BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

11 lata 1 tydzień temu #811032 przez megi23
hej laski :)

ja wlasnie powrzucalam wszystko z tej apteki do koszyka , co nie dostane kupie tu
mam oczywiscie juz dylemat z rozkami ten mi sie podoba

allegro.pl/rozek-becik-usztywniany-kokos...baw-i3787204348.html wzor 2
i ten wzor 1 allegro.pl/rozek-becik-usztywniany-kokos...baw-i3787204348.html i juz dylemat haha :silly:
S siue meczy u dentysty :P a mlody spiocha :blink:

Agi mojego malza tez nie bylo caly tydzien od 5 rano do 22 .. no ale kaska za nadgodziny sie przyda , dzis tez szedl na 5 do 12 ...
Ami zostanie stomatolozka :blink:
ja wlasnie Tymka zapisze na przeglad , do tej co S pojechal :)
mi zakupy zrobila szwagierka , bo bym padla dzis mega kolejki a jeden wielki sklep na te wies jest.. a jak S bedzie wracal to soki kupi i tymciowi te danonki do picia miaja ponad 80% mleka a pije je jak smok haha :laugh: w ogole apetyt i menu mu sie poszerzylo wczoraj zjadl 1.5 jajka sadzonego mojego , nie robilam mu bo nigdy nie chcial jesc a wczoraj najpierw objadl dziadka potem mnie ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 dni temu - 11 lata 6 dni temu #811101 przez megi23
S wcale mie pojechal do dentysty...Zgadnijcie co on odwalil... wola mnie do pokoju szwagra pyya czy bylam grzeczna.. ja o co mu chodzi.. on wyciaga zlecaka telefon nowy iii daje mi pidelko..mja otwieram a to etui ma tablet .. ja myslalam ze to tablet..a za chwile mi daje tableta samsinga galaxy 3 malo soe nie poplakalam ze szczescia.. mowi ze chcial pod choinke mi go dac, ale chce bym sie internetem na cieszyła bo bedzie do ponoedzialku a potem po nowum roku dopiero.. bo tesc umpwe zmienil. Cwaniak wlasnie z niego pisze hehe kocham tego mojegp wariata :D

11 lata 6 dni temu #811122 przez Agusiak
dobry wieczór :)

megi ale Ci mężuś super prezent zrobił :)
Chyba byłaś bardzo grzeczna ;)

agi i jak na zakupach, dałaś radę?
Moi rodzice dziś byli to podobno ludzi ogrom wszędzie.

Ja chyba jednak zmienię termin tego usg nerek co mamy w Wigilię :dry:
Wiecie że jestem przesądna a ponoć jak jest w Wigilię tak będzie cały rok a nie mam zamairu cały rok po lekarzach biegać :S

Dziś pakujemy z T prezenty, sprzątnie powoli dobiega końca i pozostaje tylko czekać na Pierwszą Gwiazdkę ;)

Spokojnej nocki :kiss:

11 lata 6 dni temu #811161 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Megi czyli dostałaś to co chciałaś :) Pełna konspiracja ze strony Męża :)

Agusiu skoro tak podchodzisz do tematu , to pewnie przełóż wizytę . Po świętach na spokojnie się umów . Te parę dni nie zrobi już różnicy , a Ty spokojniejsza będziesz o przyszły rok :) Ja tam przesądna nie jestem , ale w wigilię to nie miałabym jak jechać , bo roboty masa :P

Na zakupach poszło mi sprawnie :) Amelka została w domu z Paulinką . Drzemkę miała , a Ona teraz potrafi 3 godziny spać :)
Akurat dziś krócej spała , ale świetnie się bawiły razem .
Maję zawiozłam do Mamci :) Nakarmiłam ją i do spania ułożyłam . Nie było mnie 2,5 godz i cały czas spała . Zdążyłam wrócić i kawę wypić i się obudziła :P
No ale u Mamci śpi w wózku , co się przebudzała , to Mama ją bujała , wiec spało jej się rewelacyjnie jak jej dupeczkę woziło :P

Ludzi masa , to fakt . Jeszcze teraz -30% na zabawki , to szaleństwo .

Z Mamcią jeszcze do reala skoczyłam , bo spodnie chciała wymienić . Przy okazji obejrzałam kilka rzeczy :P
No i jutro jeszcze czeka mnie jednak wyjazd do sklepu . Dziś już mi się nie chciało,a nie kupiłam wszystkiego .

U mnie już wszyscy poza mną i Paulą śpią :) Błoga cisza :) Prezenty miałam pakować , ale i to na jutro przekładam . Chociaż obawiam się , ze tego jutra to mi braknie :P

Spokojnej nocy :kiss:

11 lata 6 dni temu #811185 przez sylka
MEgi fajnie że masz wreszcie tablet

Agusiak o przesądach wigilijnych nie słyszałam u mnie mam zawsze mówiła jaki Nowy Rok taki cały rok :) Ja tam przesadna nie jestem

U mnie prezenty już popakowane. Wczoraj zapakowałm ostatnie :)

11 lata 6 dni temu - 11 lata 6 dni temu #811240 przez megi23
Ja dzis pakuje jak pojda wszyscy spac i pieke orzeszki i keksa..a jutro snickersa S

laski nie wiem czy bede miec mutro neta wiec dzisiaj wam skladam zyczenia swiateczne duzo ale to duzo zdrowka, zey byly w gronie rodzinnym i z masa prezentow, a Nowy rok byl huczny i lepszy od starego buziaki dla was i rodzinki od naszej 4 :kiss:

11 lata 5 dni temu #811444 przez Agusiak
dobry wieczór :)

megi dziękujemy za życzenia :)
Ja jeszcze pewnie tu zajrzę, więc będę Wam życzyć jutro lub we wtorek :)

Prezenty już spakowane, ale musimy jeszcze dokończyć kilka i dopakować.

Dzisiaj oszalałam bo w sklepie KIK jest cały dział z motywem sówek :lol:
Normalnie wszystko bym wzięła ale póki co zakupiliśmy 4 szklanki do zimnych napojów i pudełka :) Mam zamiar jeszcze dokupić butelkę do kompletu do tych szklanek i może takie wiaderko na zabawki :)

Miłego wieczorku :)

11 lata 5 dni temu #811495 przez megi23
He he niezle Aga ,ja wlasnie spakowalam prezenty, jutro tylko S kupie pizame i zapakuje , zrobilam dzis orzeszki jutro reszte robie milej nocki

11 lata 4 dni temu - 11 lata 4 dni temu #811873 przez Agusiak
Kochane życzę Wam oraz Waszym rodzinom i bliskim Wesołych Świąt Bożego Narodzenia :)
Smacznej kolacji Wigilijnej, super prezentów ale przede wszystkim wspaniałej, rodzinnej, pełnej miłości atmosfery tego cudownego święta :)
No i cieszę się bardzo że to kolejne Święta jakie "razem" spędzamy i mam nadzieję że nie ostanie, oby było ich jak najwięcej.

Dobranoc :*
Załączniki:

11 lata 4 dni temu - 11 lata 4 dni temu #811884 przez Gosia_Krupa
Dobry wieczór!

Agusia, mój tata mi zawsze powtarzał "nie płacz, bo jak w Wigilię płaczesz to będziesz płakać cały rok" i rzeczywiście płakałam, zawsze ze mnie straszna beksa była :(

Jaki Nowy Rok taki cały rok też słyszałam, no ale u mnie w domu to głównie w Wigilię się mówiło tak jak wspomniałam.

Właśnie skończyliśmy z Miśkiem ciasteczka dekorować.

Wczoraj piekłam ciastka i się śmiałam z mamą, że to dietetyczne ciasteczka, zjesz jedno i starcza na długo, taki ulepek, ale okazało się, że w moim przypadku się to nie sprawdza, bo trochę ich zjadłam :blush: Dzisiaj już nie wydają się takie słodkie, ale też nie są takie ciągutki jak wczoraj. W każdym razie dobre są :)

Trochę mi tu czasu brak, jak to w Kostrzynie, więc już dzisiaj Kochane

Życzę Wam wielu radosnych i głębokich przeżyć, niech narodziny Zbawiciela dadzą Wam nadzieję, wewnętrzny spokój i wiarę w spełnione marzenia, błogosławieństwo Boże niech nie opuszcza nigdy Was i tych, których kochacie!
Załączniki:

11 lata 4 dni temu #811934 przez sylka
Wesołych Świąt

11 lata 4 dni temu #811955 przez agi-p
Dzień dobry :)

Kochane dzisiaj to wszystkie pewnie masę roboty jeszcze mamy , ale chciałam zaglądnąć choć na moment z życzeniami :P

Najserdeczniejsze życzenia
Cudownych świąt Bożego Narodzenia,
Ciepła i wielkiej radości,
Miłych oraz hojnych gości,
Pod choinką dużo prezentów,
A w Waszych sercach wiele sentymentów.

