BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #324411 przez sylka
mnie to ominęło

Moja żabka wstała :) jak w zegarku 1,5 godz drzemki. Zaraz zupkę zje :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #324416 przez sylka
Wychodzą Kubie górne 3 ciekawe ile będą się przebijać.

12 lata 10 miesiąc temu #324420 przez nikita
mely jak o 20 ma kąpiel to o 20.30 juz spi czasami a czasami o 20.45
rzadko zdarza sie ze o 21 jeszcze nie spi.kąpiel robimy szybka bo to wysusza skórę wiec góra 10 min, wycieranie oliwka ubieranie mleczko cyc i juz go nie ma :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324427 przez ifka
ja spać a Wy do pisania - to skandal :angry: :P :laugh: .

Lenka spi 1 raz a czasem 2 razy.Ale jeszcze cześciej 2 :) .Wstajemy o 8 i pierwsza drzemka o 11 (ok.1,5 do 2 godz.) i jak jest druga to o 16 (1-1,5).Ogólnie zawsze spi tak,,że łącznie wychodza jej 3 godzinki w dzień.Kapiel o 19.Wczesniej miała o 20, ale woda ja pobudza i były problemy ze spaniem na noc póxniej. Tak więc teraz kapiel o 19 i o 21 nocne mleczko i lulu.

Teraz je paluszki :) a o 14 zupka.

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #324433 przez mankowa
Wszystkiego najlepszego z okazji kobiet!!!
Sylka buty super i to w takiej cenie! juz nie moge doczekac sie kiedy bede w PL :)))ja tez robie kapiel o 20.00 i spanie tak do 21 lub 21.30 bo ja kapiel rozbudza hehehe wiec pozniej jest walka o spanie, wczesniej po mleku 10 min i spi a teraz juz tak nie jest.Sluchajcie podpowiedzcie cos co mozna zaproponowac gosciom na prezenty na roczek , czy wy ze swojej strony cos narzucaliscie , podpowiadaliscie czy nie. Bo zabawek ma tyle,ze malo z nich korzysta , woli bawic sie z nami :) i nie mam pomyslu, a nie chce by ludzie kupowali zabawki bez sensu.

12 lata 10 miesiąc temu #324435 przez mankowa
a wogole jak juz nas wzielo na wspomnienia, ja mialam rodzic 15 marca a urodzilam 27 :)to czekanie bylo najgorsze, wszystkich ktorzy do mnie dzwonili w tym czasie , pisali na gg i na skype myslalam,ze pozabijam :)jaka ulga byla jak juz Gabi sie pojawila na swiecie :) moglabym rodzic i rodzic teraz hahahha

12 lata 10 miesiąc temu #324438 przez mankowa
i tak ostatnio mowie do meza, ja nie pracuje, nawet nie wiem czy kiedys jakas emeryture dostane i wpadlam na pomysl,ze zostane surogatka hahhahaha tylko czy ktos by chcial taka stara surogatke hahahah, zartowalam sobie, ja uwielbiam male dzidziusie wiec nie wchodziloby to w rachube hahahha, nie oddalabym za zadne skarby swiata :)

12 lata 10 miesiąc temu #324440 przez mankowa
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #324448 przez megi23
Hehe dobre mzankowa :-) surogatka :laugh:

Moj wlasniwe ucina sobie 2 drzemke wstanie przed 15 na zupe bo tatuas wroci na obiad tez z pracy potem niestety idzie znowu do 20 :dry:
No ale ktos musi zarra biac zebym mogla co wydawac :P.
Tymcio juz mnie blagal bym go polozyla :-)
Szwagierka poszla po maluchy zaraz bedzie male przedszkole krzyki wrzaski terroryzm...
Dzwonila kumpela jej mala ma 5 miesiecy i wazy juz 8.5 kg i ma 69 cm moj wazyl tyle majac 8 misiecy hehe za to teraz poszedl w gore pajacow nie moge tu nigdzie dostac na niego wiec kupie pizamki jakies normalnie to zadupie mnie czasami dobija :P. A raczej brak sklepow z rzeczami dla dzieci tzn sa 2 z ubraniami i akcesoriami ale nie to co mi potrzeba jak dobrze pojdzie znowu pojade w sobote na zakupy maz cos wczoraj bakal ze tesciowa by moze pojechala to i on a ze szwagierka by mi z malym zostala bo juz pytalam wiec moze dorwe buty dla Tymcia z bartka i dostalam kaske na urodzinki od tesciowej i cos mam sobie kupic tylko nie wiem co.... Mowie do niej wczoraj doloze i Tymciowi cos kupie ona nie ehh jakos wole na Niego kupowac mi tam nic nie trzeba. Grunt ze spodnie kupilam masakra z dostaniem na mnie spodni tutaj nie ma nawet w bon prix szukalam fajne sa ale za krotkie ja musze miec 110 dlugosci te co mam sa na 10 8 i sa na styk...

12 lata 10 miesiąc temu #324453 przez sylka
Mankowa ja nie dawałam listy prezentów, tylko żona chrzestnego pytała co kupić i żebym jej coś podpowiedziała to podałam co nie co i dziadkowie z tego skorzystali kupując wielką ciężarówkę. Prezenty okazały się trafione bo Kuba bawi się nimi wszystkimi praktycznie :)
Z bucikami to miałam szczęscie że trafiłam taniej bo tak to 140 kosztują.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324465 przez ifka
mankowa napisał:

a wogole jak juz nas wzielo na wspomnienia, ja mialam rodzic 15 marca a urodzilam 27 :)to czekanie bylo najgorsze, wszystkich ktorzy do mnie dzwonili w tym czasie , pisali na gg i na skype myslalam,ze pozabijam :)jaka ulga byla jak juz Gabi sie pojawila na swiecie :) moglabym rodzic i rodzic teraz hahahha

Mankowa Twoja Gabi urodziła się wtedy kiedy ja :laugh: :blush: :kiss:

a fota super :laugh: :lol:

turystyka.wp.pl/gid,11237539,title,miast...galeria_zdjecie.html brrrr...... :S :X :pinch:

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #324468 przez mankowa
hahaha no to bedziecie razem obchodzic urodzinki, ja tez jestem baran ale z kwietnia :) a wogole megi umknelo mi to wszystkiego najlepszego z okazji twoich 30-tych urodzin(dobrze pamietam?)no to teraz z gorki hahhaah ja za chwile bede miec 35 i nie wierze bo mentalnie jestem 25 :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324470 przez ifka
ja czasem odnoszę wrażenie,że mentalnie jestem w 20-tce :laugh:

EDIT:

Wlasnie sobie uświadomilam,że nie mam pojęcia jak wyglądasz :unsure: :P :laugh: .Tak, tak to sugestia,żebyś pokazała zdjęcie :silly: :) .Pewnie wyglądasz tez na 25 :lol: :woohoo: .

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #324471 przez mankowa

12 lata 10 miesiąc temu #324481 przez nikita
no właśnie mankowa wrzuć fotkę z Gabi

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka