BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #324184 przez pulpecja
ifka :kiss: :kiss: jutro jak mężuś wróci z delegacji, to mu opowiem, że taką fajną opinię mamy u dziewczyn na forum hahaha :) :)
ale ja również UWIELBIAM roześmianą Lusię i modnisię Nadię :) a Wy to takie strasznie pozytywne Babki jesteście z Buziek :)

Sikoreczka brawo dla Kubulka :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324187 przez Monix
pulpecja napisał:

ifka :kiss: :kiss: jutro jak mężuś wróci z delegacji, to mu opowiem, że taką fajną opinię mamy u dziewczyn na forum hahaha :) :)
ale ja również UWIELBIAM roześmianą Lusię i modnisię Nadię :) a Wy to takie strasznie pozytywne Babki jesteście z Buziek :)

:kiss:

Spadam dziewczynki, bo obowiązki wzywają :P A dokładniej psy chcą na spaceros. Bywajcie moje drogie :)

12 lata 10 miesiąc temu #324189 przez nikita
ja tez uciekam zmiana warty przy kompie :silly: :silly:
do jutra :)

12 lata 10 miesiąc temu #324197 przez karotka18
Karotka Kubuś śliczny hehe i widze że towarzysz w buźce musi być :)[/quote]

obowiązkowo hehe :) na razie ma jeszcze czas na odstawienie dydusia

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324202 przez pulpecja
nie umiałam zdecydować i wzięłam aż tyle (ale zgodnie z opisem dla tych najmniejszych dziewczynek):

opaska:

i dwa komplety spineczek:

i najważniejsze Pani mi już odpisała,że jutro wysyła paczuszkę :) :) :)
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #324203 przez megi23
No i moj spi i dziekujde za zyczonka :kiss:

KUBUS SLICZNY ja mam nadzieje ze w ssobote w koncu wyjdziemy dzis go wykapal jaka on ma sucha skore :ohmy: tone oliwki wsmarowalam w niego jeszcze w sobote go dlugo wykapie i zznowu nasmaruje .....
Przed chwila. Cos jakby mowil prrzez sen po swojemu otworzyl oczy i krzyk taiki ajkiego jeszcze u niego nie slyszalam wtulil sie w meza ppozniej obrocil do mnie i zaspal to moze byc na zeby to juz 3 noc jakas masaka.....

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324268 przez sylka
Brawo dla Kubusiów :)

My wczoraj wyszliśmy na plac zabaw. Kuba wszedł sam na konika na sprężynce i zaczął podskakiwać góra dół by się machał, ubaw miałm bo pierwszy raz n nim siedział a wiedział co i jak zrobic. Trzymałam go za plecki a on brykał i z radośći piał n całe osiedle. Poźniej podszedł do koników, wsadziłam go na siedzonko i bujałam. Radocha na całego. Zszedł i sam podnosił konika góra dół góra dół, ledwo go odciągnełam by do domu wrócić. Zaliczył wchodzenie do piaskownicy. Ogólnie idzie przed siebie nie patrzy czy piach czy trawa :) Pooglądał chłopców grających w piłkę i szedł do nich i rozmawiał po swojemu. Za kaptur musiałam go trzymać by mi się nie wyłożył :P
JAk wyjęłam go z wózka ledwo go z powrotem wsadziłam. Wolał dreptać. Skubany szybko zasuwa a ja trzymając go za 1 rączkę i kaptur i za nim dreptam bo che mi biegać :P

Przetestowaliśmy buciki z Bartka i są rewelacyjne :) stwierdziłam że tamte skoro nie chodzone na podwórku to zwrócę do sklepu :P (umawiałam się tak że sprzedawcą że jeśli będę chciała to moge je zwrócić- bo nie nabijał paragonu) No i stwierdziłam że Bartki są lepsze, stabilniej nóżkę trzymają i oddałam tamte do sklepu i dostałam kaskę z powrotem :lol:

Kochane Babeczki wszystkiego dobrego z okazji naszego Święta
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSNzjyrDisNVd2iV0SPfGFbjuqZZ0hFGrfZezUXOjPf0Ds_4w3Q

12 lata 10 miesiąc temu #324276 przez ifka
Cześć dziewczynki :) :kiss: , witamy się z rana zasypanego sniegiem :ohmy: :angry: :huh:.

Nocka kiepściutka u nas :( .O 1 pobudka, bo gilków miała tyle,że nie mogła przez nie spać, to musiałam jej wyciągnąć :dry: .No i koncert był oczywiście, tak mi jej szkoda. Później nie spała jeszcze przez 1,5 godz. ale za to jak zasnęla to już spokojniej.Słonko moje kochane :kiss: .

Sylka, to Kubuś miał mega radochę :lol: , super :laugh: :kiss: .

Agusia, ale poszalalaś z tymi ozdobami :lol: .Cudne są :cheer: :woohoo: Bebeczka piekne te rzeczy robi :) . Ja też się nie moglam zdecydować,ale mina J mówiła: "wybierz coś wreszcie, tylko jedno i w rozsądnej cenie" :laugh:.Ale co sie odwlecze to nie uciecze :laugh: :silly: .

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324278 przez ifka
pulpecja napisał:

ifka jutro jak mężuś wróci z delegacji, to mu opowiem, że taką fajną opinię mamy u dziewczyn na forum hahaha
ale ja również UWIELBIAM roześmianą Lusię i modnisię Nadię a Wy to takie strasznie pozytywne Babki jesteście z Buziek

:) :) :kiss: :) :)

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #324279 przez sylka
Radocha była.

Szkoda mi Lenki :kiss:. U nas tez czasem koncert na fride jest a niekiedy sam przynosi wode morską i fridę i daje by mu odciągnąć. Zależy od dnia.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324282 przez ifka
Sylka,świetnie,że tak z tymi butkami się udało :cheer: :) . Tak jedne by leżały, a tak to kaska się przyda wiadomo :)

hahahhaha prezent rewelacyjny :laugh: :laugh: :laugh:

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #324286 przez sylka
FAjnie że tak umówiłam się że sprzedawcą że póki nie noszone to moge je zwrócić a po 2 fajnie że dorwałam taniej te BArtki :) A jak wasze Roczki już doszły?

12 lata 10 miesiąc temu #324291 przez ifka
sylka napisał:

FAjnie że tak umówiłam się że sprzedawcą że póki nie noszone to moge je zwrócić a po 2 fajnie że dorwałam taniej te BArtki :) A jak wasze Roczki już doszły?

Tak, tak przyszły. Od 2 dni testowane :) .I ja i Lusia zadowolona :lol: .Tylko cholerka śnieg u nas dziś pada :S :dry: , ale ponoć to przejściowe hehehhe.

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324293 przez sylka
U nas pięknie za oknem słońce świeci a -2 st. Chyba na chasanie na placu zabaw satrczą ocieplane rajstopki i jeansy na podszewce?

Fajnie że zadowolone jesteście :)

Edit.
W wózku musze napompować koła bo zobaczyłam wczoraj że mam flaki a pompki nie mam :P P. musi podskoczyć na stację benzynową z nimi pod kompresor :blush:
Czyli dziś bezwózkowo bo lżejszej spacerówki nie chce mi się wyciągać z balkonu (jest zapakowana i zabezpieczona przed opadami itp.)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324297 przez ifka
Myslę,że spokojnie wystarczą i będzie miał bardziej swobodne ruchy :) .Tylko na spacerek, to się szybko wybierajcie, bo ten snieg od nas ma przechodzić z biegiem dnia przez całą Polskę :dry: .

A butki bardzo fajne, cale skórzane, bez żadnego ocieplenia już. Trochę luźniejsze także akurat te 3 miesiące w nich posmiga.Lekkie, miekkie, cienka podeszwa-super :) .

EDIT:
my jakąś pompkę posiadamy, ale cos szwankuje, więc tylko J ja obsluguje :blush: :laugh: .

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka