BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 1 tydzień temu #497670 przez megi23
hej laski u mnie tez S lazi na 5 i wraca mi o 22 w sobote nie idzie wcale bo mamy plany zakupowe :P maja sie do piatku z zamowieniem wyrobic nie wiem jak im sie to uda to bedzie cud :P
nie mam Tymcia tzn szwagierka szla do kolezanki naszej na kawe ja sprzatalam i Tymek ja za reke ze idzie z nia to go ubralam i polezli sobie on sie bawi z jej dzieckiem ma 4 latka w sobote jak pojade na zakupy idzie z cala 4 do iego bo liczac jej dzieciaki :laugh:
a Tymek nie chce lazic zimno i do domu ucieka hahaha on cieplolubny :P pobiega chwile na sniegu i idzie do domu za ogrodzenie za chiny nie wyjdzie sam :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #497696 przez sylka
Kuba do domu niechce czesto wracac, ale mówię ze zobaczymy co u pieska i wtedy zasuwa do klatki :lol:

Mój jeżdzi na 6 i do 18-19. Gdyby nie dodatkowe pisanie programu to kończyłby jak biuro o 15. Mam nadziej ę że do końca roku go odda i bedzie już wczęsniej w domu.

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #497747 przez megi23
wrpcol ze szlajania sie i nie jadl nic tylko poszedl spac pewnie cos u kolezanki zjadl :silly: to moj od 7 do 15 pol godz obiad zje i idzie od 15:30 do do 20 nieraz do 22 jak maja ful roboty ...ale jeszcze troche i swieta i odpocznie..

Sylwia Ty ostatnio Kubusiowi kupowalas posciel z Mikim mozesz podac linka bo chce mu pod choinke kupic komplet bo ciezko dostac jakakolwiek posciel na lozeczko..???

znalazlam cos takiego i jak S sie spodoba to mu kupimy s nie chce wielkich regalow bo maly wszystko do gory nogami przewraca i wywala wszystkie zabawki czesc juz poszla dzis na strych jak puzle piankowe zstawilam mu kilka i tak pourywal im czesci....i od razu jest wiecej miejsca :)
allegro.pl/organizer-regal-szafka-disney...osc-i2863290921.html
chcialam w Miki ale nie ma z tym na ksiazeczki.
albo kupie jedno takie drugie..

allegro.pl/organizer-regal-szafka-myszka...osc-i2863292102.html
lub
allegro.pl/organizer-regal-szafka-disney...osc-i2857006929.html
a jak podrosnie to sie cos innego pomysli..zobaczymy co S powie na to :silly:

moje biedne dziecko robi po 5 rzadkich kup... na te zeby S mowi czy 100 pieluch na miesiac wystarczy mu , mowie nie wiem :P w sobote kupie nakladke i zobaczymy moze na niej posiedzi lduzej niz 1 s :silly:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #497756 przez sylka
Megi ja kupiwałam 160x200 allegro.pl/super-posciel-dziecieca-160x2...100-i2824095482.html Na 140x200 jest wiele wzorów z mikim ale mam wypełnienie 160 to 2 nie bedę specjalnie kupowała.

Ostatnio takie regały były w Lidlu

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #497767 przez megi23
a pamietasz po ile ?? ja dawno w Lidlu nie bylam..

ta moja koldra ma wymiary 150x100

12 lata 1 tydzień temu #497781 przez sylka
chyba po 99 zł. Ja kupowałam już na wieksze łózko dla Kuby by była jakaś w domku :)
Ale 150x100 na pewno widziałam wzory dzieciecej pościeli.

12 lata 1 tydzień temu #497795 przez Agusiak
hej, my już po spacerku, znowu tylko na nóżkach :)
Po powrocie kakałko i młoda teraz śpiocha a ja idę chyba na drugą kawę bo coś spać mi się chce :P

12 lata 1 tydzień temu #497874 przez Gosia_Krupa
Hej!

My dzisiaj nie byłyśmy z rana na spacerze,bo dom miałam wywrócony do góry nogami :dry: Ogarnęłam się jakoś,wstawiłam pranie,umyłam głowę i chyba sobie zaraz palnę w łeb tak mnie czerep boli. Już trzeci dzień się męczę :( Mam dość :(

Sylka,czy Twoje śnieżynki się odklejają od szyby? Bo moje wczoraj non stop,na noc miałam spuszczone rolety to jakoś je przytrzymały,ale jak tylko rano je podniosłam tak mi dwie znowu odpadły :( Cisnę i cisnę,a one i tak swoje :angry:

Zrobiłam wczoraj dwa domki,bałwana i choinkę na oknie. Nie wiem czy chce mi się wycinać jeszcze szablony,bo to kurcze takie elementy,że tylko nożyczkami do paznokci. A miałam takie plany... wiedziałam,że nic z tego nie wyjdzie :blush: Ale co tam... W przyszłym tygodniu ubierzemy choinkę i nikt nie będzie patrzył na okna :silly:

Michu się pyta niemal codziennie "o której przyjdzie Mikołaj?",więc mu tłumaczę,że jeszcze dużo czasu minie,o ile oczywiście przyjdzie,bo jak będzie niegrzeczny to ominie nasz dom.

12 lata 1 tydzień temu #497876 przez Agusiak
Mamy pierwsze siki do nocnika!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Co prawda przez ubranie bo sama nie umie ściągać gaci ale cała zawartość w kibelku :lol: :lol:
Jestem w kuchni, nagle słyszę fanfary, myślę sobie że pewnie młoda zaś mokrym paluchem grzebie w nocniku żeby jej śpiewało, lecę do niej a ona wstaje z nocnika a tam siuśki :laugh: :laugh:
Ale się cieszę, jeszcze muszę jej jakoś wytłumaczyć że może troszkę przetrzymać mocz i najpierw zdjąć majteczki :)

12 lata 1 tydzień temu #497881 przez Gosia_Krupa
Agusiak,no to wielkie gratulacje dla Paulinki i buziol :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #497892 przez Agusiak
Gosia dziękujemy :kiss: :kiss:

Oj bidulko współczuję bólu głowy :(
U mnie to jest chyba jeden z nieliczny bóli prze które nie mogę funkcjonować. Nigdy nie czekam aż przejdzie tylko od razu biorę tabletkę lub dwie.

Ja chcę u nas choinkę postawić w ten weekend, ale my mamy już ubraną, taki stożek, a tą na dole w salonie to pewnie kilka dni przed Wigilią bo zawsze mamy tam żywą :)
Nie przejmuj się ozdobami, i tak Cię podziwiam że masz takie chęci a kto wie może jeszcze się uda :blink:

12 lata 1 tydzień temu #497932 przez agi-p
Gosiu powiem Ci z doświadczenia , ze na ból głowy palnięcie nie pomaga :P A tak serio , to współczuje , bo wiem co to jest i jak potrafi dobijać człowieka :(

Agusia ma race , ja tez Cię podziwiam . Ja okna mam ozdobione , ale szablony kupiłam gotowe , 2 różne paczki , w sumie 20 wzorów :P

Agusiu wielkie gratki dla Linki :) Czyli postępy są , a to najważniejsze :)

Megi u mnie Ami od 3 tygodni robi wodniste kupki . Dziś rano była pierwsza bardzoej stała i myślałam , ze zwariuję ze szczęścia :P Kupa daje mi tyle satysfakcji,że uśmiać się mozna : P

Sylka to teraz istny obłęd w pracy u Męza . Dobrze , ze chociaz na kąpiele Kuby się wyrywa .
Udanej wizyty na placu zabaw :) Kubulek sie wyszaleje :)

Zauważyłam ,z e ta wysypka jakby łagodniejsza i mniejsza . A wczoraj po kąpieli smarowałam Amcię oilatum'em . Nie wiem czy jeszcze dziś tego nei zrobię i jak coś to jutro dopiero do lekarza .

12 lata 1 tydzień temu #497939 przez sylka
Agi w pracy w dzień dziś i jutro mają wolny dzień tylko nocki, ale on sam jedzie za dnia by własnie popracowac bo w domu Kuba mu nie da.
Super że wysypka trochę zeszła, moe po oikatum minie :)

Agusiak gratulacje dla Paulinki :)

Gosiu moje tez sie odklejeją dlatego przykleiłam je na tasme i mma spokój :)
Choinkę ubiore jak mi dywan przywioza z prania :)
Bólu głowy współczuję. Po porodzie miewam migrenowe i wtedy dosłownie umieram.

12 lata 1 tydzień temu #498450 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Mężuś w końcu przywiózł stół i krzesła :) Naczekałam się tyle,ze juz zapomniałam , ze go kupiliśmy hahaha :P
Jutro będzie skręcał :)

Ami dziś byla świetna , a apetyt miała tak olbrzymi ,że w szoku byłam :P

Teraz śpiocha słodko , a My kolacyjkę właśnie wcięliśmy :)
Pauli uprosiła Nas , zeby Titanica oglądać i wyjątkowo się zgodziliśmy :P

Ja nadal poszukuję prezentu dla niej :P Kolczyki już przyszły , zestaw (kolczyki,łańcuszek z zawieszką i pierścionek) też i teraz jeszcze cos . Chyba jej słuchawki zamówię .

Miłego wieczorku :)

12 lata 1 tydzień temu #498473 przez sylka
z Kuba bylam 3 godz na sali zabaw, biegal i nie bylo widac zmeczenia a w dzien nie spal. Maz w tym czasie spal spokojnie. Teraz robi nam kolacyjke i zaraz zmyka do pracy. Jutro tez idziemy na sale zabaw by P znow sbie spokojnie pospal. .

Super ze Ami apetyt dopisuje :) a sluchawki to dobry pomysl albo jakis extra ciuszek- tego nigdy za wiele :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka