- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Sylka no właśnie Ami dużo mleka pije Ale zawsze tyle piła i nic się nie działo . Więc zastanawiam się czy to nie po Gerberze , bo uczulenie nie schodzi .
To szybciutko Kubus dziś zasnął I fajnie , ze tak miło z Tatusiem czas spędzili , a Ty mogłaś pichcić
A temperatura u Was zwala z nóg...brrr ....
Gosiu na rózgę to Michałek zrobi wielkie oczy
No i nie dziwię sie , ze Mąż taki radosny , ze Hania go tak wielbi I nawet Arke Noego "pokochał"
A zwyczaje świąteczne wszędzie inne Ja chętnie pojechałabym do kogoś zobaczyc co jada się w innych regionach .
U Nas bedzie :
Barszczyk z fasolą
Grzybowa z uszkami z kapustą i grzybami
Karp smażony z ziemniakami
Kapusta z grzybami
Paszteciki z kapustą i grzybami
Kompot z suszek
No i potem juz na stół wjada ciasta
Agusiu super , ze z prezentem się udało Na pewno Teściu będzie zadowolony
Dziękujemy za życzenia Ja jutro będę składała
A pogoda u Nas identyczna ... teraz pada , a jutro ma już odwilż byc
My z Mamcią dopiero niedawno z kuchni wyszłyśmy Ale wszytko porobione i cudownie pachnie w domku Mama zwariowana tyle prezentów dowiozła , ze w szoku jestem Zapowiada sie ciekawy wieczór
Amelka była kochana i rozkoszna . Ciekawa wszystkiego ... co chwilę przychodziła do kuchni i koniecznie chciała pomagać
Drugi dzień z rzędu z Tatusiem świetnie sobie radzą przy kąpieli
A w kościele to przeszła samą siebie ... taka kochana była .
Już jutra doczekac się nie mogę Raz , że tyle pyszności , Dwa posiedzimy sobie miło , Trzy miny dziewczynek przy rozpakowywaniu prezentów !!!! Bezcenne chwile
Teraz siedzimy w czwórkę i w tysiąca gramy Wesoło jest Pisze już chyba od 40 min , bo tylko jak mam pas to skrobię
Kurcze strasznie sie ciesze , że Mamcia jest u Nas
Spokojnego wieczorku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I nastał tak wyczekiwany dzień ... chciaz chyba kazdy czeka na wieczór z utęsknieniem
Sylka Kuba z wozu strażackiego będzie zachwycony i przynajmniej zajmie się nim i będziecie mieli czas na spokojne dokończenie wszystkiego
Amelka też wczoraj dostała pierwsze prezenty
Paula to się juz doczekać nie może , zeby prezenty znalazły się pod choinką Ale będę to odkładała ile się da Najchętniej chciałaby juz wymacac i zobaczyć rozmiar swego prezentu Tyle razy nas podpytywała co dostanie ...
U Nas wszyscy jeszcze śpią Oczywiscie Ami i ja na nogach Wczoraj posiedzieliśmy do późna przy kartach , potem Mamcia i Linka spać poszly , a my z Mężusiem jeszcze sobie gadaliśmy do późna
Dziś jeszcze tylko sałatkę jarzynową musimy dorobić . U Nas jest to przysmak nr 1 dla mnie , Pauli i Mamci i mimo , ze zrobiłysmy całą miskę , to stwierdziłyśmy,że nei zaszkodzz dorobić W ciągu roku normalnie ją robię , ale w święta smakuje wyjątkowo , tak jak karp czy ine specjały
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia - wielu głębokich przeżyć,
wewnętrznego spokoju i radości.
Niech czas świąteczny wypełniony będzie ciepłem rodzinnym
i prawdziwym doświadczeniem Bożej obecności.
Niech nowo narodzony Zbawiciel
obdarzy swym błogosławieństwem każdy dzień nadchodzącego roku 2013.
Spokojnego dzionka , mimo że pewnie u większości jeszcze pracowity będzie
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Super że Amelka dostała też już coś z prezentów.
Wiewczorem to dopiero bedzie szał dla każdego duzego i małego
Ja do sałatki musze dodać tylko sól, pieprze, cebulkę, majonez i musztardę I bedzie mozna pałaszować. Musze polać czekoladą piernik
Miłego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
agi ale extra mieliście wczoraj wieczorek przy kartach
Pamiętam jak my za dziecka będąc z dziadkami w domku letniskowym na wakacjach, graliśmy z dziadkiem w remika czasem aż do rana Ale było super
Świetnie że Ami i Kubuś dostali już pierwsze prezenty i że są zadowoleni
U nas jeszcze ostatnie sprzątanie i zamieszanie więc wszystkie prezenty będę wieczorem. Jedynie T dostanie ode mnie jak wróci z pracy
A pogoda u nas obrzydliwa. Całą noc padał deszcz więc wyobraźcie sobie co jest za oknem, ble No ale trudno i tak jak się ściemni to opuszczamy rolety zewnętrzne to nie będzie widać tej ponurej aury.
Paulinka coś spać w nocy nie mogła, nie chciała zejść z rąk więc w końcu o 2 wylądowałyśmy we dwie na kanapie bo bym chyba nic nie spała. Nie wiem co jej się stało.
Mężuś poszedł do pracy ale co zrobić, pocieszał się że jak będzie pracował w Wigilię to będzie pracował cały rok
Miłego dnia i smacznych kolacji wigilijnych
A i dziękujemy Wam Kochane za życzenia
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Linka śpi znowu ze mną, tym razem od 5 a ja już jestem jakoś dziwnie wyspana. Pewnie weźmie mnie senność gdzieś w trakcie dnia
Wczorajsza kolacja była bardzo udana i wesoła
Wszyscy zarobili świetne prezenty, oczywiście najwięcej zgarnęła Paulinka Objedliśmy się a potem mój tata przebrał się za Mikołaja, Paulinka też założyła swój strój Mikołajki o rozdawali prezenty
Ogólnie było bardzo miło
Moja siostra została na noc bo dziś mamy od razu imprezę z okazji imienin taty i siedzieliśmy jeszcze prawie do 1szej na pogaduchach a rodzice pojechali na Pasterkę
Dziś jedziemy także na świąteczno- imieninowy obiad do teściowej
Miłego świątecznego poranka
Gosi dziękujemy za życzenia
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś , ale mieliście miły wieczór I jak fajnie , ze Tata i Linka się przebrali i prezenty rozdawali
Aż się dziwie , ze taka wyspana jesteś ...do 1 siedzieliscie ... woow
Udanego obiadku u teściów I kolejnych miłych prezentów
My też spędziliśmy bardzo miłe popołudnie i wieczór . Było cudownie i magicznie . Już w ciągu dnia każdemu udzielała się typowo świąteczna atmosfera .
Kolacja wigilijna przebiegła superowo i nawet niespodziewanego gościa mieliśmy Brat Mężusia przyszedł akurat w trakcie kolacji , bo nie wiedział że już jemy Tym sposobem pierwszy raz dodatkowe nakrycie się przydało
Prezenty uradowały wszystkich , każdy kolejny podarek sprawiał wiecej frajdy . Amelki mina bezcenna ... tyle tego wszystkiego,że miała zajecie na kolejną godzinę , potem kąpiel i nocka zarywana
Teściowie Nas też odwiedzili i nawet fajnie było
Zdjęć trochę zrobiliśmy , ale ich efekt będe oceniała już po świętach i wtedy też zamieszczę kilka
Dziś po obiedzie jedziemy zawiez Mamcię i przy okazji do mojej Babci wpadniemy , a potem jeszcze do znajomych
I znowu kolejne prezenciory będa
Kochane świetujcie sobie przyjemnie Do spisania zapewne wieczorem lub jutro Miłego dnia Buziaki
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi super że mieliście udaną Wigilię i mam nadzieję że wczoraj także miło spędziliście dzień
My wczoraj mieliśmy bardzo napięty plan i wszystko w pośpiechu co było męczące ale i tak było fajnie. Podsumuję to jednym słowem: PRZEŻARCIE
Trzeba teraz dojść do siebie i zabrać się za jakąś dietkę
Później napiszę coś więcej a w przyszłości wstawię kilka fotek a tymczasem życzę miłego dnia i leniuchowania
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiu ja też mogę podsumować te dni słowem WIELKIE OBŻARSTWO
Nie staję na wagę , bo się boje
Wczoraj zawieźliśmy Mamę , posiedzieliśmy u Babci i pojechaliśmy do znajomych . Rozdaliśmy i dostaliśmy kolejne prezenty i było bardzo fajnie
Dzień zleciał szybko ...
A dzisiaj jeszcze po obiadku idziemy do teściów , gdzie bedą Braci Mężusia z rodzinami . Wcale mi się tam iść nie chce , ale na chwilę trzeba się poświęcić .
Amelka spotka się z chrzestnym przy okazji i pewnie coś dostanie . Chociaż znając jej chrzestnego i jego żonę durną , to pójdą na łatwiznę i kasę dadzą .
Ogólnie dopadło mnie jakies przeziębienie i męczę się od wczorajszego wieczorka . Wszystkie mięśnie mnie bolą, plecy,kręgoslup,gardło i mam katarzysko paskudne .
Nic , My po śniadanku znowu pękamy w szwach
Miłego dzionka
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi zdrówka
ciesze się, że Świete u Was udane U nas także. Wigilia u nas udała sinajwiększą frajdę oczywiście miały dzieci z idpakowywania prezentów. Kuba szaleje z zabawkami a ja ledwo je upycham w pokoju Niedługo urodziny i chyba poprosimy o zrzutke na jakiś 1 prezent Myślimy o tablecie by mógł sobie ogladać bajki w czasie dłuższej trasy samochodem. Nie niszczy zabawek i naszych laptopów czy komórek wiec powinien sie sprawdzić. Jakiś taki nie za duży
Kuba kucharzy na grillu chyba najbardziej mu sie podoba. Fotki wstawie jak dostane od szwagra.
Pierwszy dzień Swiat spędziliśmy w domku a dziś byliśmy u szwagierki., Kuba wybiegał się z dzieciaczkami. To teraz jakby w domu go nie było. W Wigiie tak szalał z zabawkami ze poszedł spać po 22 wczoraaj nie spał i dziś też nie chciał wiec niedługo idzie spać.
Miło spędzić tak czas we 3 gdy P jest w domku a nie tylko chcwilke po pracy i zaraz terzeba iść spać.
Miłego wieczorku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka cieszę sie , ze i u Was święta minęły tak przyjemnie Oj masz rację , dzieciaczki zawsze mają największą frajdę .
I super , ze Kubusiowi tak bardzo grill przypadł do gustu Juz nie mogę się doczekać fotek
A pomysł z jednym prezentem na urodziny bardzo dobry
My dziś byliśmy popoudniu u teściów . Przeżyłam jakoś zlot rodzinki Mężusia .Ale męczyłam się chwilami strasznie . Nie lubię takich sztucznych uprzejmości .
Ami dostała od chrzestnego tak jak myślałam kasę . Ale musze się dobrze zastanowić co jej kupić .
Dostała teraz tyle zabawek , ze salon przypomina już sklep z zabawkami . Jej pokój jest już w całości zawalony , nasz pokój też i ma juz tyle wszystkiego , ze ciasno się robi .
Oczywiście jest kilka rzeczy , które chciałabym jej jeszcze kupić ale nie wiem czy ma to sens . Niedługo kolejne okazje będą i zapewne znowu nazbiera różnych pierdół ...
Kochane miłego wieczorku i do jutra
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiu a u Was jak tam ????
Ja od rana mam tu głośno jak w sklepie Ami gotuje,podgrzewa i pierze A te zabawki mają takie odgłosy , ze oszaleć można Do tego włącza skrzynkę i inne zabawki . Istny dom wariatów .
O a teraz niesie już w moją stronę arsenał bajek do czytania Czyli kolejna godzina już zaplanowana
Miłego poranka , ide czytać
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka super że mieliście udane Święta i najważniejsze że dzieciaczki z prezentów zadowolone
U nas Linka też wybawiła się z Amelką, biegały jak szalone w kuchni od okna do szafek piszcząc przy tym wniebogłosy Niestety z Adasiem się nie pobawiła bo szwagierka się rozchorowała (chyba biedna odreagowała te ostatnie stresy ) i siedzieli w domku.
Aguś haha wyobrażam sobie Wasz dzisiejszy poranek. Linka też dostała sporo zabawek dźwiękowych i oszaleć można
T już poszedł do pracy a było tak fajnie jak w domku siedział.
Jak Linka pójdzie na drzemkę to wstawię fotki ale po obejrzeniu okazało się że nie ma tego wiele
Miłego dnia i odpoczywajcie ile się da
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
P tez dzis juz w pracy. Mam nadzieje ze skonczy wczesniej.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
nie mialam jak sie dopchac do kompa bo lapek zostal tu wiec spoznione zyczonka swiateczne przesylamy cala rodzinka i udanego Sylwestyra
Agi ta dowiozl lozko o 24 w nocy ja kipilama ze lzosci bo pojechal na Zarzecze jechal z Rzeszowa, juz spalam na podlodze, bo S wyniosl stare spanie na balkon, ale jest rewelacyjne nogi mi nie wystaja w koncu za lozko
u nas S w domu maly tylko tata , tata jak chce wyjsc z pokoju to go za noge lapie , swieta u mamci udane powiedzmy , tam ich dopadlo chorobsko najpierw brat , potem mama i mlodszy kuzyn mama zalowala bo sie nie zblizala do Tymcia , za to on zadowlony z prezentow woz strazacki z wadera super i slimaczek z fisher price juz go rozlozyl na czesci , ale dobrze ze on sie sklada bajki tez nosi ostatnio lubi czytac tazn jak mu czytam albo S
walcze dalej z kupkami Tymka i przegrywam dzis przed 7 rano normalnei az caly brzuch , S chcial go przebrac i nie wiedzial za co sie zabrac , za ile to minie??/ daje mu smecte, orsalit i bakterie apetyt ma pije duzooooo ,, ale robi sam sluz nie wiem czy nie isc z tym do lekarza..... fotki wstawie jak z aparatu zgram i chwile zlapie ja tylko piore i piore wszystko zabrudza.. Agi dawalas cos Ami na to jeszcze???
dzis jade na usg watroby ciekawe co wyjdzie, jeszcze anzymy sprawdze p oswietach i transaminazy czy ona pracuje w ogole.....