- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Gosia to widzę że Misiek też znajdzie świetne prezenty pod choinką Na pewno bardzo się ucieszy że Mikołaj dokładnie przeczytał jego list i przyniósł mu wszystko o co prosił
My też czekamy na te trójki, ale jakoś się nie przebijają a widać je już przez dziąsło z przodu.
Gosiu zdjęcia jak zawsze superowe, Hania tak słodka że napatrzeć się nie można no i super ma dziś fryzurkę
My już po spacerku pieszym, ale dzisiaj Lince się nie chciało chodzić, a jak weszłyśmy na podwórko to od razu poleciała do drzwi i do domku. Teraz śpi już od jakiegoś czasu a jak T wróci z pracy to biorę się za sprzątanie u nas i przynosimy choinkę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
prezenty superasne, ja ndal nie wiem co mezowi i malemu kupic tzn tymciowi kupie posciel w Miki jak dostane na jego niewymiarowa kolderke i no nie wiem aa doszlam do nwiosku ze te straz pozarna z wadera dam mu pod choinke, no ale cos jeszcze ide buszowac po all , moze mi sie jutro cos na zkaupach nawinie ,
ja wczoraj robilam kartki swiateczne chrzesniakowi S do szkoly na jutro normalnie wspomnienia mnie naszly jak w pracy na terapii teraz maja szal kartkowy i musza 80 kartek zrobic stare dobre czasy jutro wam foty pokaze mialy byc proste i w sumie sa nie mam tu materialow jakie bym chciala ale to co mialam troche pokombinowalam i mi sie podobaja , zobaczymy co pani Miloszka jutro na nie powie ma az 3
a dzis rano szwagierka wziela znowu Tymcia do kolezanki , ja sprzatalam juz dywany, dywaniki wytrzepalam na sniegu zmylam korytarz, schody , Tymcio drzema sobie wstanie to zje jajo potem rybke bo dzis dzien rybki
kiedys maly szalala za gasienica fisher price... na abilitacji nonn stop siie bawil i dawal w zamian cwiczyc
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Gosia Hania cudowna Jest prze śliczna , a fryzura !!! Bomba Kiedy ja się tak pobawię ???
Prezenty Michałek będzie miał czadowe A i wierze , ze dla Męza prezent dojdzie . Pochwal sie potem tortem
Wizja wychodzących trójek ... koszmar Szkoda , ze jakos łagodniej te Nasze dzieci tego nie przechodzą
Agusiak oj to nastrojowo u Was się zrobi dzięki choince Ciekawe jak Linka zareaguje
Megi fajnie , ze szwagierka Tymcia zabiera . Masz czas , zeby na spokojnie coś zrobić
No i kartki koniecznie pokaż
Czyli Wy tez szalejecie z prezentami dla Tymka . Taką ilość ich dostanie , ze szok
My byłyśmy u pediatry z tą wysypką . Powiedział , ze to typowa od jedzenia . Zapytał czy kinderki jadła Powiedziałam , ze tak , ale juz od dawna je je i nic jej nie było . Ale powiedział , że w kinderkach jest jakiś barwnik , nie pamiętam który i on powoduje alergie . Mogło być tak , że jadła , jadła i nic jej nie było. Teraz skumulowało sie to w organizmie i wysypka . Mam odstawić na kilka dni czekoladowe rzeczy . A kakao też ostatnio piła codziennie i kulki czekoladowe powiedział tez , ze może to byc tylko jednorazowy incydent , bo miała teraz organizm osłabiony tym ząbkowaniem , katar i kaszel przy tym .
Przepisał maści i syrop odczulający .
A i pojechałyśmy do sklepu , a tam był taki wielki sztuczny mikołaj . Stał przy wejściu , Ami sie go tak wystraszyla , ze schowała się za koszykami i wyjść nie chciała A pomyslec , ze niedługo to bedzie kochała poczciwego Mikusia
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Waham sie nad 3 :
te co wam już pokazywalam allegro.pl/sluchawki-z-wbudowanym-mp3-ms...ory-i2869944117.html
albo takie :http://allegro.pl/sluchawki-philips-shl3000wt-kurier-wroclaw-i2866667587.html
Lub te allegro.pl/canyon-graffiti-3-kolory-na-prezent-i2812373959.html
Biało niebieskie o do tego kupiałbym pendriva jakiegoś zwierzaka np .
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Te trzecie nawet nie wiem co to za firma to nie ryzykowałabym
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Dla mnie funkcjonalnością i designem 1. 2 też fajne bo takie neutralne.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz
A w sobotę można sobie sprawdzić czy wygraliśmy, o tutaj
www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś dokończę robienie kartek i jutro wysyłka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś no co Ty mówisz, ta wysypka Ami to może być od czekolady ale jaja. Dobrze że moja młoda nie jada czekolady, nawet monte już dawno nie jadła.
Mam nadzieję że Lineczka będzie zadowolona z słuchawek
Sylka dobrze że już lepiej, oby infekcja nie wracała więcej.
Martuś, głosujemy Kochana i mam nadzieję że Majeczka wygra
A ja właśnie sama wykąpałam, nakarmiłam i położyłam spać Paulinkę, bo T ma "wychodne" a rodzice pojechali na zakupy. T poszedł ze staaaaarymi kolegami na zaległe urodzinowe piwko więc mam wolny wieczór
Ale przed wyjściem zaopatrzył mnie w colę i czipsy więc idę się obżerać przy serialach
Miłego wieczorku
aha posprzątałam naszą dziuplę i mamy już od dzisiaj choinkę
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka szybciutko Ci puściło ten pęcherz Dobrze , ze od razu leki wzięłaś
Kurcze ... jakaś małpa przegania Was w konkursie !!! DO kiedy głosujemy ???
Agusiu ale dobry Męzuś , ze przed wyjściem Ciebie tak dobrze zaopatrzył Teraz możesz się rozwalić wygodnie , wcinać i oglądać w spokoju
Super , ze choineczka juz ubrana Musi być klimatycznie i milusio
Ta wysypka Amelki , to pediatra mówił , ze nie sądzi , ze po czekoladzie , tylko po tym barwniku w kinderkach Ale ja kakao też odstawię na parę dni i potem na nowo podam ,żeby
zobaczyć czy to aby na pewno nie po czekoladowych rzeczach .
Oj ja też mam nadzieje , że Lince słuchawki się spodobają I te zestawy biżuterii
Dziś byłyśmy na zakupach popołudniu i już praktycznie wszystkie prezenty z głowy mamy Jeszcze coś Tacie musze kupic i Mamci do prezentu coś dołożyć
Amelka wypiła bez problemu Claritine , co bardzo mnie ucieszyło , bo wiecie jaki to mały dzikus do leków Teraz juz śpi słodko . Mężus walczy ze stołem , a ja odpoczywam Majeczka dziś jest bardzo aktywna Chyba nadrabia ostatnie gorsze dni
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś minimum trzeba mieć chyba 30 głosów Niektórzy mają ponad 70
Z tymi kinderkami to nie miałam pojęcia że coś tam maję Słuchawki superowe sama bym takie chciała mieć
Ami może posmakował syropek
Ja w niedzielę idze ze szwagierka na poszukiwanie prezentu dla Teściowej bo kupujemy wspolny.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś choineczki nie trzeba było ubierać, bo mamy całą gotową, taki stożek, może pamiętasz z zeszłego roku?
Ale na dole będziemy ubierać jak tylko tata przywiezie żywą, może w przyszły weekend
No i w przyszły weekend tatko będzie wędził mięsko na święta, mniam
A jutro jedziemy do Tychów na giełdę kwiatową, podobno o tej porze roku są tam piękne ozdoby świąteczne i mam nadzieję upolować coś fajnego. Rozejrzę się też za prezentem dla teściowej na imienny bo jest Ewa, a mój tata zaś Adam więc w Wigilię jeszcze z obu stron imieniny
Nam brakuje prezentów pod choinkę dla mojego taty i teścia.
Sylka proszę mi tu pokazać każdą jedną kartkę zanim wyślesz
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa