- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
- Otrzymane podziękowania: 0

Sylka to kiedy ten dywan będziecie mieli ?
Ja się obawiam , ze przez to , ze choinkę mamy tak szybko , to zacznie się sypać przed czasem

W nocy Ama planowała zamach na moje życie

Dziś czekają mnie porządki , bo ostatnie 2 dni nic prawie nie zrobiłam

Całą noc u Nas lało , więc zapewne w dzień lepiej nie będzie .
Uciekam szukac kabla

Miłego poranka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

agi bidulko ale miałyście nockę, aż na podłodze przysnęłaś

też tak raz miałam

Zdjęcia superowe a choinka jest piękna

Amisia jest cudna, na pierwszym zdjęciu bym jej nie poznała

U nas nocka też taka sobie. Młoda obudziła się po 22 i musiałam ją ponosić, a rano tak się zasikała że wszystko łącznie z wypełnieniem poszło do prania. Nie wiem czy ma jakiś skok rozwojowy czy to na zimę ale ciągle je i woła am am. No masakra jakaś. Ale widać potrzebuje chociaż troszkę mnie to przeraża

Teraz męczy babcie to mam chwilkę ale zaraz mają przyjść z wodociągów licznik wymieniać.
Miłego dnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Z tym "am am" u Nas identycznie . Amelka jest w stanie tyle zjeść przez dzień , że ja nie wiem gdzie jej to się mieści !!! Je i je i tak caluteńki dzień . Wychodzi , ze zjada dużo wiecej od Pauli !!! Mężuś to mówi , ze jak tak dalej pójdzie ,to będziemy mieli małego grubaska .
Ale spróbuj jej nie dać jeść , to histeria na pół wsi

Co chwilę idzie do kuchni , wrzeszczy AM i wyciąga miski .
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Am i u nas na tapecie

Choinka slicznie wygląda i jaki sliczny pomocnik

Nocki współczuję.
Agusiak chyba skok bo Kuba cos w tym wieku też się wybudzał w nocy ok 3 codziennie i płakał.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

a wiec nie wiem od czego zaczac gadac, tyle tam przezylam

jak juz wiecie wyladowalismy w szpitalu heh... bylo minelo

Agi super ze Majcia rosnie zdrowo buziaki dlaniej , a Amcia to kawal kobitki , slodziak i choinka piekna , nasza nieubrana S szalal z przemeblowaniem pokoju bo spanie nasze ma przyjechac jutro , lub w czwartek

Agi moj tez od rana do wieczora je dzis przylecial do szwagierki pokoju to juz buszowal znalazl bulke i biszkopta , to moze jesc na jego szczescie hahaha dostal dzis mleko to wyl a wypil 250 lykiem

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Megi,to przeżyłaś

Agi,choineczka super. Teściowie też już mają żywą,ale kiedy będą ubierać to nie wiem,ale myślę,że zaproszą dzieciaczki

Ostatnie zdjęcie Ami przesłodkie,ona w ogóle cała jest jak taki kochany śliczny elfik

Ja się zabieram za jakieś ciacha,co by były na święta i też na choinkę,ale jakoś mi nie wychodzi. W netto widziałam(w prospekcie) super zestaw małego kucharza z czapą. Pewnie już nie mają na stanie,poszły jak świeże bułeczki. Trudno,z resztą tez jechać specjalnie... Niby po Miśka do przedszkola będziemy jechać,ale mąż coś nosem kręci na to Netto

Byłam dzisiaj rano się zameldować czasowo i już wiem,że mogę się zameldować nawet na 25 lat,bo nie ma górnej granicy

Pamiętacie jak Wam mówiłam,że tutaj nie będzie prezentów i że trzeba coś wykombinować drobnego,żeby Michowi potem nie zmyślać. No więc się zdecydowaliśmy i rozmawiamy wczoraj o tym ze szwagierką,która też przyjeżdża na Wigilię i ona nam mówi,że prezentów miało nie być nie z powodu braku kas tylko żeby nie myśleć co komu kupić. Ręce mi opadły. Skoro mają takie podejście to po co w ogóle te Święta,żeby w kuchni siedzieć?! Super powód na odebranie magii i tradycji Świąt Bożego Narodzenia. Na prawdę baaardzo bym chciała mieć swoje "M",żebym mogła zadbać o to co jest najważniejsze w ten czas i zrobić Święta i kolację wigilijną po swojemu,z tym co ja wyniosłam z domu,bo jak widzę mąż nie wyniósł chyba nic(ale przynajmniej przystaje na moje).
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Całe szczęście , ze Was wypuścili

Ja jak urodziłam Paulę , to na drugi dzień też słyszałam przeraźliwy krzyk Matki . igdy tego nie zapomnę . Urodziła dzieciątko z wadą chyba serduszka . Niby juz było stabilne , Mama byłą z Nami na oddziale i w nocy Maleństwo zmarło . Tego wrzasku i płaczu nigdy nie zapomnę . Kobieta cierpiała okropnie

Gosiu czyli informacje w necie czasami mijają się całkiem z prawdą . Dobrze , ze juz to załatwiłaś , teraz jeszcze jutro odstoisz swoje w UP i po sprawie

A hasło szwagierki żałosne . Mają podejście jak rodzinka mojego Mężusia

Mój Mąż też nic nie wyniósł z domku , dla nich to dzień jak kazdy niemal . Żadnej tradycji , prezentów ,ozdób , postu ...no nic . Jedyne co to choinkę mają ,ale taką flee i opłatkiem się dzielą . Nie wiem po co jak dla nich to zbędne .
Kurcze Ami mi się popsuła z drzemkami i już od paru dni nie spi swoich 3 godzin

Ale dobrze , bo mi mocno cukier spadł i już myślałam , ze go nei podniosę . Siły nie miałam nawet , zeby zajśc po coś słodkiego . Teraz juz doszłam do siebie , ale tak sie zacukrzyłam,że mi niedobrze .
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kuba dopiero zasnął bo wczesniej nie chciał, robilismy wiec piernik z orzechami dla zabicia czasu

Megi grunt że jesteście w domku bo tu szybciej człowiek do siebie dochodzi.
Gosiu a jak mąż i dzieciaczki. Jak oczy Miśka i Hani?
Agi z tym cukrem to przerąbana sprawa

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My wigilię mamy u siebie i Mamcię zaprosiliśmy . Bedzie juz od soboty i wspólnie będziemy sobie gotować

Zapowiada się milusio i pysznie

Normalnie odwiedziła mnie dziś tesciowa . Taka głupia baba , że nawet zaczęłam się zastanawiać czy to ja jestem taka głupia czy ona taka tępa

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Podejście szwagierki żałosne

agi szkoda tego Amelkowego spanka w dzień ale może jeszcze jej się odmieni. Paulinka wczoraj np spała godzinkę a dziś 2,5

Współczuję odwiedzin teściowej

Wigilia w tym roku jest u nas i my także będziemy bo w zeszłym roku byliśmy u teściów

Także podzieliliśmy się potrawami do przygotowania

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiu czyli Nasze dziewczyny pozmieniały się drzemkami

Ami znowu ślini się na potęgę , pcha non stop rączki do buziaka , wiec pewnie dziąsełka ją swędzą . Może to ma też związek ze zmianą drzemek .
Super , ze u Was tradycje sa pielęgnowane od pokoleń

A w czwartek jedziemy na szczepienie . Dziś dzwonili z przychodni i ustaliłyśmy termin .
Uciekam , bo pomarańczki an mnie czekają

Miłego wieczorku

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas podobnie, młoda się ślini, wszystko pcha do paszczy a dziś robi na dodatek jakieś dziwne wygibasy językiem jakby chciała się podrapać, hehe, ostatnio to nawet mnie ugryzła

Fajnie że będziecie mieli szczepienie z głowy

Ja mam zamiar umówić się kontrolnie do poradni preluksacyjnej ale jakoś zapominam się umówić i chciałam jeszcze zrobić młodej takie podstawowe badania krwi.
Miłego wieczorku

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agus ja na myśl o jutrzejszym szczepieniu mam ból brzucha . Znając moją córeczkę i jej niechęć do lekarzy i do tego jak ją ktoś dotyka , to będzie to istny koszmar . Każde szczepienie to trauma , a jest juz coraz sarsza,rozumniejsza i tylko gorzej to wygląda

Amelka juz je kulki do mleka . Tak sie nauczyła , ze ledwo wstanie , przebiorę ja , zrobi do nocniczka i leci do kuchni i wymusza kulki

I przez ostatnie 2 dni jakby się cofnęła w rozwoju

Miłego dnia