- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Gosi taka tablica to będzi dobra sprawa. Bedziesz naklejała koty w miejsce złego zachowania
Agi to macie niezły kłopot z bucikami. Amelka ma mała stópkę.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka Wy macie tą skrzynkę pocztową z FP . Fajna jest ?
Kuba chętnie się nią bawi w zeszłym roku najlepszy prezent był i stoliczek z fp. Robimy akuku czy wł=kłada i wykłada poczte i inne przedmioty. On lubi cos otwierac, chowac rzeczy itp. Tu masz mniej wiecej opcie zabawy. Do dziś zabawk jest w obiegu. Wszystkie piosenki z filmiku są w skrzynce.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś ja spróbuje dzisiaj kupić w innych sklepach śniegowce, a jak się nie uda,to ponownie przyjrzę się tym z decatlonu .
Są zdecydowanie najlepsze z wszystkich co oglądaliśmy. Tylko malusi rozm 18/19 musimy mieć .
Na szczęście te buciki , w których teraz Amelka chodzi są ciepłe i wyłożone futerkiem , tylko boję się co będzie z nimi w tym śniegu
Sylka dzięki za link Oglądałam ją w sklepach , ale tam nadmiar wszystkiego i Ami co chwilę gdzieś uciekała
Wczoraj jak wracaliśmy ze sklepu , to zaczął sypać śnieg . Teraz za oknem białoooo .
A o 8-mej wyjeżdżam do koleżanki i jej córci Zosi do cieszyna . Prezent dla Zosi przygotowany Mam nadzieję , ze dziewczynki fajnie się pobawią
Udanego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś a nie było u Was w decathlonie innych modeli śniegowców?
U nas było ich sporo, nie tylko te z gumowym dołem i też właśnie od rozmiaru 18.
Może Ami ma zbyt szczupłą nóżkę do tych bucików? Kurcze ja mam wrażenie że te butki co przecież tyle co kupowaliśmy i te śniegowce i te z H&M są już nieco małe Nie wiem czy nie będę jej musiała dokupić drugich, większych śniegowców bo może jej na całą zimę nie starczyć. Te z hm też są z futerkiem ale jednak miała zimne stópki w nich a w tych z decathlonu ma ciepłe
agi udanego spotkania u znajomej, fajnie że do niej jedziesz to zawsze pogadacie sobie a dziewczynki zajmę się zabawą A w jakim Zosia jest wieku, bo nie kojarzę
U nas też wczoraj zaczął lekko prószyć śnieg, potem jeszcze w nocy i teraz jest taka biała posypka. Dobrze że T zmienił te opony w sobotę.
Jutro jedziemy do mojego dziadziusia z okazji Barbórki, jest emerytowanych górnikiem A w środę przyjeżdża do mnie koleżanka ze studiów
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Udanego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie wiem czy to znowu jakiś skok rozwojowy czy zima sroga idzie ale cały czas woła "am am am am" i pokazuje na to co mam jej dać do zjedzenia
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas -1,a jak u Was? My już po spacerku,niedługim,ale boję się iść na dłużej,bo Hania nadal strasznie chyrla Teraz sobie smacznie śpi,a ja się biorę za prasowanie.
Agi,super wypad Cię czeka. Nie ma to jak babskie pogaduchy
My w piątek jedziemy do mojej siostry do Szczecina Też się już cieszę Szkoda tylko,że na tak krótko,bo na weekend. Ale niestety nie mogę zostać dłużej,nawet gdybym chciała,bo w poniedziałek idę z dziećmi do ortopedy na kontrol.
Agusiak,moja Hania też by wiecznie jadła Ale najczęściej woła o chrupy,czyli płatki.Nauczyła się od Micha,bo ten lubi na sucho sobie podjeść. Hania kiedyś spróbowała i teraz woła często.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Młoda też lubi te płatki na sucho jeść, chociaż ostatnio zauważyłam że bardziej się niby bawi niż je. Przerzuca je np z jednego pojemnika do drugiego, karmi misie i wszystkich w domu i potem znajduję te krążki miodowe w różnych dziwnych miejscach
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Czyli znowu wracam do przeglądania ofert
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja tylko chciałam przypomnieć głosującym i nie głosującym o klikaniu, teraz to naprawdę widzę w tym sens bo Maja ma już drugie miejsce, walczymy zatem o pierwsze i pomagamy jej spełnić marzenie, klikamy raz dziennie do 15 grudnia, gorąco zachęcam i proszę o pomoc w jej imieniu
www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz
A tu ranking miejsc:
www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia jutro już na Smerfusia nie głosujemy tak? Daj znać jak wyniki
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze , ze Linuś ma apetyt Rośnie jej zapotrzebowanie energetyczne , a swoja drogą w zimie zawsze więcej się je Przynajmniej ja tak mam
Gosiu czyli szykuje się bardzo miły weekend Niby krótko ,a le jednak zawsze to cos innego
W odwiedzinkach było super Ami była cudowna A Zosia prawie rówieśniczka , 2 meisiące młodsza
Zrobiłyśmy jeszcze szybkie zakupy i teraz uciekamy na spóźnioną drzemkę . Zobaczymy czy Amik zaśnie , bo w aucie trochę pospała .
Ten kolega co spadł z rusztowania zmarł W ubiegłym tygodniu był pogrzeb Walczył długo,ale niestety nie dał rady
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
pochwałę się wam jeździła naszym autkiem S wziął mnie na jazdę i powiedział że jeżdżę jak stary rajdowych od razu wziął mnie na jazdę do innej wsi najpierw koło domu kółka robiłam 2 razy mi zgasło ale jeszcze nie wyczuwa go momentami za to chodzi wszystko lekko lepiej sprzęgła i hamulec lekko mieliśmy mało paliwa to daleko nie pojeździe ale dobra i godzina ha ha w następny weekend pojeździe u nas do ośrodka i do sklepu tam gdzie mogę mieć potrzebę podjechania z małym:D a tak się bałam że nie dam rady
ja dzis sprzatam , sprzatam obecnie pranie ogarniam .. i konca nie widac heheh ale zostalo mi myc okna tylko i pewnie umyje od wewntarz a tesciowa zrobila uklad ze mna, oddam i kase za klocki bo nei wieco malemu nam mikolaja kupic :d iiii dzwonilam do Mops dostalam rodzinne i wychowawcze, jutro mamcia decyzje odbierze bo ma dziki cyrk w pracy
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi ze znajomym przykra sprawa . Fajnie że odwiedziny u Zosi udane
Megi rośnie rajdowiec z ciebie
Agusiak to sie pani rozczarowała powiedasz.
Kuba tez tak lubi przekładać wszystko z miseczki na stolik i spowrotem albo nas karmi
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
megi widzę że zakupy udane
Sylka ale się świetnie Kubuś wybawił U nas jeszcze nie ma aż tyle śniegu żeby móc poszaleć, w zasadzie to jest go coraz mniej