BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #308161 przez ifka
sylka napisał:

Kuba zasnąła wczesniej nagrałam jak zrywa ryzunki które miał przyklejone na drzwiach w pokoju :P

Ifcia dosłownie kilka dni może tydzień. Zobaczyłam ze ma rozpulchnione dziąsła a dziś sprawdziłam i 1 już przebita a 2 jeszce tyi brakuje żeby sie cała przebila.
Masz rację czas tak szybko minął że szok....

O matko sylka :ohmy: .Tydzień mówisz.To ja do tego czasu zwariuję :S :(

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #308171 przez sylka
toi tak szybko jak górne 1 szły nam 2,5 mies. zanim trochę wyszły. Tu zanim cały wyjdzie też zejdzie. Tydzień to tak 1/3 zeba na wierzchu pewnie nie powiem dzokładnie bo nie mam jak wymacać młody odrazu mnie gryzie.

12 lata 10 miesiąc temu #308175 przez Monix
Nadia też ma mega rozpulchnione dziąsła zarówno na dole jak i u góry :S Ale na szczęście 2 nocki były marudkowe, dziesiejsza już była normalna. Zobaczymy co z tego będzie :) Na dniach powinno coś wyjść tak myślę.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308184 przez ifka
sylka napisał:

toi tak szybko jak górne 1 szły nam 2,5 mies. zanim trochę wyszły. Tu zanim cały wyjdzie też zejdzie. Tydzień to tak 1/3 zeba na wierzchu pewnie nie powiem dzokładnie bo nie mam jak wymacać młody odrazu mnie gryzie.

nam też coś koło tego a dolne 2 chyba 3 m-ce,ale one jej tak nie dokuczały.Jeszcze taknie marudziła.Idzie,chce się pobawić, niby się czyms zajmie na krótką chwilę,ale w tym czasie cały czas jest "mmmmmmmm" albo "łeeeeeee" czy takie pomiałkiwanie :( .

Monix zazdroszczę,że u Was tak spokojnie to przechodzicie.Całe szczęście :kiss: .
Nasze noce nie marudkowe.Ona normalnie aż się "drze" :( :S ehhh bidula.

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #308191 przez nikita
ja przed ciąża miałam bardzo regularne zobaczymy jak po
Sylka zdjęcie super ja tez murze zrobić takie zestawienie od narodzin i kazdy kolejny miesiąc :)

12 lata 10 miesiąc temu #308196 przez justyna84
Robicie dla meżow jakies prezenty walentynkowe ;) .Ja wogole z tego wszstkiego zapomnialam ze dziaiaj sa walentynki ;) a moj M jest w robocie do 20 ;) ,nie mam zadnego pomyslu ;)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308197 przez ifka
dopiero zauważyłam fotkę jak nikita napisała :S :P .Lekko przytłumiona chodzę :huh: .

Super, fajna pamiatka :) :) .

Ja od 3 m-cy mam regularnie co 28 dni.

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #308198 przez sylka
ifka napisał:

sylka napisał:

nam też coś koło tego a dolne 2 chyba 3 m-ce,ale one jej tak nie dokuczały.Jeszcze taknie marudziła.Idzie,chce się pobawić, niby się czyms zajmie na krótką chwilę,ale w tym czasie cały czas jest "mmmmmmmm" albo "łeeeeeee" czy takie pomiałkiwanie :( .

Monix zazdroszczę,że u Was tak spokojnie to przechodzicie.Całe szczęście :kiss: .
Nasze noce nie marudkowe.Ona normalnie aż się "drze" :( :S ehhh bidula.

Ifka u nas identycznie w dzien, tle że ocki całe przesypia.

Nikita to zestawienie zdj. z pierwszych 2 tyg. 6 mies. i 11 mies.

12 lata 10 miesiąc temu #308199 przez Monix
No u nas własnie tak z reguły bywa. 2 - 3 nocki zarwane, a reszta spokojna.

Co do regularności @ to też nie mogę narzekać. Miesiąc w miesiąc tak samo. Nawet godzinowo jest podobnie :laugh: Jest lepiej niż przed ciążą, bo wtedy bywały 2 dniowe odchylenia. Włąsnie jutro się spodziewam najazdu ciotki :P ;)

12 lata 10 miesiąc temu #308201 przez ifka
Bozszzz ja chyba osiwieję przez te zęby :P :S

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #308202 przez sylka
Justyna ja zrobię te pączki z przepisu karotki. A pozatym jak Kuba zaśnie spędzimy miło wieczór we dwoje :) obejrzymy jakiś film przy dobrym jekimś jedzonku a póxniej wiadomo :D

Od mamy mam fajną ramke z miejscem na 12 zdj. i podpisany każdy miesiąc. MUsze wywołać małe zdj i tam powycinać i powkładac bo narazie stoi pusta :P

12 lata 10 miesiąc temu #308208 przez sylka
Weźcie ja mam tak: 2 pierwsze @ idealne, kolejna za 3 tyg!!, nastepna 13 dni opóźnienia, i ta też nie wiadomo kiedy będzie.

12 lata 10 miesiąc temu #308209 przez ifka
ja też się czaję na te pączki :silly: ,ale chyba dziś mi się nie uda, chyba,że Lusia zasnie o 16 :) .

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #308221 przez Monix
Ja tam nic nie robię na Walentynki :P Nie lubię jakoś tego dnia... Zawsze mnie wkurzał :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #308224 przez ifka
Monix napisał:

Ja tam nic nie robię na Walentynki :P Nie lubię jakoś tego dnia... Zawsze mnie wkurzał :silly:

hahha cała Monia :laugh: :kiss: :kiss: .Ja jakoś szczególnie go nie obchodzę,ale miło jesli J pamięta :silly: :) .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka