BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 2 tygodni temu #488181 przez sylka
U nas też może za dużo jego nie było ale starczyło na bieganie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #488237 przez agi-p
Megi to szał zakupowy w pełni :P Prezenty wypasione i ich ilość ogromna :P
Udanej imprezki w takim razie :)
Super , ze decyzja pozytywna i kaska będzie ':)

Sylka ale Kuba świetnie wygląda w tym zimowym zestawie :) I widać spacerek mu służy :)

Agus nie wiem dokładnie ile miał lat , chyba po 50-tce był coś mi się zdaje .

No i Ami mi nie zasnęła . Tego sie obawiałam . Jednak ma swoje godziny drzemki , i do tego w aucie sie przespała , więc lipa . Ale za to pół godzinki powygłupiałyśmy się w łózku na maxa .

12 lata 2 tygodni temu #488244 przez sylka
O Megi nie doczytałam o decyzji :P Fajnie gratki :)

Kuba padł jak mucha. Też ma swoje pory jak je przechodzi to nici ze spania.

12 lata 2 tygodni temu #488265 przez Agusiak
Sylka super Kubuś się prezentuje :) Jakoś wcześniej nie wyświetliło mi się to zdjęcie :angry:

megi gratulacje rodzinnego :)

12 lata 2 tygodni temu #488623 przez Gosia_Krupa
Sylka,Kubuś wygląda uroczo w takiej odsłonie :) Na prawdę ładnie mu w tych kolorach :D

Też zakupiłam te śnieżynki z Ikei :) Mam nadzieję,że będą się pięknie prezentować :)

Choinka skończona :) Miśko nie mógł się doczekać,kiedy skończy(trzeba było się spakować do przedszkola,bo na jutro trochę rzeczy trzeba wziąć). Hanula też umoczyła swój paluszek w kleju brokatowym :silly: mimo wielkiego niezadowolenia Michała. Jutro Wam pokażę co wykombinowaliśmy :)

No!!! I nad Micha łóżkiem wisi piękne uśmiechnięte słońce :)

A Kluska jeszcze nie śpi :(

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #488624 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Amelka powariowała z Tatusiem jak wrócił z pracy i padła zaraz po kąpieli :) Zobaczymy ile pośpi :P

Jutro jadę znowu w odwiedzinki :) Tym razem do znajomej , bo ma tym razem pełno ciuchów dla Dzidziulki . Też po 2 zł :) Pojade i coś powybieram :) Jeszcze nic Majeczce nie kupiłam , wiec najwyższa pora :P Niby koleżanka ma mi coś przekazać po swojej córce , ale wiecie jak to bywa . Wolę mieć coś ,żeby nie zostać z niczym :P

A i Amelce strasznie spodobał się rowerek biegowy u Zosi . Radziła sobie rewelacyjnie :)

Jak Wam dzionek minął ?

Editt..

Gosiu już nie moge sie doczekać efektu Waszej pracy :) I super , ze piene słońce wisi nad łóżeczkiem Michałka :)

12 lata 2 tygodni temu #488652 przez Agusiak
dobry wieczór :)

Gosia czekamy na zdjęcia i gratulacje dla Miśka za piękne słońce nad łóżeczkiem :)

agi fajnie że jutro znowu poszalejesz na "zakupach" :) zabierz mnie ze sobą do tej koleżanki :blink: :P :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Rodzice kupili młodej na Mikołaja nocnik z Fisher Price bo stwierdzili że to nocnik ma zły i nie chce na nim siedzieć, heheh ale niech kupują co chcą, z resztą ten z FP bardzo mi się podoba i może potem służyć jako podest pod umywalkę czy ubikację :)A poza tym i tak potrzebowaliśmy drugi nocnik na górę bo nie będę jeszcze z nocnikiem między piętrami latać :silly:

Dziś dzień darmowej wysyłki internetowej więc zamawiajcie Kochane, zamawiajcie :laugh:

Udanego wieczorku :)

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #488659 przez Gosia_Krupa
Agi,Ty to masz wesołe dni :) Mówisz,znowu babski dzień?! Super,zazdroszczę...

Michu kocha swój rowerek biegowy. Kupiliśmy mu chyba w maju taki normalny na 16'' kołach,ale nie za bardzo chciał na nim jeździć. A chciałabym,żeby nauczył się jeździć na normalnym.

Dla Hani też mamy rowerek taki większy. Dostaliśmy od mojej kuzynki. Kupili córci,ale niedługo potem wyjechali do Wielkiej Brytanii i Hani skapnął niemal całkiem nowy rower. Różowy,ale nie jednolity tylko w jakieś ogniki czy coś takiego,nie pamiętam,dostaliśmy go na długo przed Hanią. Mieliśmy Michałkowi go przemalować,ale jak urodziła się Hanula to odłożyliśmy ten pomysł na bok. Ma też wstążeczki przy kierownicy,co zawsze mi się podobało :) Ale jeszcze sporo czasu minie zanim Hania na niego wsiądzie,pewnie prędzej przejmie Miśka biegowy.

Agusiak,a jaki nocnik? To znaczy jak wygląda?

12 lata 2 tygodni temu #488668 przez Agusiak

12 lata 2 tygodni temu #488704 przez agi-p
Aguś ten właśnie nocnik ma Zosia :) Ami tak dziwnie na niego patrzyła i traktowała jako krzesełko jak był zamknięty . Igor z kolei ma taki niebieski allegro.pl/fisher-price-nocnik-nocniczek...s-p-i2808112416.html
I też Ami z rezerwą do niego podchodzi :P Chyba jest tradycjonalistką :P W sumie dobrze , bo nie musze się wykosztowywać haha :) Chociaz bardzo mi się podobają te kibelki :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Oj darmowa wysyłka kusi :P Właśnie wybieram kolczyki dla Linki do prezentu pod choinkę :P
Coś takiego nietypowego mnie kusi i chyba Lince tez przypadnie do gustu . Ma juz całą mase róznych kolczyków , ale takich jeszcze nie :P
www.fabryka-kolczyka.pl/index.php?products=product&prod_id=9087
www.fabryka-kolczyka.pl/produkt-8929.html
www.fabryka-kolczyka.pl/produkt-8058.html
www.fabryka-kolczyka.pl/produkt-8992.html
Co powiecie ?

12 lata 2 tygodni temu #488714 przez sylka
Nocnik bardzo fajjny :)

Gosiu czekam na prezentacje efektow pracy :) i gratulacje za piekne sloneczko.

Agi to jutro szal kupowania masz :) cudnie

upatrzylam dzis Kubie posciel z Mikim 160x200 czekam na info czy jest dostepna i kupuje :D W wakacje malujemy sciane w pokoju od okna (zrywamy tam buoazerie czy jak to sie pisze :p) i Kuba bedzie spal na wersalce z zabezpieczeniem by niespadl. wiec kolorowa posciel wskazana. Musze pozniej kupic tylko naklejki :)

12 lata 2 tygodni temu #488717 przez sylka
Agi zaraz zerkam na Linki :)

Agusiak

12 lata 2 tygodni temu #488720 przez Agusiak
mnie się najbardziej podobają gitary i czarne sukienki :)

W ogóle to fajna stronka, dodałam do zakładek :laugh:

12 lata 2 tygodni temu #488725 przez agi-p
Sylka to Kuba ma juz taką dużą kołdrę ?

Aguś stronka nawet bardzo fajna :) Sukienki zamawiam na bank :) A nad kolejnymi myślę :) Przy zakupie 1 pary gratis drugą dodają , a przy zakupie powyżej 30 zł 2 pary :)

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #488731 przez sylka
mi gitary :)

Jestem dumna z Kubusia, dzis przed spacerkiem zrobil siusiu i jak wrocil tez. Pampers po 1; 5 godz suchy :) zuzyty na drzemke. Zaliczone 3 wpadki na caly dzien. Mala rzecz a jak cieszy :D

edit.
W lozeczku nie, ale ma wypelnienie w wersalce. Nam kupilam jakis czas temu 200x220 z poduszkami a 160 zostala dla Kuby. Wiec jak przejdzie na duze lozko zzacznie pod nia spac.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka