- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
- Otrzymane podziękowania: 0
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Tymek nie lubi kakao ja pije za niego ma apetyt chodz wola czekolada i wafelki ale wuadomo dziele mu czekolady brak obecnie haha mama zjadla
zauwazylam dzis krostki na pleckach malego i brzuszku lekarz mowi ze to alergiczne, zaopisal leki dodatkowe odstawilam sok pomarabczowy bo nic innego nowego nie dostaje i zobaczymy...
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tak szybko,póki wolny komp.
Megi,wspaniałe wieści! Ale z kolei to Twoje zdrowie Oby to jednak nie było zapalenie płuc i duszności wcale nie było.
Agi,nie pomogę z jedzeniem,bo moja Hania choć je więcej to ciężko ją zagonić to zjedzenia czegoś nowego(to zdecydowanie ma po rodzinie męża,bo oni strasznie zamknięci na nowości). Ma też swoje... Nie wypije picia z niczego poza bidonem,czasami z kubka,ale to też jak ma kaprys,a i powiem,że tylko i wyłącznie z jednego bidona. Zupy i obiady je i w sumie to wszystko. Pieczywa,jogurtów nie tknie,zup mlecznych typu owsianka,kluski lane,zacierki czy kasza manna nawet,nie tknie. Dlatego też na głowie staję co by jej dać na śniadanie i czego nie wymyślę to nie ruszy. Ostatecznie wypije bidon mleka czy kakao i tyle,ewentualnie zje płatki z mlekiem. Czasami uda mi się jej wcisnąć dwa gryzki chleba z dżemem czy z czekoladą,ale nie więcej Kolacja to kasza i to koniecznie z butelki To moje dziecko to chyba do 18-tki będzie lało w pieluchy i piło z butelki
No i w poniedziałek przyjeżdżają moi rodzice W końcu długo się nie widzieliśmy Nie,no parę rzeczy celowo zostawiłam,żeby się tak nie obładowywać i mama miała poprawić Hani ogrodniczki i akurat tato ma wolne,więc wpadną do nas na chwilę
A poza tym... zapomniałam co miałam napisać
No nic,miłego wieczoru i spokojnej nocy!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
kochane u nas z kakao podobnie jak u Was. Paulina piła by je cały dzień a ja jej mówię, że można tylko jedno dziennie albo że nie ma i tata kupi wracając z pracy a potem jakoś zapomina
U nas póki co odpukać z jedzeniem problemu nie ma, ale to u dzieci może się w każdej chwili zmienić.
Gosia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Do nas przyjechała dziś kuzynka T z córkami i mężem i był jeden wielki szał.
Mam nadzieję że Dorota nie będzie mi w nocy krzyczeć ale jak ją przyniosłam do pokoju i wszyscy podeszli to kochane ona tak krzyknęła że aż sama się przestraszyłam a potem zaczęła płakać. Na początku pomyślałam że to nie ona bo do głowy by mi nie przyszło że takie małe dziecko może tak krzyknąć
A do południa mieliśmy księdza po kolędzie
Spokojnej nocki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Znam kilka osób pracujących uprzednio na umowie o pracę a potem odbywających jeszcze staż z UP. Nie wiem jednak jakiego rodzaju to były staże.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia,Dorotka widocznie lubi spokój Co za dużo to niezdrowo
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Gosiu super , ze rodzice Was odwiedzą Zawsze to miło
A Hania jak nadejdzie jej dzień , to pożegna i butlę i pampersy .
Ze stażem nie pomogę
Agusiu widać Dorotka potrzebuje wiecej spokoju . Nowe twarze nie bardzo jej się spodobały . Może ma taki okres .
Maja to od dłuższego czasu jak kogoś np długo nie widzi , to przyczepia sie do mnie jak koala i nie da dotknąć . Płacz jest , podkówka , totalny brak zaufania . Ale zerka co chwilę na ta osobę . Dopiero po 20 min jest lepiej . Ale co dziwne , jak jesteśmy w sklepie , to tam tłumy obcych ludzi , a ta się jeszcze śmieje do nich !
Sylka , Agusia trochę mnie uspokoiłyście , ze z kakao sprawa u Was podobnie wygląda Niemniej jednak ten mój niejadek doprowadza mnie chwilami do zawału . Juz starałam się odpuścić , wyluzować , ale jakoś nie do końca się tak da .
My wczoraj u Karoli i Kuby byliśmy . Dzieciaki się wybawiły , nawet Maja szalała z nimi .
W ogóle Igor to taki adhd , że w głowie się to nie miesci . Ogromny bałagan w chwilę potrafi zrobić Myślałam , że u nas tylko tak szaleje,bo jednak inne zabawki mamy ale gdzie tam
A dzisiaj jedziemy do Mamci na trochę i do galerii na Wośp
Pogoda taka sobie , wieje strasznie Ciekawe czy ten śnieg spadnie ?
Z jednej strony zimy nie lubię , więc jak dla mnie mogłoby jej wcale nie być . Ale przecież mróz już potrzebny dla zachowania równowagi .
Miłej niedzieli
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi fajnie, że spotkaliście się ze znajomymi
Wiesz, mała zazwyczaj się tak nie boi. U nas są często jacyś goście, więc jest przyzwyczajona a takie coś zdarzyło się pierwszy raz. Śmiejemy się że zobaczyła w ciotce coś czego my nie widzimy jako dorośli, bo dosłownie krzyknęła tak jakby zobaczyła samego diabła jakby jej ktoś nagle szpilkę w tyłeczek wbił Po jakimś czasie jak już się oswoiła to ciotka chciała ją na ręce wziąć a Dośka od razu podkówka, trzęsąca się dolna warga i do mamuni
Dziewczyny nam się dziś tak parszywie zaczął dzień że aż się z nerwów poryczałam. Upadł nam aparat i prawda jest taka że możemy go na śmietnik wywalić
Także zostaliśmy bez aparatu przed chrzcinami a na pewno w najbliższym czasie nie kupimy nowego No szlag by to trafił!!!!!!
Miłego dnia dla Was.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak kurcze naprawde nie da sie naprawic? :/
Agi super że dziewczynki tak sie wybawiły z Igorem. Kuby też wszędzie pełno jest
Dziś wyjęłam z szafki ksiazeczki z mojego dzieciństwa. Nazbierała moja mama tego trochę Musze tylko jakoś upchnąc je na regale Kuby Czas chyba by mąż zrobił kolejną półeczkę na same ksiązeczki
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Agi fajnie ze dzieciaki sie wybawily, ten Igor to tak jak moj Tymek, czasami sie zastanawiam, czy on nie ma ADHD
Agus wspolczuje z aparatem, nasz tez cos szwankuje, ale jakos jak mu karte inna dalam to dziala..narazie...
Gosia 3mam kciuki za staz
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka takie książeczki z naszego dzieciństwa są najlepsze
Ja sama po takie ostatnio sięgnęłam, siedzieliśmy z tatą u nas w bibliotece, (tak nazywamy jeden z pokoi w sumie gabinet ale wszystkie ściany to od ziemi do sufitu to regały z książkami ) i powyciągaliśmy wydania baśni braci Grimm z naszego dzieciństwa i inne takie
Moi rodzice są maniakami książek i chyba mogli by konkurować z biblioteką miejską
Kochana aparatu nie da się naprawić Mój mąż wiecie że sam we wszystkim grzebie i zajrzał do środka a tam elementy obiektywu rozsypane w drobny mak. Upadł nam jak miał wysunięty obiektyw i cały się rozwalił Naprawa nie wchodzi tu w grę bo wyniosła by pewnie tyle co nowy aparat.
megi ciekawe co tak rzeczywiście Tymkowi dolega, czy alergia czy jednak różyczka?
My dziś zaliczyliśmy dwa spacerki mimo okropnego wiatru.
Dosia jest dziś bardzo nieznośna i marudna, dałam jej na noc pedicetamol bo nie wiem czy to nie opóźniona reakcja po szczepieniu i czy coś jej nie bolało.
Mam nadzieję że noc będzie spokojna i Wam również życzę spokojnej nocki