BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324388 przez mely10
jej jakim cudem mam nowy awatar :unsure: :unsure: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: sto procent nelki robota,klikala mi i klikala,ale ze jej takie cus wyszlo jestem w szoku :ohmy: :ohmy: :ohmy:

no poprawilam :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324389 przez megi23
klade przed 20 a idzie spac nieraz kolo 21 ale tak juz 20:30 bo na wspolnej oglada wczoraj padl o 19 :30 :ohmy: bo go wykapalam w koncu hehe :lol:

mo jmi ostantio karte sieciowa w laptopie odlaczyl bo ma male paluszki hehehe kolega przyjechal mowie mu znowu nie dziala on ze wylaczona ja mowie ze nic nie robilam .. wlaczyl mi i powiedzial ze pewnie Tymcio jak leci to sie rzuca na niego zeby cos nacisnac :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #324390 przez nikita
my o 20 zaczynamy kąpiel

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324391 przez sylka
Kuba jak wstanie o 6 to ma 2 drzemki (ok. 10 i 15) po 1,5 godz.-2

Jak wstanie 7-8 to 1 o 11-12 z 2,5 godz.

Na noc chodzi spać ok 19.30-20.30 zależy od rozkładu danego dnia tzn o której wstanie. Przeważnie jest to 5 godz.od ostatniej drzemki. Drzemki przeważnie ma co 3,5-4 godz, jak są 2. Zauważyłam taką prawidłowość u niego.

12 lata 10 miesiąc temu #324392 przez karotka18
u nasz pierwsza drzemka jest o 10-11 trwa czasem nawet do 2,5 godziny druga drzemka jest o 15-16 trwa do około 1,5 godziny i o 20.30 Kuba idzie spać na noc

12 lata 10 miesiąc temu #324393 przez megi23
to tylko moj ma jeszcze 3 drzemki? :ohmy: :ohmy: chodz od kilku dni 2 ....

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324394 przez sylka
U nas kąpiel też o 20 ale jak widzę, że wcześniej ziewa i minęły juz 5 niekiedy 6 godz, jego aktywności to wcześniej szykujemy kąpiel. Spi bez pobudek do 5-6 zje i dalej śpi lub o 6 wstaje. Jak zaśnie to spi do 7-8. Moment takiego lekkiego marudzenia ma ok 18. ale zawsze go zabawię czymś i mija. Jakbym połozyła do o 18 to wstał by o 19-20 i chodził do 24.00

12 lata 10 miesiąc temu #324395 przez megi23
ja swojego tez przetrzymuje jak nie zasnie do 17 to juz sie bawie pozniej leci jaka to melodia kolo 18 :30 to juz i tak nie pojdzie spac zanosze do tesciowej na dol i razem ogladaja i biore go od tesciowej o 19 i szykuje wszystko

12 lata 10 miesiąc temu #324396 przez mely10
no dziekuje dzeiwczyny,ale widze ze wyglada to podobnie jak i umnie :)
Nikita jak o 20 kapiel to tak gdzies przed krotko przed 21 spanko :) prawda :) u mnie tez teraz tak do 21 juz spimy :)
kurcze wlasnie grad zaczol padac :ohmy: :ohmy: a bylo juz tak wiosennie :(
oby 20 marca byla sliczna pogoda :lol: :lol:

ach mama miala do mnie przyjechac w niedziele na miesiac,pozniej mial papa dojechac na swieta i mielismy razem do polski smignac,a tu mam wczoraj dzwoni ze noga jej spuchla i sina jest i dupa :( dopiero na swieta z papä przyjedzie :( :( a ja juz taaaaaaak sie cieszylam :( :( :( :(

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324397 przez sylka
Mely :kiss: przyjadą i zapomnisz że wcześniej nie mogła. Zdrówko ważniejsze podkuruje się by mogła za wnuczką ganiać :)

U moich rodziców wczoraj było 20 st :lol: ale wietrznie i ponoć nie czuć tyle. A u mnie wczoraj padał przez 10 min. gęsty śnieg ale się stopił po kilku min :P

12 lata 10 miesiąc temu #324399 przez mely10
dzieki Sylka mam nadzieje :) ale nie bedzie ich na urodzinach :ohmy: :( :( i wszyscy smutni jestesmy :(

u nas w tamtym tygodniu bylo tak cieplutko ze juz myslalam wiosna jak nic idzie,w skorze chodzilam :) a od poniedzialku brzydko i zimno sie zrobilo :( mam nadzieje ze wiosna juz za rogiem czeka :)

12 lata 10 miesiąc temu #324400 przez sylka
Mówią że to oststnie poddrygi zimowe i przelotne opady śniegu a od połowy marca prawdziwa wiosna ma zawitac.

12 lata 10 miesiąc temu #324401 przez mely10
sylka napisał:

Mówią że to oststnie poddrygi zimowe i przelotne opady śniegu a od połowy marca prawdziwa wiosna ma zawitac.

oby :lol: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #324404 przez megi23
obu obu bo jak pojade od mamci to chce miec cieplo bysmy w 3 na ldugieee spacerki lazili czyli wychodzili rano wracali wieczorem jak w tamtym roku :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #324406 przez karotka18
i pomyśleć ze rok temu latałyśmy na ostatnie badanie sprawdzałyśmy torby do szpitala i dzielnie czekaliśmy na objawy nadchodzącego porodu .... ehh.... to były czasy

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka