do nich weny... Mam m.in. "dziewczynę z tatuażem", "dziennik zakrapiany rumem" i "kac Vegas w Bangkoku" i jakieś tam jeszcze nie pamiętam coś tam z horrorów

12 lata 10 miesiąc temu #305523 przez Sikoreczka
justyna84 napisał:

mely10 napisał:

justyna84 napisał:

Mely mozesz mi powiedziec ile jechalas do Polski ? .Jak Lenka to zniosla :unsure:
Jechalas w dzien czy w nocy :unsure:

moja "Lenka" :lol: :blink: nawet dobrze znosi podroze,juz 3 razy bylismy z nia wpolsce.my jedziemy zawsze 8 godzin,wyjezdzamy tak 0 4 albo 5 rano,takze jedziemy wiekszosc w dzien.nie powiem ze jedzie sie fantastycznie,bo mala coraz bardziej chce sie bawic :) alw jest ok :) polowe drogi przesypia a polowe sie bawimy,bo nie siedzi cale 8 godzin w foteliku :blink: ale ciiiiiiiicho,zeby policja nie przeczytala posta :lol: :blink: :blink:

Bo ja tez pojade jakies 7-8 godzin tylko ze moje dziecko chyba tego nei przezyje ,musze sie pozytywnie nastawic:)

Ja wybieram się w lato z Kubciem na wakacje i czeka nas 24 godziny drogi :) w jedną stronę!!! Oczywiście rozbijemy sobie to na 2 lub 3 dni jeszcze nie wiemy. Także głowa do góry będzie dobrze :D

12 lata 10 miesiąc temu #305528 przez megi23
Ja nie wiem co maz nagral kac vegas w bangkoku polecam:-) ogladalismy

12 lata 10 miesiąc temu #305533 przez sylka
Widzę wy tu o filmach i wzroście :) Ja mam 166 a P. 181 :) Siedzę i popijam karmi malinowe a moje chłopaki drzemią :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka