- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Super ,że Tobie ulżyło po tabsach No i , ze u Tymka zaczyna sie wszystko normować
A za pierwsze świadome wołanie o siku wielkie brawo
Agus właśnie dostałam sms,że jest rabacik i jutro jedziemy po mleko
U Nas też gorący okres się zaczyna , ale nie az tak jak u Was . Co tydzień imprezy nie mamy , ale juz co 2 tak Tez sie zastanawiam jak to ugryź finansowo Startujemy już jutro
Sylka poszalałaś na zakupach Zobaczymy ile mlek mi uda się kupić
Oj czyli Kubie ze spaniem się pozmieniało . Ale nocne spanie ma niesamowite !!!
My zaraz obiadek zjemy i też wyruszymy na spacer . Mroźno jest , ale bardzo słonecznie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kuba ma dziś dzień marudera i buntu. Wszystko blee i na nie.MArudzi płacze i tak na zmiane ze złością. A ja już ledwo wytrzymuję. Od chyba 5 dni mi nie spał w dzień a dziś wsadziłam go do łózeczka i powiedziałam ze ma spac. Usiadłam na dywanie i czekałam. Buntowł sie ale w koncu zasnął. Jakby nie poszedł spać to by mnie w kaftanach wywiezli dziś do psychiatryka. P zadzwonił i zapytał czy mały spokojniejsy a jak powiedziałam że spi to kazał mi zostawić sprzątanie kuchni i pranie i samej odpoczać. Pranie i sprzatanie ma zrobić jak wróci do domu
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka bardzo dobrze Ci Mąż powiedział Kochany Mój też zawsze każe mi odpoczywać jak Ami śpi . Tak naprawdę takie chwile są na wagę złota i ja od niedawna stosuję się do zaleceń i kładę się razem z Amą ...nie wiem dlaczego wcześniej tego nie robiłam
Pewnie Kubusiowi skumulowało się zmęczenie z powodu tych kilku dni , w których nie spał w dzień . A ząbki już mu wszystkie wyszły prawda ?
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka ja myślałam ,że 5 wychodzą później . Nie wiem skąd mi sie to wzięło . Tak sie cieszyłam , ze jeszcze dwie trójki na dole i będzie spokój na jakis czas .
Ami się obraziła , bo jej grysik zrobiłam . Biedna zasnąć nie może i popłakuje okropnie. Coś jej dolega . Ale Mężuś twardo sam walczy i każe mi odpoczywać .
Miłego wieczorku
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Byliśmy w Rossmanie i mleczko kupione Fajna ta promocja, szkoda że nie potrwa dłużej
Ach te zęby, jeszcze będą nie raz utrapieniem dla nas i maluchów.
Sylka Paulinka dzisiaj też przechodziła jakiś bunt, rzucała rzeczami, denerwowała się i ogólnie "pyskowała"
Z zaśnięciem znowu był problem i pewnie znowu w nocy wezmę ją do siebie
Miłego wieczorku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chociaż ja jestem totalnie nie wyspana Nos do tego mam zatkany i mięśnie mnie bolą . A wczoraj po przeziębieniu prawie śladu nie było .
Widać troszkę na spacerku przemarzłam .
Aguś jak moja Ami zaczyna "pyskować", to ja ledwo śmiech powstrzymuję . Jest rewelacyjna w tym swoim lamentowaniu . Zapewne jak Linka
I jak Wam noc minęła ? Linuś znowu wylądowała u Was w łóżku ?
Na razie mam totalnego lenia . Nie mam siły nawet wstać , a założenia na dziś ambitne były
Może kawka mnie na nogi postawi
Miłej soboty
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś bidulko Ty Niech to przeziębienie już sobie idzie!!! i nie wraca
O dziwo Linka dziś spała całą noc u siebie i wstała po 8
Udanego dnia Wam życzę i lecę na śniadanko
agi udanego spotkania ze znajomymi
Gosiu odezwij się
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Sylwia apropo dnia marudy Tymek tez dzis mial odkad wrocilismy a spal szwagierce 2,5 godz ale i tak ubralam go na spacer , dalam camilie nba zabki, przewietyrzyl sie i mu przeszlo
chcielismy malemu kupic wykladzine byla z carsow ale na 2 m amy 4 potrzebujemy i tak zostaje allegro , za to znalezlismy sklep i goscia , ktory zrobi nam aneks kuchenny nie za 6 tys tylko za 3,5 ja mam wizje dzis S mierzyl , czy nam bedzie pasowac co i jak i bede miec roze , zrobilam fotki spania naszego ale jutro wstawie bo Tymek marudzi przed spaniem ..S go usypia
aaa zgadniejscie co moj Tymek wczoraj powiedzial bylam w szoku odkad mu w dzien smoka nie daje chyba ze extremalna sytuacja wiecej gada : a wiec powiedzial Madzia hehe poszlam wczoraj do lazienki na dol on lazl za mna i krzyczal mama Madzia nie wiem skad on to wzial ....
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
megi ale fajnie Tymek mówi to Madzia
u nas była dziś piękna pogoda, zaliczyliśmy dwa spacerki, słoneczko pięknie świeciło i był lekki mrozek więc super
Jutro mężuś ma już wolne i tak aż do czwartku, tzn w czwartek idzie już do pracy ale i tak super że tyle wolnego ma ten mój kochany pracoholik
A poza tym to nic ciekawego siedzimy i się obijamy jak tylko się da
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tymek ładnie mówi super.
Agi życzę zdrówka. Oby Cię nie rozłozyło na amen.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U Nas wczorajsza imprezka nawet fajnie minęła . Tak mi się jej nie chciało , ale humory dopisały . Dopiero o 1 w nocy położyłam gości spać ... i stwierdziłam , ze chyba nie ma sensu się kłaść , bo Ami niedługo się budzi Ostatecznie przed 2 poszłam spać , po czym Ami się wybudziła Ogólnie potem raz jeszcze się obudziła i o 5:30 już wyspana Mały cyborg
Agusiu czyli Linka pięknie przespała noc , a dzisiejsza jaka była ?
I jak bosko , ze Mężuś tyle wolnego ma Mój niestety pracuje I też z niego pracoholik
Sylka u Was taki gorący okres , Mąż wiecznie w pracy , a Ty przemęczona . Na szczęście już chyba bliżej niż dalej do oddania tego programu i wszystko wróci do normy
Megi pieluch to macie faktycznie ogrom Ale przynajmniej Ci nie braknie Super , ze Tymuś na dobre rozpoczął przygode z siusianiem i ze nakładka mu spasowała
A jaka różnica w cenie kuchni !!! Czasami warto pojeździć , bo oszczędnosci są spore
My wczoraj pojechaliśmy do Rossmanna po mleko ... i ani jednego opak nie było !!! Jak za komuny normalnie . Gerbera u Nas nie ma tak w sklepach No i musiałam bebilon kupić , bo w domu juz zero mleka I doznałam szoku , bo w biedronce płaciłam za 800g 39,99 zl , a wczoraj już za to samo opak 47 zł !!! Zostawiłam Mamie kase i kartę i może w poniedziałek w innym rossmannie uda jej sie kupić gerbera . Mamy 5 tych drogerii , to licze na cud
Udanej niedzieli
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi super że spotkanie takie udane i miło spędziliście czas
Linka zasnęła pięknie u siebie ale jak poszłam ją w nocy przykryć bo było zimno to się przebudziła i jak mnie zobaczyła no to wiadomo. musiałam ją zabrać do siebie.
Z pracą już nieaktualne więc póki co siedzę w domu i szukam dalej.
Potem napiszę więcej.
Miłego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś przy okazji spaceru zaszłam z KUbą na używak i było wszystko po 2 zł. Ludzi tłum Kupiłam mu 2 pary jeansów z George i Cheroke, bluzeczkę, szlafrok buzz astral z Disneya. Extra płaszczyk z Nexta - będzie na sprzedaż bo za mały i bluzeczkę dla córeczki znajomej Wszystko jak nówki za grosze wiec zadowolona jestem. Kubusiek grzeczny był i w nagrode dostał jeszcze m&m
W Rossmanie dokupiłam mleka i mam spokój na trochę
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiaczku to szkoda , ze z praca nie wypaliło Ale w sumie nie ma tego złego , co by na dobre nie wyszło . Paulisia nacieszy się Mamusią jeszcze i Mamusia nie ominie niczego co dotyczy rozwoju Lineczki
Sylka ale miałaś traf super ,że takie perełeczki wyhaczyłaś Ja w Nowym roku pojadę i licze , ze te uda mi się kupić kilka super rzeczy dla Majki
My szybko pozbyliśmy się znajomych Obiad już o 12:30 podałam
I pojechaliśmy z przyjaciółmi do Brennej Tam pospacerowaliśmy przyjemnie . Ale zrobiło się tak mroźno , ze pojechaliśmy do domku Przyjaciół i tam juz w ciepełku spędziliśmy fajnie czas
Jutro mam w palnie 2 prania , obiad , sałatkę na imprezę i kilka przekąsek . Jak Mężuś wróci to zje i jeszcze na zakupy chcemy skoczyć
Dziś padam ze zmęczenia ,wiec mam nadzieję ,ze szybko zasnę
Spokojnego wieczorku