- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

agi pochwal się stołem i krzesłami jak mąż poskłada już

No z tymi prezentami dla mojego taty to jest wieczny problem, bo co prawda ma wiele zainteresowań ale jak już się czymś interesuje to kupuje niemal wszystko z tym związane więc większość rzeczy ma a na resztę nas nie stać

Gosia z tym składaniem się na prezenty to fajna sprawa, my kiedyś też tak robiliśmy z moją siostrą czy szwagierką ale potem się wkurzyłam bo każdy dawał tylko kasę a to my przeważnie wychodziliśmy z pomysłami co kupić a reszta olewka to powiedziałam koniec i kupujemy sami.
My z T prezenty dla siebie mega symboliczne kładziemy pod naszą choinką u góry a dla całej reszty to pod choinką na dole przed Wigilią

Gosiu dużo zdrówka

Sylka kartki są obłędnie fajne

megi gratuluję nowego lapka i mam nadzieję że u Tymcia to nic poważnego i wymioty ustąpią. Buziaki dal niego

A ja po giełdzie w Tychach jestem mega zadowolona. Sporo kupiliśmy ale też sporo było tam badziewia

No i ogólnie trochę ozdób i dekoracji świątecznych

Potem pojechaliśmy do znajomych i było bardzo fajnie ale dzieciaki coś dziś marudne, może przez pogodę.
Teraz odpoczynek

Miłego wieczorku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Agusiak to wypad do hurtowni mozna uznać za udany

Kuba dziś cały dzień chodzi i wsuwa pistacje które P nam kupił. Bardziej wcina je nic czekoladę

Założyłam mu dziś do łóżeczka nową posciel w auta. Myslałam że to same poszewki a tam kołda była, poszewka na podyszkę i 2 prześcieradła (1 na gumkę i 2 bez) Zaskoczona byłam. POsciel 120x150 ale w łóżeczku też fajnie wtglada
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
o matkoMegi wlasnie dala znac na fb ze jest z Tymkiem w szpitalu

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
"ja w szpitalu z malym bo pogorszylo mu sie i pani z pogotowia nie chciala ryzykowac.."sylka napisał:
ale napisała coś więcej? Zostają w szpitalu czy może są tylko u lekarza na dyżurze?
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
o kurczeAgusiak napisał:
"ja w szpitalu z malym bo pogorszylo mu sie i pani z pogotowia nie chciala ryzykowac.."sylka napisał:
ale napisała coś więcej? Zostają w szpitalu czy może są tylko u lekarza na dyżurze?

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Megi odezwij się . Martwimy się . Obawiam się , że mogli Ich zostawic w szpitalu . Przy wymiotach i biegunce u małych dzieci tak zazwyczaj robią . Paula miała 9 mies jak złapała grypę czeską . Wymiotowała i biegunke miała potworną . Też nas skierowali do szpitala i po badaniu chcieli zostawic.Jednak się nie zgodziłam. Boją się , ze dziecko się odwodni , a w szpitalu kroplówki i pomoc na miejscu . Jednak ja powiedziałam , ze będe poic Paulę na maksa,pilnowac i leki podawac , w szpitalu nic innego by nie robili , więc wolałam w domku to robic. Dałyśmy radę i po 3 dniach było lepiej

Kurcze mam nadzieję , że dziś Tymek poczuje się lepiej .
Aguś mojemu Tacie też cieżko coś kupic . Ma wszystko, a jak czegoś mu się zachce , to zaraz sobie to kupuje . Ja kupię tylko ten zestaw witamin i suplementów i jakąś bluzkę . Tak symbolicznie. Zresztą dogadywaliśmy się , ze w tym roku do określonej kwoty prezenty robimy

Fajnie , ze wczorajszy dzionek taki udany

My wczoraj pojechaliśmy na szybko do rossmana po mleko i do reala po drobiazgi na imprezę . Ludzi tłumy,ale do kasy nawet nie czekalismy

Sorki za błędy , ale jakiś dziwny ten laptop znajomych i już mnie trzepie

Miłej niedzieli i czekam na wieści od Megi . Buziaki

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas zawsze jest składka na prezent, wtedy każdy da pare groszy a możemy kupić coś wiekszego

Info od Megi: "nie wiedza co mu jest wymiotowal mi az mi sie przez rece przelewal wszystko co zjadl i wypil a ze pogotowie dalego na noc balam sie nie majac nic na to i nagle go zlapalo o 17 przed 20 na pogotowiu , nocka spokojna tzn juz nie wymiotowal ja czuwalam dostal 2 kroplowki by nawodnic udalo sie siku pobrac kupke zrobil wodnista zjadl 3/4 buleczki i wypil bidon herbaty pil i jadl jak smok narazie ok goraczki brak czekam na wyniki"
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Z góry dziękuję za każdy głosik oddany
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka świetnie że Kubuś tak pięknie spał w nocy i to z pewnością zasługa nowej pościeli bo miał same kolorowe sny

agi fajny taki wypad do znajomych

megi mam nadzieję że Tymek ma się lepiej i że szybko Was wypuszczą.
Trzymajcie się dzielnie.
A my dziś troszkę na zakupach a resztę dnia w domku bo się rozpadało. Okropna i obrzydliwa pogoda się zrobiła.
A po obiadku T bawił się z młodą a ja się zdrzemnęłam ponad 2 godziny

Miłego wieczorku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja dziś pochodziłąm ze szwagierka po galerii w poszukiwaniu fajnych sniegowców i co było to jak założyłam to jakbym w gipsie chodziła ;P
Agusiak to fajowa drzemka

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Megi,zdrówka dla Tymka!
Agusiak,zazdroszczę drzemki. Ja wszystko oddaję mężowi,bo ten zaziębiony na maksa,osłabiony i co rusz mu krew z nosa idzie. Musiałam całą pościel zmienić,bo w nocy mu zaczęła lecieć,jak się zorientował co i jak to już poducha w plamach,a potem jak woda,więc przez palce mu uciekało

A Hanuśka ma zapalenie spojówki

Sylka,to na pewno pościel

Ja się zastanawiam poważnie nad zmianą Hani łóżka,tzn. chcę Miśka przerobić na podwójne. Byłoby więcej miejsca i łóżko nie stałoby bezpośrednio przy oknie. Muszę jeszcze pomyśleć. Hanula kocha swoje łóżeczko...
Zapomniałam dodać,że ubraliśmy choinkę

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Rany Juluś to Twojemu mężowi aż krew z nosa leci, to przez to przeziębienie?
Może niech porobi badania?
Zdarza mu się tak jak jest chory lub osłabiony?
Dużo zdrówka dla niego.
Super że już także macie choineczkę

My musimy do naszej tylko kupić lampki led i wymienić bo te są takie zwykłe, prądożerne ale chce żeby choinka się długo świeciła, nawet całą noc

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja też lubię,kiedy choinka się świeci,jest tak ciepło i nastrojowo. My mamy stare lampki,ale już w tym roku nie będziemy nic zmieniać. W przyszłym roku wymienimy sobie wszystko