- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Ja bym poszła z Tymkiem do lekarza, to chyba jednak zbyt długo trwa no i jak piszesz że sam sluz to już w ogóle lepiej skontrolować. Ja podawałam tylko Dicoflor i chyba po 10 dniach pięknie przeszło.
A to kilka obiecanych fotek:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Trochę tego wyszło, najwyżej później skasuję
A i nie patrzcie na brudne okno w kuchni ale to Roxy je tak załatwiła
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Mam nadzieję , ze u Was też nie postawi innej diagnozy , ale lepiej to skontrolować .
Super , ze łóżko dotarło . Godzina dostawy mnie też wytrąciłaby z równowagi Ale najważniejsze , ze już wygodnie masz .
Fajnie , ze i u Was Wigilia minęła przyjemnie
Agusiu zdjecia rewelacyjne !!!! NIC NIE KASUJ !!! A Linka taka rozkoszna , ze z każdym zdjeciem jeszcze bardziej ją uwielbiam (mimo,że nie sądziłam , ze da sie bardziej ) . Jest prze śliczna i włoski ma bombowe . No i bombastyczną ma tą sukieneczkę na 4 zdjęciu
Ogólnie widac , ze humory wszystkim dopisywały , atmosfera była bajeczna i Mikołaj to woow ... spisał się Kurcze ja nie mam takich fotek wystrzałowych Bardzo mało robiliśmy zdjęć , sama nie wiem czemu .
My byłyśmy na zakupach , ale pustki straszne na półkach Potem na krótkim spacerku , a teraz grzejemy pupeczki w ciepłym domku . Mam dziś lenia strasznego
Paula przed chwilą przyjechała z Bielska z przyjaciółką , która u Nas nocuje . Oj jak sobie przypomnę te czasy , kiedy nocowało sie u siebie , to az mi się pyszczek śmieje
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
KUPKI NO NARAZIE NIE MIAL ZJADL LADNIE ZUPKE NA ROSOLKU DUZOOO PIL , MOWILA SZWAGIERKA ZE 2 BIDONY OBECNIE JUZ CHRAPIE, ZOBACZYMY CO JUTRO BEDZIE ...
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś dziękuję Kochana za miłe słowa
Fajnie ze u Linki nocuje koleżanka jak też pamiętam te czasy kiedy robiło się "wieczory piżamowe"
A powiedz mi jak tam wysypka Ami, lepiej coś? Zmieniłaś mleko na Bebilon?
U nas dziś rano było bardzo ładnie, słonko świeciło i normalnie wiosna więc rodzice wzięli młodą na spacer a chyba w ciągu 20 min pogoda się tak zmieniła że szok. Zaczęło straszliwie wiać, zrobiło się ciemno, zaczęło padać i wracali biegiem ze spacerku Teraz też leje, okropieństwo Ja chcę śnieg
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miłego wieczorku
megi dobrze że sprawa się wyjaśniła.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas odwilż. Sniegu troche zostało ale na chodnikach masakra blee jak ja tego nie lubię.
Megi dieta pewnie pomoże. We na zgagę to i ja cierpie ale nic mnie nie pobolewa. Oby wyniki wyszły dobre.
U Tymka tak jak mówiłam podejrzewałabym ząbki jako przyczynę.
Imprez piżamowa powiadasz Agi. Super sprawa i pogaduchy do późna
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daj jutro znać jak Tymek , no i jak Ty sie czujesz .
Sylka u Nas po sniegu to już od tygodnia śladu nie ma .Raczej wiosennie się zrobiło . Rano takie słonko było , ze aż zgłupiałam
Ale potem jak u Ciebie Agus ... wiatrzysko niemiłosierne . Dlatego Nasz spacer trwał krótko
Ja pooglądałam filmik a teraz troszkę na neciku podziałam
Dziewczyny szaleją na górze i tylko słysze śmiechy i wygłupy
Do jutra Kochane Spokojnej nocki
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wyspane Kochane ? Ja wczoraj liczyłam długość mojego snu i trochę się zszokowałam Wyszło , ze sypiam po 3,5-4,15 godz ! Plus w ciągu dnia jak się uda to godzinkę .
Wieczorem zasnąć nie mogę i kładę się po północy ,a o 5 już na nogach . No i nocne pobudki Amelki
Na szczęście przebiła jej się druga trójka u góry , wiec jest szansa , ze troszke sie uspokoi
Paula dziś jedzie do kuzynki i zostaje tam już do owego Roku . Zawsze spędza tam sylwestra
Gosiu co u Was ? Tak milczysz
Postaram sie zaraz zrzucić fotki świąteczne ...
Miłego poranka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś fotki są bombowe!!!!! Widać że super spędziliście ten świąteczny czas
A powiedz mi Linka zadowolona z słuchawek?
Ami tyle prezentów zarobiła że chyba już ma wszystko co w sklepach dostępne Super
Ale przyznam że moje pierwsze wrażenie to - święta w ciepłych krajach bo tacy porozbierani jesteście jak na Majorce Ale to dobrze bo widać że ciepło w domku
U nas też ciepło, zwłaszcza jak się pali w kominku to też młoda porozbierana lata.
Świetne zdjęcia, nie mogę się napatrzeć
A jak tam Amisiowa wysypka, zmieniłaś jej mleczko na Bebilon?
A ja mam od kilku nocy problem z młodą Ma ogromny problem żeby zasnąć wieczorkiem, tzn zasypia ale na moich rękach a jak ją odkładam do łóżeczka to wielki ryk, wiesza się na mnie jak małpka, nie chce puścić i tak kilka razy. Wczoraj jakoś ją zmusiłam do spania u siebie i przespała noc ale dziś było to samo. A jak już biorę ją na przetrzymanie do płacze tak straszliwie że serce pęka no i biorę ją w końcu ze sobą na kanapę i śpimy razem. Ale nie ma mowy żeby się do tego przyzwyczaiła bo ma spać u siebie. Mam nadzieję że to tylko chwilowe, może zęby, może jakiś lęk separacyjny, nie wiem, ale mam nadzieję że minie bo inaczej będę ja musiała metodami super niani uczyć ponownie spania w swoim łóżeczku
Gosiu no właśnie co u Ciebie?
Miłego dnia
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paula bardzo zadowolona z wszystkich prezentów ...poza pościelą ,którą dostała od znajomych Wzorek wyjątkowo jej się nie podoba
Amelka faktycznie dostała fuull różności . Na zdjeciach to nawet nie połowa . A jeszcze od chrzestnej dostanie , tylko chyba się w Nowym Roku z nią zobaczymy .
Dlatego poważnie się zastanawiam czy jest sens kupować jej kolejne badziewia i chyba zrezygnuję , a kase co dostała od chrzestnego przeznaczę na coś praktycznego
No w domku mamy cielputko . Mężuś dba , zebyśmy nie marzły No i Ami wiecznie sie rozbiera , to musi byc ciepło . Zresztą widzicie na fotkach ... zdjęła wszystko co mogła oprócz sukienki , bo nie potrafiła
Teraz siedzi w samej bluzce , bo rajstopy ściągnęła
Wysypka zaczęła schodzić Ale odstawiłam dodatkowo czekoladowe płatki do mleka . No i juz chyba odpowiednią dawkę tego syropu odczulającego wypiła . Mleka na razie nie zmieniam . Zobaczymy co bedzie .
Kurcze nieciekawie z tym zasypianiem Linki . Pewnie tak jak piszesz ząbki dają się we znaki . U nas zawsze wtedy pojawia się problem , tyle , ze nie przy zasypianiu , a z częstszymi pobudkami .
U Nas metoda na przetrzymanie wcale nie skutkuje , wręcz jest gorzej . Albo Linka wchodzi już w okres buntu 2 latka ???
Musisz to przetrzymać i wierzyć , ze minie szybko .
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ami dostala full rzeczy , a i Majcia bedzie miala sie w czym prezentowac
Tymek tez ma full rzeczy , czesc zabawek u mojej mamci zostawilam , czesc w salonie, czesc u szwagierki w pokoju a wieksza czesc u nas
u Tymcia rano byla megaaa kupa dobrej konsystencji ale sie nie zmiescila i byl caly brudny znowu go mylam hahah wstalam o 24 bo cos marudzil , S sprawdz go byl posikany to go przebralam i spal do 7 potem juz w naszym lozku sie bawil obecnie spi z S w pokoju a ja z lapkiem u szwagierki chlopakow pilnuje
wspolczuje zasypiania Linki ostatnio Tymek tez na naszym lozku i w nas wtulony zasypia, wczoraj padl juz o 19 sam ...
moj maly przystojniak
aaaa zapomnialam pochwalic i tesciowa i Tymka , wqczoraj jak zostala z nim to mowi idziemy robic siku , wzial ja za reke i zaprowadzil do lazienki sam sciagnal rajstopki i posadzila go ale sie wypinal , dala go na deske te gorna i siedzial to chyba czas by nakladke kupic i uczyc go sam wiedzial co i jak , to chyba ja mysle caly czas , ze on nie kuma o co chodzi
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz w Rossmanie do końca roku 20% zniżki więc muszę pojechać zaopatrzyć się w mleko
megi Tymek fajowy i dobrze że z kupkami się już normuje. Brawo za postępy w kibelkowym sikaniu
U nas dziś mroźno ale poza tym to pięknie i słonecznie. Ma się wrażenie że już dawno po zimie a że zaraz nadejdzie wiosna. Ale mam nadzieję że w styczniu lub w lutym spadnie jednak jeszcze trochę śniegu bo mamy zdecydowany niedosyt sanek i zabaw na śniegu.
U nas zaczął się właśnie ciężki okres imprezowy. Praktycznie do 12 lutego to co weekend jakaś okazja Tylko skąd brać na to wszystko pieniądze
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas mrożno ale słonecznie
Kuba od kilku dni znów nie śpi w dzień. Wstaje o 8 i zasypia po 20.00
Tymek elegancik.
Agi wasze zdjęcia superowe i ile prezentów Widać dobra zabawa świateczna była.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
osz Ty ubiegłaś mnie Dobrze że mieszkasz w innym mieście bo by dla nas mleka już nie byłowróciłam niedawno z rossmana Kupiłam wszystkie opakowania mleka było 6
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak przyszłam to akurat mieli zaciety system i ludzie kupowali by póniej zostawic zakupy i wrócić by zbić rabat Ale akurat jak ja podeszłam zapytać czy napewno jest -20% to babka wzieła moją kartę by sprawdzić czy system znów działą i zadziałał. Tym sposobem przyczyniłam sie do odblokowania systemu