BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324132 przez karotka18
my dzisiaj spacerowo koło bloku ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mam nadzieje ze mój Ł nie bedzie miał tego za złe

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #324142 przez ifka
hej

Justysiaczku :kiss: :kiss:.

Piciu dla Lusi zalewam zagotowaną wodą (czasem gorącą, czasem już chłodną) a później już jest w temp.pokojowej :) .

Luska nadal katarzy :( , psikam jej wodą morską i euphorbium.Nie ma gorączki-całe szcęście :) . Wydaje mi się,że wychodzą jej gorne 4 i stąd katar :unsure: . ma na dziąsełkach takie ślady (podobne miała przy gornych jedynkach).No chyba,że to po prostu dolnymi 4 lekko rani sobie dziąsełka :unsure: i stąd te ślady,ale wygląda mi to na zębole.

Karotka, zdjęcia super :) .

A i wiecie co, kupilam Lusi spinki na all :laugh: :lol: a co mi tam :laugh:

o takie allegro.pl/show_item.php?item=2186729492 :laugh:

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #324144 przez pulpecja
Hello :)

MEGI jeszcze ode mnie życzonka...SZCZĘŚCIA przez wielgachne "S", zdrówka, kasiory i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń :kiss: :kiss: :kiss:

kurcze mnie znowu coś rozkłada :( jedno zimno na ustach mi się wygoiło a tu drugie urosło, takie,że boli jak cholera i wyglądam też jak cholera :( :( :( normalnie do kitu :(

Natka chyba ja jeszcze nie witałam Cię u nas :kiss: fajnie,im nas więcej,tym lepiej :kiss: :kiss:

ifka ucałuj Niunię :kiss: :kiss:

Justysiaczku jak możesz wątpić w naszą pamięć :ohmy: :lol: Ucałuj Dominisia :)

Karotka Kubuś śliczny i duży :)

my jeszcze nie mamy bucików, Kasia chodzi póki, co za rączki i przy meblach, także jeszcze chwilkę mamy na zakup.
ciuszki piorę w 50 stopniach w szybkim programie na 30 minut + dodatkowe płukanie.

12 lata 10 miesiąc temu #324151 przez ifka
Pulpecja ja na opryszczkę biorę tabletki "Heviran" (rodzinny wypisuje)i jest spokoj na jakis czas.Bo tak to też mam utrapienie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324152 przez pulpecja
ifka napisał:

Kochana już Ci na facebooku pisałam,że to jakaś telepatia...w pracy się obijałam bo to choróbsko padło mi najpierw na ból głowy i miałam ochotę tylko na oglądanie tych cudności na all...ale dalej na nic się nie zdecydowałam.chciałam kupić Kasi opaskę na roczek (tylko nie wiem, czy ono w niej pochodzi chociaż chwilkę,bo nigdy dotąd nie dała sobie niczego założyć :dry: ).a teraz myślę o spineczce tylko nie wiem czy na tych króciutkich włoskach będzie się trzymała :huh:
a komplet dla Lusi naprawdę prześliczny !! ja też szukam w takiej kolorystyce :) :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #324154 przez Monix
Hej Pulpecia :woohoo:
Ostatnio miałam chwilkę czasu i obejrzałam sobie Twoją galerię ślubną na FB - jest PRZEŚLICZNA!!! A Wy cudnie na tych fotkach wyglądacie. W ogóle fajna z Was rodzinka :)

Moje dziecko wczorajszą nockę miało cięzką. Ciągle się wybudzała i marudziła. To zapowiedź kolejnych zebów pewnie, nie wiem może już coś tam jest... Za Chiny ludowe nie mogę zajrzeć jej do buźki, bo zaraz płacz jest niemiłosierny :S zębów też nie daje sobie umyć, więc narazie odpuściłam...

12 lata 10 miesiąc temu #324156 przez pulpecja
chyba zdecyduję się na takie cuś: www.decobazaar.com/produkt-2-w-1-3359405.html
miałąbym 2w 1 - opaskę i spinkę :)

Monix ale mi miło się zrobiło :kiss: :lol: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #324157 przez karotka18

oj tak duży jest ubranka zmieniam mu co chwilę teraz siedzimy w rozmiarówce 98-104cm :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324158 przez ifka
pulpecja napisał:

ifka napisał:

Kochana już Ci na facebooku pisałam,że to jakaś telepatia...w pracy się obijałam bo to choróbsko padło mi najpierw na ból głowy i miałam ochotę tylko na oglądanie tych cudności na all...ale dalej na nic się nie zdecydowałam.chciałam kupić Kasi opaskę na roczek (tylko nie wiem, czy ono w niej pochodzi chociaż chwilkę,bo nigdy dotąd nie dała sobie niczego założyć :dry: ).a teraz myślę o spineczce tylko nie wiem czy na tych króciutkich włoskach będzie się trzymała :huh:
a komplet dla Lusi naprawdę prześliczny !! ja też szukam w takiej kolorystyce :) :lol:

Pulpecyjko solidarność jajnków heheheh :laugh: :kiss: , Lusia za dużo tych włosków nie ma :silly:,ale babeczka pisze,że się trzymaja na takich wlasnie to pomyslałam,że zakupie :blink: .Jak nie teraz to poźniej się przydadzą :laugh: .

Monia ucałuj Nadulkę od nas :kiss: :kiss: :kiss: . I dołaczam do Twojej opinii na temat Pulpecyjkowej rodzinki :woohoo: .Uwielbiam na nich patrzeć :lol: :) :kiss: .

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324160 przez nikita
justyna84 napisał:

Nikita ja ci dam za ten opis na nk :laugh:

he he B) :kiss: :lol:
a co mi dasz :unsure:

12 lata 10 miesiąc temu #324166 przez Monix
Oh dziękuję ciociu Ifko :) Nadusia wycałowana będzie jak się do niej dołącze za jakiś czas :P

12 lata 10 miesiąc temu #324168 przez nikita
karotka18 napisał:

oj tak duży jest ubranka zmieniam mu co chwilę teraz siedzimy w rozmiarówce 98-104cm :)

poważnie :unsure: :unsure: :unsure: to mój taki karakan :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #324173 przez karotka18
nikita napisał:

karotka18 napisał:

poważnie :unsure: :unsure: :unsure: to mój taki karakan :blink:

naprawdę ;) ostatnio Ł jak zaprosił znajomych z nowej pracy to mi nie dowierzali ze Kuba nie ma jeszcze roku bo zawzięcie twierdzili ze ma ze 2,5 roku dopiero jak im akt urodzenie Kuby pokazałam to mina ich była bezcenna :lol: :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #324180 przez Sikoreczka
Megi od nas też wszystkiego najlepszego zdrówka szczęścia oraz spełnienia marzeń i ślicznego domku :D buziaczki

Dzięki za podpowiedzi w sprawie autka bo mi też podoba się ten pierwszy ale J. wybrał ten drugi no i nie mogliśmy się zdecydować :P :lol:

Wogóle to moje dzieciątko wczoraj mnie zaskoczyło bo on do tej pory nie raczkował tylko pełzał mega szybko i wstawał no a wczoraj zaczął sobie raczkować :silly: :P hehe chyba stwierdził że to za wcześnie na chodzenie :D
Najlepsze że zaczął raczkować jak przestałam jeździć z nim na rehabilitacje bo lekarka stwierdziła że rozwija się prawidłowo a raczkowac nie będzie :)

Karotka Kubuś śliczny hehe i widze że towarzysz w buźce musi być :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka