BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #305349 przez megi23
Ja 180 moj S 183 wiec do slubu mialam tyci obcasik :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #305354 przez sylka
olka napisał:

Sylka, ja po pierwszej ciąży miałam podobną sytuację do Twojej, lekarz też powiedział że jeśli planuję więcej dzieci to wstrzymać się z usuwaniem nadżerki. Ale teraz muszę z tym zrobić porządek :dry:

Ola nie powiększyła Ci się ona przez ten czas,robiłaś częściej cytologię by nadzorowac jej rozwój?

12 lata 10 miesiąc temu #305364 przez mely10
justyna84 napisał:

Mely mozesz mi powiedziec ile jechalas do Polski ? .Jak Lenka to zniosla :unsure:
Jechalas w dzien czy w nocy :unsure:

moja "Lenka" :lol: :blink: nawet dobrze znosi podroze,juz 3 razy bylismy z nia wpolsce.my jedziemy zawsze 8 godzin,wyjezdzamy tak 0 4 albo 5 rano,takze jedziemy wiekszosc w dzien.nie powiem ze jedzie sie fantastycznie,bo mala coraz bardziej chce sie bawic :) alw jest ok :) polowe drogi przesypia a polowe sie bawimy,bo nie siedzi cale 8 godzin w foteliku :blink: ale ciiiiiiiicho,zeby policja nie przeczytala posta :lol: :blink: :blink:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305367 przez justysiak83
Hej dziewczynki :)
Nareszcie weekend, Olusia a tobie sie ferie kończą biedulko :( Strasznie jest znowu wrócić do pracy, teraz żałuje że nie wzięłam wychowawczego na rok.
O czym rozmawiacie? A juz widze, o butach i nadżerkach ;) Ciekawy zestaw.

12 lata 10 miesiąc temu #305375 przez megi23
Hej justysiak
Ja jestem ciekawa o ktorej moj maly pojdzie spac stoi w lozzeczku i gada jak najety wstal po 18 to moze kolo 22 heh S na kompie tesciowka tez ja na fonie za leniwa jestem na laptopa bo trzeba siedziec a ja leze juz w lozeczku :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305383 przez Monix
Mely MORDECZKO TY MOJA :kiss: :lol: Ty wiesz kochana co dobre hi hi :P :silly: Jak sie połamiemy, to razem w szpitalu będziemy hehe, ale póki co nie przewiduje takiej opcji ;) Mam zamiar trochę pochodzić w nich po domu, żeby się trochę przyuczyć :P :P :P

Co do wzrostu, to ja mam skromne 164 cm wiec dodatkowe cm sie przydadzą ;)

Idę sobię walnąć drina jakiegoś, któraś się przyłącza :unsure: :silly: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #305386 przez Sikoreczka
Mój to już od godziny śpi :) dziś padł wcześniej bo nie miał drugiej drzemki...

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305388 przez justysiak83
Domiś już śpi, ale też jakoś ciężko było mu zasnąć, ja też już zmęczona jestem po calym tygodniu pracy wiec zaraz się kładę. Mely nasze forum znowu kwitnie odkad częściej zaglądasz, szkoda że ja nie mam czasu z wami tak często posiedziec :( Ale nic to, takie życie.
Monix ja mam ochote, tylko jakiegoś extra mocnego bo muszę odreagować.

12 lata 10 miesiąc temu #305395 przez mely10
Monix napisał:

Mely MORDECZKO TY MOJA :kiss: :lol: Ty wiesz kochana co dobre hi hi :P :silly: Jak sie połamiemy, to razem w szpitalu będziemy hehe, ale póki co nie przewiduje takiej opcji ;) Mam zamiar trochę pochodzić w nich po domu, żeby się trochę przyuczyć :P :P :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobre :lol: :lol: :kiss:
ja tez wielkoludem jestem,cale 158cm,takze takie buty sa jak dla mnie produkowane :lol: i powiem ze jak mam takie koturny na nogach to i chudsza figurke mam :lol: :blink:
ale swietne sobie butki sprawilas,takze wiesz co mi na urodzinki kupic :lol: :lol: :blink: pamietaj rozmiar 36 :blink: :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #305403 przez mely10
co do drinka to ja rowniez sie dolanczam:-):-)wlasnier pije bacardi z soczkiem:-):-)(ale tylko dlatego ze martini sie skonczylo:-()

12 lata 10 miesiąc temu #305407 przez megi23
Moj gargamel ;) stoi z krow swojq w buzi i spiewa to wstaje to siada ale wstal dzis taki wesolutki wyspal sie cwaniak poprzesuwal te drzemki moj czesto jedna omija te ranna ale popoludniu odbija sobie aaai sam juz dluzsza chwile stoi ale w lozeczku widze jak nozkami rusza by rownowage zlapac
I szporowal dzis dziasla gryzakami nie mowiac ze paluchy non stop jutro sprawdze moze juz w koncu wylazl :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #305411 przez mely10

12 lata 10 miesiąc temu #305413 przez Monix
No własnie rozmiar... Pierwszy raz zamawiam buty przez internet i nie wiem czy będą dobre :P A wymienić na inny rozm. raczej się nie da, bo już nie mają :S Ja mam 38 A jak będziesz jakies chciała to mów zamówię Ci i wyślę kochana :)

Justysiaku ja popijam whiskacza z colą. Może być???

12 lata 10 miesiąc temu #305415 przez megi23
mely10 napisał:

Monix napisał:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobre :lol: :lol: :kiss:
ja tez wielkoludem jestem,cale 158cm,takze takie buty sa jak dla mnie produkowane :lol: i powiem ze jak mam takie koturny na nogach to i chudsza figurke mam :lol: :blink:
ale swietne sobie butki sprawilas,takze wiesz co mi na urodzinki kupic :lol: :lol: :blink: pamietaj rozmiar 36 :blink: :blink:

Moglabys mi sie pod pache sch :blink: :silly: :lol: owac hehehe bylby flip i flap

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305426 przez Monix
własnie teraz doczytałam Megi ile ty masz wzrostu. WOW!!! Mogłabyś nam napluć na głowy hehe :silly: :blink:

Laski muszę Was opuścić, bo mój pies coś
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
i chyba chce mu się kooopkę :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka