- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiu foteczki świetne Śliczne dziewczynki macie Dorcia minki robi nieziemskie
I jak fajnie , ze są jeszcze lekarze , którzy zajmują się pacjentami jak należy , mimo że nie chodzi sie prywatnie .
Tabletki bierz normalnie . Nawet jak to nie do końca @ była , to jak już wzięłaś to nie ma co tego przerywać .Zresztą ta pierwsza mogła być tylko takim plamieniem .
Ja miałam tak , ze zaczęłam brać jak @ się zaczęła . Też szybko się skończyła , a potem w połowie opakowania dostałam kolejną @
Jak czytałam historię Paulinki z głowa między szczebelkami , to od razu mi sie przypomniała Ami z zaklinowaną głową ! Pisałam Wam chyba kiedys . Zawał dostałam na miejscu i też już przed oczyma miałam jak piłą rozcinam szczeble
Te dzieci to nas doprowadzą na skraj wyczerpania nerwowego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosiu my kupiliśmy ten model www.mediamarkt.pl/bielsko-biala/aparat-h...y-nex-3nlw,id-855896
Tyle , ze dokupiliśmy rozszerzoną gwarancję . Troszkę kosztuje , ale uznaliśmy , ze warto . No i kartę dokupiliśmy . Wyszło nas to wszystko 2200zł .
Fajny jest , bo lekki i nie duży . Nie chciałam wielkiej cegły , bo potem nieporęcznie zdjęcia się robi . Juz mieliśmy taki i szybko sie go pozbyłam . Później mieliśmy kodaka małego , taki zwykły niedrogi .Ale nerwicy dostawała robiąc foty . Zapłon miał jak stara babcia
A ten sony jest boski Tyle , ze jeszcze go do końca nie rozgryzłam
Super , ze wodne kredki zrobiły taką furorę Tez o nich myślałam , bo Maja i Ami w wodzie uwielbiają się bawić Na allegro są różne zestawy .
Jak tam wizyta rodziców ?
A Michałek na zdjęciach boski Taki z niego model , ze dziewczyny będą się w nim na zabój kochały
Dobrze , ze o tych bajkach wspomniałaś . Puszczę jutro Amelce . Ona teraz wszystko co z mikołajem to uwielbia . Jak słyszy reklamę , czy ją widzi , to aż piszczy
Megi ale Wy szalejecie z tymi zabawkami . Ja to bym się załamała jakby mi nagle taka ilość przybyła . Potem ciężko się w domu obrócić A Wy w 1 pokoju ,to juz w ogóle nie wiem jak dajecie rade
Mam nadzieję , ze zapalenie pęcherza przebiegnie jakoś delikatnie . I że Twój Mąż już pogadał z Teściami . Tak oszczędzać się nie da , potem więcej w aptece sie zostawia , a jeszcze nacierpi
Sylka ale super , ze Kuba zdrowy Jak masz możliwość , to niech siedzi jeszcze parę dni w domku . Niech do końca po tej chorobie się pozbiera
A w przedszkolu mikołajki organizują ? Pewnie bedzie zachwycony
Moja Mamcia zaprosiła Nas w niedziele na obiad Uwielbiam do niej jeździć
A jutro prawdopodobnie przyjaciele przyjadą Ami z Igim się wybawią Chociaż Igorek to demonek i pewnie nie usiedzi minuty i zrobi bałagan za całe przedszkole
Ja mam chwilowy spadek formy . Mało w nocy przez Maję sypiam i potem rozdrażniona bywam . Wieczorem to już marzę , żeby Małe poszły spać
Cieszę się , ze juz weekend
Miłego wieczorku i spokojnej nocki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Agi super macie ten aparacik Nie znam się na tych wszystkich szczegółach technicznych ale za taką cenę musi być dobry
Oby dobrze Wam służył
Udanej wizyty u mamy
My jutro mamy moich dziadków na obiedzie a w Niedzielę jedziemy do teściów na obiad i imieniny teścia- Andrzej
Zapraszali nas na sobotę ale wtedy będzie cała rodzinka a ja nie chcę jeszcze dawać małej do dużego grona ludzi, zresztą nawet nie miałabym jej tam gdzie położyć.
Kasa dla Pauliny naprawdę fajna, oczywiście T musiał już ją przetestować i młoda będzie mieć niezłą zabawę
A ja najprawdopodobniej od 6 grudnia będę już w playu. Przeniosłam numer więc ten się nie zmieni
Miłego wieczorku i całego weekendu
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas nocka dziś super, mała zjadła o 20, potem o 3 i 7
Gosia chyba Ty kiedyś pisałaś że godzina 3 w nocy to godzina duchów? Małej tak akurat wypadło wczoraj karmienie a ona tak się chichrała patrząc się w kąt pokoju, że aż nawet raz dźwięk wydała No i nie wiem czy nie śmiała się czasem do jakiegoś duszka
Szkoda, że kamery nie miałam pod ręką.
Za to Paulina ogłosiła już święta, dorwała szklaną kulę z Mikołajem i muszę jej ją nakręcać przed snem i tak zasypia
A propo Mikołaja to widziałam wczoraj jednego w Będzinie Normalnie starszy Pan, bardzo przyjemny, z długą gdzieś do klatki piersiową białą (nie siwą) brodą, i takimi samymi włosami :)Jeśli ma wnuki tą muszą mieć z nim radochę
Miłego dnia
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiu u Nas święta też za sprawą Amelki rozpoczęte Dzis na okna musiałam jej przykleić naklejki , bo tak prosiła Tym sposobem postać mikołaja patrzy na nas z jej okien
A kasa to fajna zabawka dla całej rodziny Moja Paulinka tez taką miała i długo się nią bawiła Ale oczywiście przekazałam ją dalej jak większość zabawek
Jak ja Ci zazdroszczę tych nocek . U nas to jakiś koszmar jest . Maja się tak często wybudza , ze nawet nie liczę .
Widze , ze weekend u Was zapowiada się miło Udanej wizyty i odwiedzin
Teraz do play'a wszyscy się przenoszą . Oferty mają rewelacyjne . My też byliśmy pytać i zastanawiamy się co zrobić .
Paula jest w play'u od dawna . Tylko z zasięgiem u nas kiepsko było . Ale ostatnio nam babeczka podpowiedziała co zrobić i teraz jest super
Majeczka przez swoją mobilność dostarcza mi zajęć na cały dzień staje gdzie tylko może i nie może a Amelke to uwielbia i chce robić wszystko co ona !
Lecę do moich Maluchów
Milego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Skoczyliśmy dziś do Pepco, musieliśmy kupić Paulinie nowe skarpety bo ze starych już dawno wyrosła Fajne ubranka tam są obecnie ale dla dzieci ok roku albo już takie całkiem duże.
No ale udało się kupić Dosi świąteczne body a Paulince taką elegancką bluzkę i balerinki do sukienki
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziadki pojechały a my zaraz będziemy kąpać dziewczyny
Jak zwykle było super, uwielbiam ich odwiedziny a jeździć do nich chyba nawet bardziej
Jutro obiadek u teściów, mam nadzieję że jakoś mała wytrzyma.
T wariat jeden pojechał dziś do biedronki po ocieplane leginsy dla mnie a wrócił z leginsami i tym psem interaktywnym dla młodej Rozpuści ją jak dziadowski bicz
No ale przyznać muszę że piesek fajny
Miłego wieczorku i przespanych nocek
- makapaka
- Gość
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Agus super ze wizyta sie udala i mam nadzieje ze doska wytrzyma jutrzejszy obiad
Agi Ty robomama jestes , wspolczuje ze Majcia nie spiocha normalnei , ja nie mialam problemu z tymkiem o 20 dostawal cyca , budzil sie o 3 i o 6 dopiero wiec nie bylo tak zle , za to pozniej odplacil mi z nawiazka jak nabijal napiecie lub mial faze ze z krzykiem w srodku nocy plakal i nie mogl sie wybudzic ..
haha Agus moj dzis wyszedl wodke sobie kupic i wrocil z czym zolneirzyki mlodemu kupil , tylko nie wiem dla kogo to bardziej bylo Tymka czy jego
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też tak miałam w pewnym momencie że mało mi starczyło i byłam najedzona ale potem to nadrobiłam
Oglądam Kevina samego w NY hahaha Toż to klasyka
Miłego
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hahaha niezłe zakupy Wasi Mężowie robią
Igorek ma tego pieska i Ami się nim bawiła fajnie dopóki nie zaczął szczekać Jak szczeka , to ona ucieka
Agusiu super , ze spotkanie z dziadkami udane A u teściów jak było ? Dosia dała radę ?
Megi szczęściaro Ja nie miałam chyba ani jednego dnia , zeby mi patrzenie na ejdzenie wystarczyło . Ja apetyt miałam cały czas jednakowo duży
My w sobotę zrobiliśmy sobie małe andrzejki Przyjaciele wpadli , Ami z Igim się wybawiła i fajnie było Powiem Wam ,że Przy Igorku to Ami jak anioł jest . Ten to robi taki bałagan , harmider i zamieszanie , ze już człowiek głupieje .
Wczoraj u Mamci było ekstra Potem na zakupy pojechaliśmy i obkupiłam się w Mohito . Super ciuszki mają , a teraz jest -30% za okazaniem kartki rabatowej Miałam kupić sweterek , a tymczasem Mąż do kasy zabrał 3 i 2 bluzki
Dzisiaj znowu muszę jechać do BB . Nie specjalnie mi się chce , tym bardziej jak pomyślę o ubieraniu i pakowaniu do auta moich dziewczyn . Męczące to . Zwłaszcza Maja się denerwuje w tych kombinezonach w foteliku .
Miłego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi ale mieliście fajny weekend
A z chłopakami to z reguły tak jest że bardziej roztrzepani i więcej rozrabiają.
U nas to samo, teściowie nie mogą wyjść z podziwu jak Paulina potrafi się czymś fajnie zająć, a Adaś chociaż rok starszy to taki szalony i ciągle wymaga żeby ktoś się nim zajmował.
Kochana u teściów było super, teściowa jak zwykle zrobiła same pyszności, i jak człowiek w takiej rodzinie ma się odchudzać i dbać o linię?
Dosia była bardzo spokojna, ale pod koniec zaczęła marudzić no i w domu już odbył się długi koncert w jej wykonaniu. Nie wiem od czego bo kupsko uwaliła takie że powinno jej ulżyć, a przed wczoraj też się tak darła wieczorem.
Kurcze smutno też bo zginął ten aktor co grał policjanta w Szybcy i wściekli
Taki fajny facet.
Bardzo lubię dwie pierwsze części tego filmu.
T pojechał do Lidla polować na piżamki welurowe dla Linki
Miłego dnia
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Agi fajnie ze mieliscie andrzejki udane i dzieciaki sie wybawily i zakupy udane , wspolczuje wyjazdu z maluchami ... ja narazie nie ogarniam jak ja 2 bede sie zajmowac..
Agus super ze obiad sie udal u tesciow i czytalam o tym aktorze ale to go kolega zabil ehh ta szybka jazda
wczoraj wieczorem jak sie umylam polozylam sie by mlody mnie pokopal to wepchal glowe na watrobe nogi na dol i tam mnei molestowal
Tymek ogladal final masterchef to potem darl sie BEA i klaskal i nam kazal i skakal po lozku ze ona wygrala chyba byla jego faworytka
aaa i S zadecydowal zek upimy to malemu pod choinke allegro.pl/stol-biurko-malego-artysty-50...ina-i3752706932.html chodz ja chaialam klub przyjaciol myszki miki allegro.pl/fisher-price-domek-klub-przyj...iki-i3727953426.html no ale s mowi ze to za male dla niego , moze na urodziny mu to kupimy , jak bedzie mial dalej szal na maaa , ja czekam z niecierpliwoscia na lozko Tymka ma byc do piatku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Co do zakupów to też zbytnio nie chodzę, bo nie mam potrzeby ale tak żągluje ubraniami i robię zestawy by np. zawsze wyglądało że coś innego mam Teraz po nowym roku będę musiała iść na eleganckie zakupy kupić szpilki czarne, jakiś komplecik spódnica/sukienka i marynarka, koszule czy bluzeczkę by wyglądac jak człowiek w pracy
Agiu super że zadowolona jesteś z zakupów
Bylismy rano na pobraniu krwi. Kuba oczywiście zuch nie płakał tylko sobie patrzył się i smiał do Pani. Później tylko stwierdził że ma kuku. Zgarnął naklejkę i szczęsliwy wyszedł z laborarotium. W drodze do szpitala zobaczył idącego jakiegoś dziadka. Szlismy sobie za rekę i jak byliśmy obok staruszka dał mu czesć i mówi "choć" No i co dzidek szedł z nami za rękę. Porozmawiałam sobie z panem fajny staruszek. W szpitalu dziadek i Kuba zrobili sobie żółwika i każdy poszedł w swoją stron
Co do zachowania to Kuba nie raz szaleje i się wygłupia w domu, ale w gościach na szczęscie umie siezachować Zajmuje siesam sobą w domu. Nie raz chce by siez nim pobawić i robimy to wspólnie , ale coraz cześciej np. wyjmie sobie farby weźmie blok usiądzie przy stoliczku i maluje. Ale co ważne zamyka pokój i właczy sobie wieże by muza grała. Ubaw mam wtedy z niego bo nie chce by mu ktokolwiek przeszkadzał w tworzeniu arcydzieł
Dzią mamy ładna pogodę słonce i -2 st. Kuba szczęsliwy mówił że śnieg jest bo chodniki oszronione
W piatek puszczę go do przedszkola bo chyba będą mieli Mikołaja i dostana po jakiejś drobnostce
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zarobiona jestem teraz i nie mam czasu by wejść chociaż na chwilę W sobotę wieczorem dałam sobie luz,ale internetu nie mieliśmy i doopa. Poszłam spać.
Ja póki co nie kupuję,nie czuję takiej potrzeby,ale na wiosnę z musu wybiorę się do sklepu.
Michałek,chociaż chłopiec był bardzo grzeczny i w sumie nadal jest,a w gościach to już w ogóle. I zawsze słyszę jaki on grzeczny i pięknie się bawi,że nie musi mieć wielu zabawek itp. No,cały Misiek
Wczoraj mu kupiliśmy pod choinkę: allegro.pl/vtech-interaktywny-globus-mal...s13-i3751541389.html
Nad Hanią muszę pomyśleć. W grę wchodzi ta farma Myszki Miki,o której Wam tu kiedyś pisałam,bo Klub mamy po Michałku,a odcinek o farmie lubią oboje Ale zastanawiam się też jednak na tymi Littlest Pet Shop,bo zauważyłam,że Hania lubi bawić się małymi rzeczami. Może jakiś domek,albo domek dla Kucyków Ponny. Mamy jeszcze trochę czasu
Dziewczynki,super,że tak cudownie spędziłyście weekend My siedzieliśmy w domku,ale nie było źle
Michałek siedział cały tydzień w domu bo kaszlał,a rozmawiałam z jego wychowawczynią to mówiła,że w przedszkolu strasznie dzieci chrypią. Więc Michu posiedział w domu. Teraz będą mieli dużo atrakcji to liczę,że będzie zdrów Strój księcia już zrobiony w połowie(w sumie to trochę więcej),muszę tylko kupić jutro w Empiku coś na koronę.
A Hanuśka coś ma oczko czerwone i boję się,że to może zapalenie spojówek Na razie jej to oczko nie ropieje,ale ma zaczerwienione. Michu w zeszłym roku,dokładnie w tym samym czasie miał zapalenie spojówek(zmora przedszkoli).
W czwartek i piątek mąż ma wolne,więc liczę,że uda mi się zrobić kartki świąteczne w liczbie 20,o które prosiła mnie szwagierka. Liczę też,że jednak zepnie się i jakiś tort mi ulepi A ja w tym czasie coś pokleję,bo chciałabym w sobotę jechać do Szczecina dostarczyć siostrze kartki,które zamawiała ona i jej koleżanki i spotkać się z moimi funfelami ze studiów.
Uciekam moje drogie. Życzę miłego dnia! Buziole dla dzieciaczków Wszystkich!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My dziś wróciliśmy do zwykłego mleka bo miałam już dość tego jak się mała męczyła z kupami i w ogóle na tym pepti. Mam nadzieję że jej tym nie zaszkodzę
A dziś było u nas otwarcie tego Rosssmana co Wam pisałam że mamy niedaleko, no i obok jeszcze inne sklepy będą bo to taki cały obiekt jakby i jednym z tych sklepów jest PEPCO!!!! Ja jestem przeszczęśliwa a mój T przerażony i zaniepokojony o nasz budżet
U nas chyba jakiś skok albo co, już było tak dobrze a od 4 dni mała wydziera się wniebogłosy wieczorami
Gosia super ten globusik ,na prawdę świetny prezent, Michałek będzie zadowolony
Też kiedyś go oglądałam no ale u nas to jeszcze za wcześnie na takie cudo
Sylka fajnie że Kubuś też potrafi sam się sobą zająć i świetnie musi to wyglądać jak zamyka się w pokoju i puszcza muzykę
Ja dziś zaliczyłam dwa spacerki, najpierw wzięłam Dosię na szybką rundkę a potem Linkę na nieco dłuższy spacerek a bo T dziś miał trochę do zrobienia w domu i przy aucie to nie chciałam go odciągać, a potem z Linką sprzątali samochód
Miłego wieczorku