- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- mania 82
- Wylogowany
- gaworzenie
Jak zdrowko? Bo u nas chorobsko sie niestety rozwinelo i nie skonczylo sie bez antybiotyku, ja jestem w polowie brania a maz dopiero co zaczal bo tez go dopadlo takze ucieklam do rodzicow zeby sie znowu nie zarazic Ma ktoras z was bole plecow? Bo wiem ze to normalne i ze ma prawo bolec ale mnie boli zawsze z jednej strony i tak troche z boku. Ostatnio jak mowilam o tym lakarzowi to sie zapytal czy nie mialam kiedys problemu z nerkami i opukal mi plecy - nic nie bolalo takze uznal ze to nic takiego. Ale mnie znowu pobolewa i sobie wbilam oczywiscie do glowy jego podejrzenia :-/
Pozdrawiam Was i Brzusie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnieszka84
- Wylogowany
- gaworzenie
U nas na razie w wszystko w porządku. Czasami mam skurcze łydki. Mały kopie W tym tygodniu mam badanie cukru po 1h. Kiedy zaczynacie robić poważniejsze zakupy, typu łóżeczko, wózek?
- mania 82
- Wylogowany
- gaworzenie
A jak u was z zakupami? Pewnie niektore mamy przejmuja sie przesadami? Macie juz upatrzony wozek? Bo to chyba najtrudniejszy wybor.
Buziaki
- gumisiowa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Krzyś już jest ze mną :D
Ja za miesiąc wybieram się już na zwolnienie także wtedy pewnie się będę poważniej rozglądać.
A zapisywałyście się na szkołę rodzenia? Ja zaczynam od połowy lutego. Ciekawe jak to będzie
- mania 82
- Wylogowany
- gaworzenie
- lopez2010
- Wylogowany
- gaworzenie
ja obecnie mam kupione tylko troche ciuszków po starej cenie w grudniu - dosłownie kilka.
Wózek mam upatrzony X-lander ale drogi cholera jest wiec niewiem.
Nic poza tym nie mam. od marca bede juz w domciu to postaram się zrobic solidny spis czego nie mam.
czy któraś z was z Bielska-Białej???????????
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
mania 82 , ja właśnie jetem niestety z tych, które przejmują się nieco przesądami
Oczywiście nie jakoś fanatycznie, ale zawsze...
Ale oczywiście szperam w internecie, oglądam, przeglądam rozmaite rzeczy dla Maluszka. Mam już upatrzony wózek, taki fajny materacyk i mniej więcej typ łóżeczka
U teściowej czekają dwie reklamówki ubranek, z których wyrósł synek szwagierki (wezmę je do siebie w odpowiednim czasie ). Ogólnie będzie raczej tak, że sporo rzeczy, takich jak bujaczki, itp. dostaniemy w spadku ale to dobrze, bo te wszystkie dziecięce rzeczy są dosyć drogie. Chyba zacznę miesięcznie odkładać jakiś "grosz" na pieluszki
A tak poza tym to od zeszłego tygodnia jestem na zwolnieniu już do końca ciąży, więc mam teraz dużooooo czasu
Pozdrawiam Was Majóweczki
- lidia83a
- Wylogowany
- gaworzenie
Dziś w nocy obudził mnie okropny ból podbrzusza, no i plecy od jakiegoś tygodnia bolą. Na szczęście akurat dziś po południu mam wizytę, więc dowiem się, czy coś złego się dzieje, czy też może to po prostu jelita lub więzadła podtrzymujące macicę. Na razie nie panikuję.
Lopez 2010, mam prośbę: to Twoja druga ciąża, może napisz nam, jakie bóle brzucha są w ciąży normalne i nie oznaczają nic złego a kiedy trzeba szukać pomocy ?
- koliber1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mnie tez znowu zaczynaja bolec plecy,przez jakis czas mialam spokuj(bolaly przez pierwsze trzy miesiace ciazy)a teraz znowu sie zaczyna.Gorszy jest jednak bol w pachwinach ,ktory dzis mnie meczy od rana.No i zdarza mi sie ze w nocy budze sie z bolu w biodrach,to pewnie od tych pozycji na boku,albo poprostu zaczynam sie rozciagac.W tym tyg wizyta u lekarza wiec zobaczymy czy wszystko ok.
Jesli chodzi o wozek to jak narazie moim faworytem jest teutonia mistral s,ale jeszcze jest troszke czasu wiec moze znajdzie sie cos innego.
W przyszlym tygodniu lece na jakis czas do Polski i bardzo sie obawiam tych wszystkich gryp ktore panuja w moim miescie,mam nadzieje ze nie bede zalowac tej wizyty,bo jak narazie cala ciaza bez najmniejszego katarku.
Zastanawiam sie czy lekarz na tej wizycie potwierdzi nam plec malenstwa,bo ostatnio jak Was czytalam ze po kilku tygodniach okazalo sie ze plec jednak jest inna niz mowili Wam na poczatku,to zaczely mi chodzic po glowie mysli czy to jednak chlopak nie bedzie . no ale pewnie tak na 100% to bedziemy pewni w dniu porodu
pozdrawiam
- koliber1
- Wylogowany
- gaworzenie
- lopez2010
- Wylogowany
- gaworzenie
- mania 82
- Wylogowany
- gaworzenie
AAA zapomnialam wam powiedziec ze u mnie ten chinski kalendarz sie jednak nie sprawdza
Trzymajcie sie zdrowo
- koliber1
- Wylogowany
- gaworzenie
A jesli chodzi o te smaki jedzeniowe to ja tez zajadam sie ogorkami,nawet podpijam wode..hihi.. z pod ogorkow,sledziki marynowane to moglabym codziennie...a jednak dziewczynka wiec wydaje mi sie ze u nikogo to co je nie jest oznaka plci,ale to tylko moje zdanie
- lidia83a
- Wylogowany
- gaworzenie
- lopez2010
- Wylogowany
- gaworzenie
Samopoczucie mam superowe. Wczoraj na wizycie u gina przesunal mi sie termin na 6 maj 2011 a mała waży 700 g. Fika i jest okiiiiiiiiiiii.
tak więc niewiem co to ból brzucha czy cos innego.