- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
No znalazłam chwilkę

Widzę że u Was święta także udane

agi gratulacje dla Amelki, kurcze jak Wam zazdroszczę, u nas ten moment chyba nigdy nie nastąpi

Święta minęły nam bardzo fajnie chociaż jak co roku grafik był napięty i chwilami miałam już dość

Wigilia u nas, wszyscy zadowoleni z prezentów, dzieciaki szalały z nowymi zabawkami.
Pierwszy dzień świąt to obiad imieninowy u teściowej a wieczorem tradycyjnie już imieniny u nas mojego taty i goście z noclegami

Świąteczne spacerki też miały miejsce chociaż bez śniegu to jakoś nic uroku ani klimatu nie ma, nawet pięknie przystrojone domy i podwórka

Ostatnio byliśmy w pepco i kupiłam Paulinie strój na sylwestra, wiedziałam że ten sklep w tak bliskiej odległości to zły pomysł

Dorotka w nocy z 24 na 25 grudnia zrobiła mamuni piękny prezent i przespała całą noc

Niestety póki co nie powtórzyła tego wyczynu ale jedno nocne karmienie to też nie tak źle

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miłego weekendu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
u nas swieta ok prezenty trafione ,Tymek stolik artystyczny rozpakowywal zawziecie hehe no ja dostalam tableta i telefon a S pizamke w ktorej spi hehe,nie objadalam sie, ja jakas inna jestem, na Wigilie zjadlam tylko barszcz i nic nie moglam wuiecej , w ogole mal ojem za to brzuch mi wysadzilo ,mlody kopie juz jak brat czyli prawie 24 na dobe, ale to kocham, Tymek rozkreca sie z mowa

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Sylka dobrze , ze Kuba już lepiej się miewa

Super , ze prezenty trafione

Mężuś mnie zaskoczył , bo sam wybrał mi prezent , nawet sam go wymyślił , a u niego ciężko z takimi czynami

Agusiu Paulinka pożegna pampersa niebawem , spokojnie . Ja za to nie mogę się doczekać kiedy Amelka tak pięknie się rozgada

Fajnie , ze święta tak miło minęły

Zdjęcia świetne

I piękny prezent Ci zrobiła

Megi jeszcze troszkę i wszystko się wyjaśni i spokojniejsza będziesz

I jaki Tymcio mądry

Pogoda taka , ze wszystkich łapie

W sobotę wybraliśmy się na spacerek , faktycznie bez śniegu to dziwnie w grudniu sie spaceruje

A wczoraj zupełnie spontanicznie pojechaliśmy do Ikei

Sypialnie mamy teraz mini , ale za to Dziewczynki mają duży pokój

Miłego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi zdjęcia fajowe, widać że wszyscy zadowoleni z prezentów

A pokój dziewczynek jest rewelacyjny

My już po usg, więc wszystko jest w porządku i to co tam wyszło podobno nie opisuje się w wyniku jednak mnie lekarz powiedział że piasek jakiś tam jest, ale to podobno normalne, natomiast w jednej nerce ma zmianę 2 mm i teraz to nic nie znaczy ale za 5-10 lat może się z tego zrobić kamień. Zalecenie- DUŻO, BARDZO DUŻO PIĆ.
Nie będzie to łatwe ale będziemy jej wmuszać.
Pan dr był też bardzo dowcipny, bo na usg pokazał Paulince jej serduszko po czym dodał że jest jeszcze w tym wieku że ma serduszko bo ono później u kobiet zanika

Uśmialiśmy się i ogólnie bardzo fajny ten lekarz, taki luźny i ma podejście do dzieci

Wczoraj Dosia została z moimi rodzicami a my z Paulinką objechaliśmy groby bo na Wszystkich świętych nawet nie udało nam się wyskoczyć, więc teraz mieliśmy okazję.
Kupiliśmy Paulince szampana trele morele na jutro, kieckę sylwestrową i okularki gwiazdki

Miłego dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Pozazdrościć powierzchni

Prezent bardzo fajny

Agusiak suer że USG prawidłowe, i póki co nic groźnego sie nie dzieje.
Ja zaliczyłam dzis z małym kontrol u pediatry. Osłuchowo juz czysty wiec zrdowy jak rydz-póki co

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My już jesteśmy u siebie,co mnie cieszy i nie.
Odezwę się i napiszę coś więcej w Nowym Roku,bo oczywiście ledwo usiadłam i już mnie zganiają

Tymczasem miłego wieczoru i spokojnej nocy!
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiu , to super , ze nic aż tak niepokojącego na usg nie wyszło

Sylka jak dobrze , ze Kuba już zdrowy

I jaki kochany Twój Mężuś

A co do powierzchni , to ja wiem , ze ciężko w to uwierzyć , ale i tu miejsca mi brakuje hahaha

Niby duży dom i metraż spory , ale jeszcze dół i pomieszczenia gospodarcze nie ogarnięte . Jak zrobimy to po swojemu , to wtedy juz będzie ok

Gosiu wypad do rodziców na pewno się udał i spędziłaś miło i rodzinnie czas

A my , zeby nie było za dobrze , to mamy w planach wypad do pediatry dzisiaj

Popołudniu jedziemy do Mamci . Tam sylwestra spędzimy . Cieszę się , bo widok od Mamy z okien o północy jest rewelacyjny

Kochane od razu życzę Wam cudownego sylwestra

I spełnienia każdego noworocznego życzenia oraz dotrzymania postanowień

U mnie każde postanowienie , które nasuwa się na myśl ... raczej realne nie będzie

Miłego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aguś mąż ma pracę stacjonarną, ale zmianową i bałam się że będzie miał dziś nockę, ale na szczęście nie i dzwonił że już wraca

U nas dziś wstrętna pogoda, ponuro i ciągle siąpi deszcz

Normalnie, zawsze tak jest jak mają być imprezy plenerowe.
Kochana ojoj ciekawe co jest Ami, biedna malutka, pewnie dostanie jakiś kropelki z antybiotykiem. Oby pomogły szybciutko, daj znać co to było.
My Sylwester w domku.
Życzę Wam wspaniałej zabawy, cudownej nocy i wszystkiego dobrego!!!
Odezwę się jutro, buziaki :*
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Życzę Wam wszystkiego o czym marzycie i śnicie, radości z dzieci.
Aby każdy dzień Nowego Roku był pełen sukcesów i motywacji.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kochane jak tam się zaczął ten Nasz NR ?
Amelka pięknie przespała cała imprezę

Amelka ma zapalenie spojówek . Tyle , ze jego przebieg bardzo ostry

No ale co , jutro zapewne wizyta u Dr ponownie , bo kaszlec coś zaczyna .
Teraz Ona najdłużej się trzymała i nie chorowała mimo choroby Pauli , mojej i Majki przeziębienia miesiąc temu .
Nowy Rok póki co żadnych zmian pozytywnych nie przyniósł

Agusiu , to super , ze tak się Mężowi udało z pracą

Miłego dzionka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
agi biedna Ami, tak myślałam że to może być zapalenie spojówek ale faktycznie ostro u małej przebiega. Nawet nie wiedziałam a tym tak łatwo jest się zarazić ponoć z otoczenia nawet

Trzymam kciuki za pracę Twojego męża aby też coś znalazł. A chce zrezygnować z obecnej tak?
Wiesz ja to dopiero odetchnę za 3 miesiące, po okresie próbnym jak T dostanie umowę na dłużej. W tej pracy trzeba się bardzo wykazać tym bardziej że T jako nieliczny dostał się tam z ulicy bo zdecydowana większość po znajomości

Ale wierzę w niego.
Teraz jeszcze tylko jakaś praca dla mnie i może los się dla nas jakoś szczęśliwie odmieni i pójdziemy na swoje. Nawet boję się o tym póki co myśleć żeby nie zapeszyć

Dziś u mnie już wszyscy poszli normalnie do pracy więc jestem sama z małymi. Poranki nie będą lekkie, potem już jakoś pójdzie

U nas o północy obudziła się Paulinka i oglądała z nami fajerwerki a Dośka troszkę się pokręciła ale spała twardo mimo iż centralnie nad oknem dachowym w pokoju gdzie śpi rozgrywały się niezłe wybuchy

Powiem Wam, że my zaczęliśmy zabawę ok 17 żeby małe się pobawiły a potem poszliśmy spać z mężem zaraz po dziewczynach tacy byliśmy padnięci, więc NR przywitałam w piżamie

Miłego dnia

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusia,fotki wystrzałowe

Agi,od razu pomyślałam,że to zapalenie spojówek. Ja to przerabiałam z moimi parę razy z łagodnym przebiegiem,gdzie sami sobie poradziliśmy i z kropelkami na antybiotyku,bo było ostre zapalenie. Ostatnio Hania na początku grudnia zaczęła nam często mrugać i już zwróciłam uwagę,potem od czasu do czasu coś tam zostało w kąciku oczka,dodatkowo Hania mówiła,że oczko boli,więc w ruch poszła zielona herbata i po paru dniach było już dobrze. Często zapalenie spojówek przebiega niemal bezobjawowo na początku. U nas raz Michał tylko często mrugał,a poza tym nic,więc poszłam z nim do okulisty,bo myślałam,że może mu się wzrok pogorszył czy co,że źle widzi,a tutaj diagnoza zapalenie spojówek. Przy dzieciach częste,jak również w przedszkolu to zmora,bo jest bardzo zaraźliwe. Mam nadzieję,że Ami szybciutko przejdzie i Maja się nie zarazi.
Sylwester spędziliśmy w domu przed telewizorem. Zrobiliśmy sobie kurczaka z curry w mleku kokosowym(z książki Okrasa kontra Pascal,jednak przepis zmodyfikowaliśmy nieco). Wyszedł pyszny

Dzisiaj po południu jadę do siostry. Miałam w planach jechać szybciej,ale tak wyszło. Michał oczywiście od rana marudzi,że już chce jechać do Szczecina i wszystkim mówi,że i tam Mikołaj zostawił prezenty dla niego i Hani.

Wzięłam też po parę groszy ze skarbonek dzieci,może coś im kupię na wyprzedażach

A wracając do Świąt było całkiem całkiem

Prezenty trafione,chociaż co rusz dzieci się wymieniają,bo Hania lubi się bawić Michała globusem,Michał z kolei Hani domkiem. Hani klockami babeczkami bawią się oboje,tworzą torty i ciasteczka,którymi nas potem częstują. Roborybka Micha towarzyszy obojgu w kąpieli

W sobotę spotkałam się z moją scholką i było na prawdę przemiło

To tak z grubsza jak nam minął czas Świąteczny

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas w tym roku Kuba przespał fajerwerki. My z męzem sami w domku byliśmy, a ja robiłam za barmana i wymyslałam kolorowe drinki

Agi oby szybko minęło te zapalenie spojówek, bo gwałtownie przebiega

Agusiak Jakie przebranie

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-