Ja czuję się kiepsko :( Wczoraj byłam u lekarza na szybko i znowu antybiotyk mam :( Te zatoki mnie wykończą , niestety ich leczenie jest długie , a choroba nawraca stale :(

Tym sposobem moje dania mogą być ciekawe , bo smaku i zapachu brak :P
Ale nie przejmuję się tym :P Ważne , ze rodzinnie ten czas spędzimy . Nie mogę się doczekac min dziewczynek jak będą prezenty dostawały :)

Udanego dnia i przyjemnej kolacji Wigilijnej :)

11 lata 3 dni temu #812100 przez megi23
Hej my tez juz po zjadl barszczyk z moimi uszkami, wszyscy nam podjadali, prezenty trafione ja mam nowa rozowa pizamke a Tymka stol artystyczny to traf w 10 nie chcial zejsc z krzeselka, gadal ze maluje rysuje, ma kredki i farby , ja wlasnie skonczylam robicic salatke jarzynowa, S mlodego uspal, mam relacje foto wstawie jak je zgram.. zyczymy dalszych wesolych swiat..

11 lata 1 dzień temu #812491 przez agi-p
Dzień dobry :)

I powrót do normalności :) Zawsze po świętach nie mogę uwierzyć , ze tyle pracy , przygotowań , gotowania ... i tak szybko to zleciało :P

Ogólnie święta minęły bardzo miło . Prezenty bardzo trafione , wszyscy zadowoleni :) Dziewczynki mają tyle nowych rzeczy , ze przez większa część dnia się bawią grzecznie :)
Mężuś mnie zaskoczył totalnie prezentem dla mnie . Mieliśmy sobie nie robić , ale oczywiście zmienił zdanie . Spisał się na medal :)

Dopiero wczoraj wyruszyliśmy z domu i poodwiedzaliśmy kilka osób , a wieczorem Karolka z Kubą i Igorem wpadli do nas . Kolejne prezenty wręczone i fajnie było .

Muszę się pochwalić :) Amelka wczoraj pierwszy raz drzemkę bez pampersa zaliczyła , i wieczorem też powiedziała , ze nie chce na noc pampersa :) Rozłożyłam podkłady pod prześcieradłem , ale nie było wpadki i całą noc przespała pięknie bez sikania .
Jestem z niej taaaaka dumna :) Dorasta mi dzieciątko :) Jeszcze zapewne się zapomni kilka razy , ale nieważne :) Stara się i sama się cieszy jak ją chwalimy :)

Jedzenia mam tyle , ze juz patrzeć na nie nie mogę :P ale oczywiście co chwilę coś do tyłka pakuję . Pofolgowałam sobie na całego :P Po nowym roku dieta :P :)

Kochane a jak Wam minął ten świąteczny czas ???

Sylka jak Kubuś ? Jak się czuje ?

U Nas wszyscy już zakatarzeni :( Zobaczymy czy Małe sobie z katarem poradzą bez wizyty u lekarza .

Miłego dnia :kiss:

11 lata 2 godzin temu #812873 przez sylka
Witajcie

Agi gratulacje dla Amelki :D Super, że śpi bez pampka. Przyszła i na nią pora :D

Fajnie że prezenty trafione i wszyscy zadowoleni :D Pochwal się czym mąż Cię zaskoczył :)

U nas prezenty też trafione. Najbardziej przypadł do gustu laptop edukacyjny. Fajnie wygląda jak Kuba po lektorze powtarza wszystko :D

Kuba w Wigilię, gdy wychodziliśmy z domu zostawił Mikołajowi mleko i pierniczki by ten w zamian dał mu prezenty pod choinką. I każdemu opowiadał ze jak wróci to sprawdzi czy MIkołaj zjadł wszystko i czy prezenty zostawił pod choinką. Jak wróciliśmy do domu to szybko wbiegł do pokoju i zadowolony krzyczał że Mikołaj zjadł wszystko :)

Swięta troche u nas trochę w gościach i tak mineły :P

Co do zdrówka to w poniedziałek idziemy na kontrolę. Czasem zdarza mu się jeszcze odkaszlnąć tak mokro. Nas też coś rozkładało, ale uporaliśmy siez meżem i nie daliśmy sie chorobie :)

Miłego dnia.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka