BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #304554 przez sylwira1721
Olusia a ile dni mniej wiecej mialas wykladow zanim przystapilas do jazdy?? :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #304558 przez olka
sylwira1721 napisał:

Olusia a ile dni mniej wiecej mialas wykladow zanim przystapilas do jazdy?? :kiss:

wykłady miałam przez jakiś miesiąc 2 razy w tgodniu.

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 10 miesiąc temu #304561 przez sylwira1721
tez mam dwa razy w tygodniu :) no to prawie fajnie ze miesiac bo za miesiac nastepna rate im dam :P

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #304567 przez olka
no i wiosną zaczniesz jeździć jak już się śniegi roztopią :blink:

EDIT

Wiecie co mój Jasiek wyczynia przy jedzeniu? Tak wymachuje mi rączkami, że często-gęsto zawartość łyżaczki ląduje wszędzie wkoło, a co mnie najbardziej wkurza to jak na ubranie mu poleci :S macha tymi łapkami jakby miał tiki nerwowe :blink: :blink:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #304593 przez justyna84
bombel779 napisał:

justyna84 napisał:

bombel779 napisał:

Wysłałam drugiego maila do sprzedawcy z pytaniem o wymianę rowerka, żeby przypadkiem nie przeoczył mojej wiadomości wysłałam ją 5 razy!! :lol: :dry:
A teraz tak patrzę, że użytkownik "Ostatnio logował się: 09.02.2012, 13:42:54" czyli dzisiaj!!!!!!!! A więc jest dostępny!!!! I powinien dostać moje wiadomości!!! No to czemu qrde nie odpisuje???!! :angry: :angry:

Bombel a moze sprobuj napisac bezposrednio do firmy w Łodzi albo wyszukaj nr. tel. za pomoca adresu jaki podaja np. w ksiazce telefonicznej :unsure:

Wysłałam jeszcze jednego maila, mniej grzecznego, z pewnego rodzaju - pogróżkami! :angry: :P i o dziwo w końcu mi odpisali!! :lol: mogę zwrócić rowerek :lol:
Wychodzi na to ze pogrozkami i ze tak powiem ''PYSKIEM'' to wszystko idzie zalatwic bo jak grzecznie to cie zawsze oleja ;)

Ifka powiem ci ze jak patrze na zdiecia twojej Lenki to tez mi sie wydaje ze jej ucieka prawe oczko bo na zdieciu przeciez widzi sie odwrotnosc stron.

A moja maruda spi :dry: i bede musiala go obudzic o 12 bo jedziemy na rehabilitacje , ale jest taki zmierzly ze nei idzie z nim wytrzymac :ohmy: o wszystko jest ryk :ohmy: lada dzien nam wyjdzie zabek ;)

12 lata 10 miesiąc temu #304607 przez nikita
a my śmigniemy dzisiaj na sanki :lol: :lol: :lol: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #304632 przez olka
hej, Wy też nie mogłyście się przez jakieś 30 minut na forum wbić :unsure: :dry: czy to znowu przez ten mój przymulony komputer :angry:

12 lata 10 miesiąc temu #304643 przez megi23
hej laski moj dzis pospal do 8:30 :ohmy: no ale o 6 od razu wstal w lozeczku i musialam go do lozka wziasc

woncu zaspal w poprzek lozeczka nie wiem le moje dziecko normalnei nie zasypia :silly:

Olka apropo prawka rozmawialam z S i sie ucieszyl i pytal czemu zdanie zmienilam :silly:
ja dzis nie ide na spacer przeziebilam pecherz :S ja znim po porodzie to jakas masakra a bylam tylko w sklepie po zakupy i teraz co chwile do wc latam ehhh wzielam urinal moze do wieczora przejdzie bo mi sie nie widzi jechac znowu do lekarza :(

ja na sanki moge isc jak maz jest bo musi isc ktos kolo Tymka bo sie boi jak dzi moje plecy woli przod ogladac :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #304687 przez megi23
gdzie was wymietlo???

12 lata 10 miesiąc temu #304773 przez olka
kurde, ja też chciałam iść dziś z Jaśkiem na jakiś krótki spacer i d***a :angry: bo P. zabrał do pracy klucze od piwnicy :angry: :angry: a pogoda tak dość fajna, bo jest jakieś -5 st. i słonko ładnie świeci ... :dry:

12 lata 10 miesiąc temu #304783 przez sylwira1721
a ja nie pojde bo sie boje bo Maly ledwo co po chorobie, a poza tym ide na te wyklady zaraz ;/

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #304815 przez megi23
Wlasnie przyszedl Tymka rowerek troszke pudlop oderwane byllo luknelam na kolor czy nie rozowy i jest ZIELONY nie skladam moze jak wroci S z pracy albo poczeka do roczku o ile wytrzymam zeby zobaczy :lol: :lol: c jak wnim wyglada

12 lata 10 miesiąc temu #304854 przez nikita
olka napisał:

hej, Wy też nie mogłyście się przez jakieś 30 minut na forum wbić :unsure: :dry: czy to znowu przez ten mój przymulony komputer :angry:

olka ja mam ten sam problem i tez nie mogłam wejść :ohmy: tez sie zastanawiam czy to mój komp bo on bardzo wolno trybi

12 lata 10 miesiąc temu #304860 przez bombel779
Megi a od kogo kupiłaś rowerek??
My dzisiaj odsyłamy z powrotem nasz różowy :P :D

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 10 miesiąc temu #304861 przez olka
megi23 napisał:

Wlasnie przyszedl Tymka rowerek troszke pudlop oderwane byllo luknelam na kolor czy nie rozowy i jest ZIELONY nie skladam moze jak wroci S z pracy albo poczeka do roczku o ile wytrzymam zeby zobaczy :lol: :lol: c jak wnim wyglada

megi, ja bym nie wytrzymała :blink: :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka