- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Tymek poszerza zakres lsow typu Ty cholero , nauka mojego szwagra dupa i ladnie pokazuje na swoja oraz pedzel i bluzka , poza tym jest niegrzeczny ostatnio i tak mysle czy cos znajdzie pod choinka innego niz rozga , wczoraj sie pozarlam tez z S , w sumie o durny film moje wampirki byly i mlody wstal jak go uslyszal tylko i ja cisnienia dostalam , bo go uspalam, by ogladnac w spokoju a ten wstal , ale wyczul ze jestem zla na niego , S chcial go polozyc , ale nie chcial ani u niego na rekach ani w lozku , wiec poszlam ja , polozylam sie kolo niego powiedzial ze mnei kocha i zaspal ale co bylo juz 21:30 , przez Kajtka jestem klebkiem nerwow , S tez to przezywa ... no nic narazie staram sie duzooo cos robic by nie myslec , najgorsze wieczory jak leze i ma czkawke lub kopie sobie eh.. oby do 10
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Teraz T zawiózł Paulinkę do teściów, sam pojechał na spotkanie klasowe a moi pojechali myć okna i sprzątać u dziadków więc jesteśmy z Dosią same. Mam nadzieję że pośpi troszkę więcej niż pół godzinki
Muszę sobie jakąś tunikę lub sukienkę jeszcze kupić i chcę taki mega świąteczny kubek do picia kawki i herbatki A w jednym sklepie jest wszystko na stół takie świąteczne i ślicznie, nie jakaś tandeta, więc muszę się tam wybrać
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas z porządków zostało mi wypranie dywanów.
Dziś z mężem zrobiliśmy sobie prezent swiąteczny i kupiliśmy nowy aparat Niby prezent wspólny ale i tak ja będę cześciej z niego korzystała
Wczoraj typowy piątek 13, chyba szlak mi trafił odkurzacz. Wyłaczałam go po pracy a tam tylko błysnęło :/ Maz ma zerknąć do niego ale coś czuję że czeka nas teraz zakup nowego
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też się podpisuję pod zachowaniem dzieci Moja Hania też ostatnio daje nam popalić. Co prawda ani do kąpieli,ani do czesania czy ubierania nie trzeba jej zachęcać bo sama się prosi,kąpieli to się domaga często już po 17 i na głowie trzeba stawać,żeby ja odciągnąć od tego.Ale jest strasznie marudna,wszystkich wygania,ciężko ją czymś zająć,bo nic jej nie pasuje Ach... Michałek też trochę dokłada.
My ubraliśmy dzisiaj choinkę. W międzyczasie okazało się,a raczej przypomnieliśmy sobie,że nie mamy lampek,bo te nasze w zeszłym roku szlak trafił więc wzięliśmy te z dużej choinki,a dziadkom jutro odkupimy. W każdym razie choinka stoi. Miała wyglądać inaczej,bo przecież miałam zrobić te bombki quillingowe,ale udało mi się zrobić tylko 5,z czego jedną zajumała mi mama.
Zrobiłam 35 kartek świątecznych. Muszę jeszcze tylko życzenia podrukować i powklejać i wsio będzie Jutro wyślę siostrze 10,a 25 ma szwagierka do piątku zabrać.
Oczywiście miałam w planach zrobić kartki również dla Was,ale jak zwykle dałam ciała a niby szybko zabrałam się za te sprawy. No,ale w międzyczasie miałam trochę innych kartek... Na prawdę grudzień(a w sumie to już od drugiej połowy listopada) miałam bardzo zwariowany i pracowity pod tym względem. No,ale mam grosz mały z tego
We wtorek przedstawienie Szybko zleciało. Aparaty trzeba podładować Ja dostałam na urodzinki od męża nowy aparat,więc będę mogła cykać fotki Śmieję się,że za 5 lat kolejny aparat dostanę Bo na 25-te urodziny też dostałam aparat,tylko że wcześniej,tak żebym mogła Michałkowi cyknąć pierwszą fotkę
Wczoraj mężuś miał urodzinki,ale prezent dostał już tydzień temu,bo chciał i zadowolony
W piątek byliśmy na zajęciach otwartych w przedszkolu,całą rodzinką. Było miło,chociaż Hania trochę nie pozwalała nam na niektóre rzeczy...
Jeszcze ten tydzień w przedszkolu i dłuuuga przerwa,bo Michu dopiero chyba 7-go wraca. Rany,nie wiem jak sobie dam z nim radę. Takie długie przerwy mu nie sprzyjają. Najbardziej cierpi na tym jego zachowanie,które pogarsza się z dnia na dzień,ale mam nadzieję,że tym razem źle nie będzie.
W sobotę jedziemy do Kostrzyna. Mój tato po nas przyjedzie,żebym mogła jeszcze coś w domu porobić i pomóc w kuchni,a Hania przyzwyczaić się do brata,który jakiś czas temu wprowadził się do rodziców,razem ze swoim pasierbem. A na niego Hania już w ogóle jest "uczulona",histeria murowana
Zastanawiam się oczywiście jak my się zabierzemy tą Yariską,bo przecież muszę zabrać nie tylko walizkę z rzeczami i parę toreb,ale też pudła z prezentami,które są dość pokaźnych rozmiarów. Miałam dać dwa w zeszłym tygodniu,kiedy byli u nas moi rodzice,ale zupełnie wyleciało mi to z głowy No to teraz będę się martwić. Mąż ich raczej wziąć nie może,bo przyjedzie na samą wigilię. Ale może nie będzie tak źle
Michał z "Artura" przerzucił się "Minionki rozrabiają",a ja mam taka ochotę na jakąś świąteczną bajkę,chociażby "Artura",którego oglądałam z 15 razy już. Ale wraz z rezygnacją z usług Cyfrowego Polsatu straciliśmy wszystkie bajki i filmy dla dzieci. Zostało już tylko to,coś gdzieś tam kiedyś trafiło do nas na pendrivie.
Trochę się napisałam Może w końcu uda mi się być z Wami na bieżąco,chociaż do połowy stycznia(bo jeżeli nic się nie zmieni to zabieram się za zaproszenia ślubne itp.),a wtedy będę z doskoku.
Miłej niedzieli życzę! Buziole :*
Aaa,Megi,bądź dobrej myśli!!! Jeszcze wszystko może się odwrócić i Kajtek będzie zdrowy Nie denerwuj się,przynajmniej się postaraj(może znajdź sobie coś,na czym się skupisz),bo Małemu Twój stres nie pomoże. Ja trzymam za Was kciuki,żeby jednak wszystko okazało się być w jak najlepszym porządku!
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super że niedługo juz przeddstawienie koniecznie pokaż nam fotki
Fajnie że jedziecie do rodziców, dzieci napewno się cieszą Sezon kartkowy masz w pełni Dobrze zawsze jakas kaska Ci dodatkowa wpadnie.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu ale fajnie, że się odezwałaś, tęskniłyśmy
Faktycznie masz nieźle napięty grafik, tu kartki, tu dzieciaczki a teraz jedziesz pomagać do domku
Czyli Święta spędzacie u Twoich rodziców?
Ja również mam nadzieję, że teraz już będziesz z nami częściej
Ja dziś posprzątałam u nas na górze i pomyłam podłogi jak zaplanowałam a T przyniósł choinkę, ten nasz stożek więc nie było czego ubierać ale i tak jest pięknie
Na dole w salonie ubierać będziemy pewnie w przyszły weekend z T, rodzicami i Paulinką
Nawet zdążyliśmy skoczyć dziś do marketu i kupiłam sobie świąteczny kubek
O taki:
home-you.com/pl/sweet-christmas/16700517...e-5901162116538.html
jest ogromny więc pomieści dużo kawki i herbatki
Rodzice pojechali z dziadziusiem do babci do szpitala ale dziś nic się nie dowiedzą, mam nadzieję że jutro będzie coś więcej wiadomo.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój mężuś w tym roku czuje świąteczny nastrój(od lat go nie czuł),więc pewnie taki kubek nastroił by go już do maksimum U mnie za to kiepsko w tych prawach
Tak,święta spędzamy w Kostrzynie. W zeszłym roku byliśmy tutaj,a ze względu na mamy operację to nawet w drugi dzień świąt nie pojechaliśmy do K-na,także teraz odbijemy i calusieńkie święta i jeszcze trochę spędzimy w moim DOMU A potem w planach mamy Szczecin i zamierzam ściągnąć na wioskę dopiero w przyszłym roku
Nasza choinka też malutka i nie ma czym ubierać,bo ona poza tym jest baaardzo gęsta,ale już mi mama zapowiedziała,że choinkę ubierzemy(czyt. ja ubiorę). Michu na pewno będzie zadowolony,bo Hania niewzruszona.
Dobrej nocy życzę,bo już mnie wołają
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A nam szczeny opadły
Musiała widzieć gdzieś w tv reklamę.
Potem jak ją usypiałam to cały czas nawijała że dostanie pieska z gwizdkami, który do niej przybiegnie jak zagwiżdże.
No i po niespodziance
Mam nadzieję że zapomni
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak,może zapomni,chociaż po Michale wiem,że dzieci(a przynajmniej niektóre) mają na prawdę super pamięć.
Właśnie zakleiłam kopertę z kartkami dla siostry Mogę teraz zrobić swoje,a przynajmniej jedną bo na więcej może mi braknąć czasu
Z rana babcia przytargała z piwnicy garaż,który Michałek sobie zażyczył. "Babciu,jak mi przyniesiesz jutro ten garaż z piwnicy to ja będę taaaki szczęśliwy" no i babcia poleciała a Michu pewnie z przedszkola biegiem do auta,żeby jak najszybciej do domu i do zabawy
Wczoraj mówi do mnie,że chciałby napisać jeszcze raz list do Mikołaja,bo nie poprosił o parę rzeczy. Więc mu powiedziałam,żeby powiedział po cichutku Mikołajowi co by jeszcze chciał,a na pewno któryś z jego elfów usłyszy jak będzie zaglądał czy jest grzeczny Więc ten złożył ręce jak do modlitwy i mówi: "i proszę Cię Mikołaju o globus podróżnika i strój kowboja na karnawał,bardzo proszę" Słodko wyglądał
Właśnie przyjechała choinka Więc dzisiaj albo jutro wielkie ubieranie W tym roku Michał ma pracowity czas przedświąteczny
A ja muszę zmykać Miłego dnia życzę! U nas jest pięknie,słonecznie,a jak u Was?
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czyli będzie zadowolony z prezentu
U nas jest piękne słońce i ciepło jak latem
Ale to dobrze, bo mój płaszcz zimowy jakoś się przez ten rok mocno skurczył w szafie
A tu przyłapani na czułościach tylko szkoda że takie niewyraźne mi wyszło
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba dziś w domu bo kaszle od piątkowego wieczoru. Gorączki brak, ale o 14 ide z nim do lekarza.
Poproszę o coś do inhalacji bo kolejny antybiotyk odpada bo 3 tyg temu brał.
Wczoraj wieczorem lukrowalismy pierniczki- te z posypka są Kubuska
Agusiak świetna fotka i Dosia oczka ma jak Paula
Gosiu słodko Michał musiał wyglądac i jaka frajde będzie ubieranie choinki
U nas przełożone na najblizszy weekend moze w tyg. się uda.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oby nic się Kubusiowi nie przyplątało, może to przez suche powietrze?
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa