- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Agi przutlas byl jeden po 2 miesiacach i delikatny... dzis juz ok mi sie wydaje ze mlody tak sie wierci ze cos uciska , zglosze ginowi wszystko na wizycie , obysmy celibatu nie dostali
mlody dostal 1 mikolaja juz od szwagierki bluze z autem 2 swiecaca , pumpy dresy i bahjki z autkami
jutro po pracy S dostanie od nas to sie pewnie tak podjara ze nie pojdzie wcale spac haha
Agus wspolczuje , jakas masakra z Dosia , a lekarze nic nie moga doradzic??/ bidulka i Ty i ona ....
Gosiu oj faceci ...
wybaczcie , ze nie poscielone, ale on nie dal mi kocyka polozyc bo "maaa: czyli myszka miki jest i mi zdzieral
i sama barierka wyszly ciemne foto a kolro zywo czerwony ja gapa tej dlugiej barierki zapomnialam zamowic , ale myslalam ze dam to bym doplacila ehh no ale mu nie potrzeba ..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Aż bym się chętnie do niego spać położyła
Jaki to wymiar jest na szerokość? Paulinki jest sporo węższe.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ZEWNETRZNY ROZMIAR ŁÓŻKA : 183,6 CM X 93,6 CM
wlasnie w nim spiocha , ja sacze pesi i pranie sie robi hehe
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bo nam właśnie przyznali po 77 zł na każdą dziewczynę plus ten dodatkowy becikowy i tyle. Pytałam się i o ten dodatek mogę się starać jak będą na wychowawczym dopiero.
Zawieźliśmy Paulinę do Adasia, a sami z Dośką skoczyliśmy do marketu no ale musieliśmy załatwić parę spraw w plusie i playu a ja przy okazji strzeliłam sobie brylki w vission expres O dziwo okazało się że moja wada znacznie się zmniejszyła
Będą dzwonić jak już będę mogła je odebrać.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Przedstawiam Wam moje kilka dni ciężkiej pracy,kilka dni przemyśleń i trochę nerwów. Efekty różne,lepsze i gorsze,ale chyba niezłe?!
Megi,nasze łóżko ma mniej więcej taki sam rozmiar Tymek zadowolony-super Może będziecie mieli w końcu łóżko tylko dla Was
Wieje mi za oknem strasznie,w uszach świszczy,bo tu i tam są szczeliny. W ubikacji wentylacją tak daje,że strach się bać. U mnie chyba najgorzej,bo ja najbardziej na północy i jeszcze w dodatku na zachodzie. Mam nadzieję,że ten Ksawcio przejdzie w nocy,bo mam jutro odhaczkę w UP. Zawieziemy Miśka do przedszkola i potem do urzędu,a na koniec zakupy. Sporo rzeczy nam się pokończyło,trzeba uzupełnić to i owo.
No i mąż ma w planach upiec mi torta Zatrudni chyba też Micha do pomocy przy dekoracji Jaki by nie był już się cieszę
A wieczorem mają wpaść Rafała kuzynka z mężem(z nią chodzę na zumbę)i kuzyn z dziewczyną(ona kiedyś chodziła z nami,ale teraz już tylko na herbacie się spotykamy,bo mieszka parę domów dalej). Mam nadzieję,że będzie miło. No i oczywiście nie może się skończyć na torcie,więc coś(chociaż małego) trzeba przyszykować.
Agusia,mi po drugiej ciąży też noga "urosła" o numer.
Dobrej nocki!
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiu mam sam macierzyński + rodzinne na każdą dziewczynkę . Tyle , ze kwoty inne ,bo Paula ma większy , a na Maję mam dodatek jako rodzina wielodzietna .
Dodatku 400 zł nie mam , bo na macierzyńskim jestem , więc dochód mam . Ale w marcu mi się kończy i wniosek o 400 zł będę pisała .
Dosia pewnie tak chwilowo maruduje . Ja takie przeprawy bardzo długo z Ami miałam . A teraz przy Majce nocki przez ząbkowanie też totalnie zarwane .
Życzę Ci siły i spokoju , bo wiem że cierpliwość czasami jest na wyczerpaniu
A co do tabletek , to ja bym kontynuowała to opakowanie . A przerwy będziesz robiła , czy kolejne opak rozpoczynasz od razu ?
Super , ze udało się z okularami Mam nadzieję , ze zdjecie jakies pokażesz
Gosiu Kochana najlepsze życzenia urodzinowe Wszystkiego najpiękniejszego , wzruszającego , czarującego i uśmiechu na twarzy Spełnienia marzeń i radości z każdego dnia STO LAT !!!!
Ciekawa jestem dzieła Twojego Meża i Michałka Pochwal się później tortem
Udanych urodzin Kochana
Jestem jak zwykle pod wrażeniem Twoich dzieł Te pudełeczka są cudne
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hania prześliczna
Megi ale fajnie , ze łóżko tak bardzo spodobało się Tymkowi I Tatusiowi również
Faktycznie szerokie , więc starczy na długo Nasze ma wymiar 140x70 . Ale Amelce w zupełności wystarcza i jeszcze długo będzie dobre .
W przyszłym roku , końcem pewnie i tak kupimy już to wysuwane
A ja kochane na antybiotyku . Te kichane zatoki mnie męczą . Nie jestem w stanie tego dobrze wyleczyć i powraca co jakis czas .
Dostałam antybiotyk , który się bierze tylko 3 dni po 1 tabletce . Zostałam nastraszona jak to ludzie reagują na niego , że niby biegunka , wymioty , osłabienie , wrażliwość na światło i jeszcze gorsze rzeczy . A tymczasem u mnie żadne te skutki uboczne nie wystąpiły Czuję się lepiej
Na szczęście Małe przebadane i zdrowiutkie są Nic im nie dolega Cieszę się z tego najbardziej
Udanych mikołajek dla Was i Dzieciaczków
Agusiu Twojemu Mężusiowi też najlepsze życzenia prosze przekazać
U Nas Mikołaj już o 5:20 wręczył prezenty Ami teraz jak prawdziwa Mamusia jeździ wózkiem z lalą Zachwycona A wózek super , długo się nim pobawi . Z czasem zacznie zapewne wykorzystywać więcej jego możliwości
A Maja zupełnie nie wzruszona najbardziej podobały jej się opakowania prezentów targała papier namiętnie
Ozdoby połowicznie powyciągane i na swoich miejscach .
Agus Ty pytałaś czy juz dekoruję . No u mnie zawsze na mikołaja się przystraja domek . Ale nie przesadnie Reszta ozdób czeka jeszcze
Sylka , Gosia jak chłopcy po mikołajkach w przedszkolu ???
Miłego dzionka , buziaki
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!! Nasza kolejna piękna 30stka
Gosia Twoje dzieła są rewelacyjne!!!! Szczególnie te pudełeczka Bomba!
Będę pamiętała o nich jak będą u nas jakieś większe uroczystości
Że też tak się zgapiłam z 30stką mojej siostry Miałaby super pamiątkę.
Hania
Aguś no właśnie będę kończyć to pudełko i chyba zrobię tą przerwę bo jestem umówiona u ginki na 20 stycznia dopiero a wypisałam mi tylko 2 opakowania żeby sprawdzić jak się po nich czuję i może mi nie starczyć. Mogłam poczekać jeszcze z tymi tabletkami żeby się jakoś samo unormowało i dopiero.
Super, że Ami zadowolona z wózeczka, czekamy na fotki
U nas Mikołaj zaczął się nieco po 24, przebudziliśmy się z mężem i czekały już na nas paczki więc my swoje odpakowaliśmy od razu, a dziewczynom zostawiliśmy na rano.
Powiedziałam Lince że musi spać w swoim łóżeczku bo u taty Mikołaj może jej nie znaleźć i tak się przejęła że twardo do 2.30 spała u siebie ale potem przestraszyła się tej wichury a u nas na poddaszu bardzo to słychać, i pobiegła do taty.
Rano powiedziała że Mikołaj nie przyszedł ale powiedziałam żeby sprawdziła w swoim pokoju, pobiegła i na łóżku znalazła prezenty
Kasa robi furorę i mamy ją z głowy przynajmniej na dzisiaj bo ciągle handluje
Dosia no to wiadomo, najbardziej ucieszyło ją poranne mleczko,haha
Tatuś potem dostał od nas prezent i tak miło upłynął poranek.
T oczywiście zamówił części do motoru za które ja zapłaciłam, to już u nas normalne że co okazja to coś do motoru
Swoją drogą biedny Mikołaj miał w tym roku wyjątkowo niesprzyjające warunki do rozwożenia prezentów, ale najważniejsze że mimo to dał radę
Aguś życzenia oczywiście przekażę i dziękuję w imieniu męża
Czekają nas dziś jeszcze odwiedziny innych Mikołajów oraz gości urodzinowych a jutro ZATORLAND
Miłego dnia!!!
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiuuuu sto lat ,zdrowka na te pogode i duzoo milosci od dzieciakow i mezusia
ja juz po badaniach , mlody sie dzis sam ubral na niebiesko i bluzka z myszka miki oczywiscie . moja tesciowa juz wczoraj srala i dala mlodemu te osmiornice , fajna zabawa z nia i prawie poszedl z jednym pudelkiem niej spac , S mu musialam mowic ze ciastolinka tez idzie spac a od nas dostanie jak S wroci z pracy , bo chce widziec reakcje mlodego , dzis chyba przez te wichure mlody po 5 przydreptal do nas , ale spi u siebie i o tej moze przylazic
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Od moich rodziców dostała taką laleczkę jak ja uwielbia, szmacianą taką bardziej ozdobną, słodycze i oczywiście całą masę ubranek. Dosia odstała pieluchy pampers, taką samą lalę tylko malutką i ramkę ozdobną na zdjęcie
Wczoraj młoda była u Adasia a on ostatnio mówi tylko
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mikolaj
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kartki robiszcudne a te pudeleczka są świetne.
Co do Mikołajek to Kuba miał dziś w przedszkolu. Wszystkie dzieciaczki miały czapki mikołaja. Kuba przyszedł i dopiero sie dowiedziałam że trzeba miec a tu zonk nie mamy w domu. dobrze że maż dzis pracował w domu to szybko szukalismy jakiejś w sklepei i otwarty o 8 był market budowlany i tam kupiłam, bo w tesco i innym markecie nie mieli a reszta od 10.00 ostawra a zdjecia mili mieć o 9.30.
Tak wiec zdobyłam czapke i zaniosłam Oczyliście mieli Mikołaj, tanczyli mu i śpiewali, robione fotki Od Mikołaja w przedszkolu Kuba dostał www.wydawnictwojarmolkiewicz.pl/produkt/...-myszka-iinne-bajki/
Od raz po przedszkolu pojechaliśmy do CH na spotkanie z MIkołajem i tam tez robili za free fotki, któr beda do odbioru za tydzien
W domu rano były słodkości a póżniej mały dostał klocki i maż kupoł mu książkę z opowiadaniami o historiach Angry Birds na które mały ma faze www.matras.pl/angry-birds-najlepsze-historyjki.html
Widzę że i u Was Mikołajki udane
Agi zdrówka kuruj się
Pozdrawiamy
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiu daj znać jak tam w zatorlandzie Też chcemy jechać , tylko musimy z przyjaciółmi się zgrać .
Super , ze mikołaj i o Was nie zapomniał Fajnie macie z rodzicami
A Paulinka to mnie zaskakuje Udałą Ci się córcia Mądrala mała Musisz mieć z nią ubaw po pachy . Ale jak pięknie słowo "dupa" zamieniła
Megi kuchnia widać spodobała sie Tymciowi Fajna zabawka i na długo
Sylka dobrze , ze czapę zdobyłaś Prezent fajny
Gosiu jak się urodzinki udały ? Goście dopisali ?
My wczoraj byliśmy w sferze i Gemini .W same mikołajki jeszcze nie chciałam ruszać się z domu . Amelka z elfami malowała bombki , dekorowała pierniczki i fabrykę mikołaja odwiedziła Zadowolona była i całą z farb i lukru Poszliśmy też kupić jej tą bajkę o legendach polskich . Udało się kupić , ale inną niż zamierzałam . I nie wiem czemu , ale Ami mówi , ze ta bajka od mikołaja jest
Ja oczywiście zamówiłam kuchnię dla Małych , mimo że juz miałam nic nie kupować Będą niedługo miały większy pokój , wiec miejsca starczy na wszystko
A kasę kupię dopiero na zajączka chyba . Chociaż myślę o całym tym straganie z kasą
Pogoda nie rozpieszcza . Ale dziś przynajmniej tak nie wieje ...ostatnie 3 dni to było przegięcie . Myślałam , ze nam tu coś pourywa .
Miłej niedzieli Kochane
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi fajnie, że Ami miałam frajdę z malowania bombek i że udało się kupić baśnie
Kochana w Zatorlandzie jak dla mnie było rewelacyjnie, bajkowo, świątecznie, krótko mówiąc cudownie. Na prawdę warto tam pojechać.
Nie jest to może tania wycieczka ale było warto i za rok też jedziemy już z T i Dosią bo teraz byłam z Paulinką i z rodzicami
Wszystko było super, ale nic nie zrobiło takiego wrażenia jak śnieg, który zaczął mocno sypać jak już się ściemniło, płatki skrzyły się w świetle lampek i na prawdę zrobiło się bajkowo
Paulina dostała od Mikołaja paczkę w domku Św Mikołaja i mamy pamiątkowe zdjęcie
Cieszyłam się jak dziecko
Potem wrzucę kilka fotek z naszych Mikołajek
Miłego dnia
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzis w ramach przeprosin zrobil mi sniadanie do lozka i malego na sanki wzial
no i S kaze mi ten stoil zamowic
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas wczoraj była niedziela robocza i mycie okien pełną parą, ale tym sposobem został tylko parter do umycia
Miałam nie myć u nas okien na poddaszu ale jak chciałam naklejać dziewczynom naklejki i zobaczyłam jakie są brudne to machnęłam szybko wszystkie i cieszę się bardzo bo mamy czyściutko
A to obiecane fotki
Miłego dnia
A tu jeszcze wczorajsze wypieki Paulinki z tatą przy użyciu foremek z zestawu małego kucharza