- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Sylka nie byłam na IP i teraz strasznie żałuję

Aj denerwuję się

Ale nie krwawię , nie plamię ,wiec chyba wszystko jest dobrze ?
Teraz już wyscia nie ma , musze do jutra czekać .
Jestem zmeczona i padnięta , ide się położyć

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Aguś kurcze szkoda że nie pojechałaś na IP

Trzymaj się dzielnie i nie zamartwiaj się zbytnio

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Moze nawet teraz jedź z mezaem a Ami pozostaw pod opieka Puli, to duża dziewczyna poradzi sobie.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wczoraj Mężuś przyjechał z pracy wczesniej i z Nami pojechał do orto . Nawet to blisko szpitala i nie było problemu , zebyśmy zajechali . Ale poczułam sie znacznie lepiej i spanikowałam . Bałam się , ze mnie zostawią jak to zwykle ze mną bywa

Po 21-szej zjadłam słodycze i czekałam ... już nie wiem czy sobie wmawiałam czy faktycznie poczułam Maję , ale chcę w to wierzyć i przy tym pozostanę .
Zobaczymy co będzie gdzieś za 20 min , bo zazwyczaj sie wtedy budzi i dokazuje .
Brzuch mam nadal napięty , ale już tak nie boli . Mężuś powiedział , ze jak coś się bedzie działo , to mam dzwonić po Tatę i jechac od razu , a jak wytrwam do popołudnia , to już mnie siłą zaciagnie do szpitala .
Wydaje mi sie , ze jakby było coś naprawdę źle , to bym plamić zaczęła .
Wczoraj to stwierdziłam , ze ortodonta Nas zrujnuje i mam nadzieję , ze ząbki Ami i Mai będą proste

A jeszcze wczoraj wyrywali jej 2 mleczaki !!!
W każdym razie dzisiaj odpoczywam . Sprzątanie,pranie i prasowanie poczekają do jutra . Musze się oszczędzać .
Miłego poranka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i to po prostu był zwyczajnie gorszy dzień

Z tym aparatem to jakiś koszmar

My obie z siostrą miałyśmy w dzieciństwie te wyjmowane ale nie nosiłyśmy tego jak należy i efektów nie było. Moja siostra jak była na studiach chyba to założyła stały aparat to do tej pory nosi dół a w przyszłym roki ma 30stkę

U nas od dłuższego czasu zauważyłam dziwną sytuację. Młoda budzi się niemal każdej nocy o 2 lub nieco po 2

Lecę ubrać młodą i na śniadanko

Miłego dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Agi daj znac. Nie koniecznie musisz plamic. Ja mialam rozwarcie 4cm i nic przez tydz nie czulam. Raz na jakis czas cos zakulo. Czop nie odszedl nawet a rozwarcie wyszlo w czasie kontroli.
Jakby co to jedz. A nospe bralas zlecal ci lekarz i czy dalej bierzesz leki na podtrzymanie ze szpitala? Mam nadzieje ze wszystko jest z Maja dobrze

tez nosilam aparat i koncem koncow kazalam go zdjac bo juz od nniego krzywily mi sie 1 bo wada byla skorygowana a orto kazala jeszcze nosic i sciskala gumeczkami. Aparaty mialam od malego do jakis 11 lat. Jak zdjela 1 same ladnie sie wyrownaly. Nosilam aparat ze wzgl na wysuniety zgryz i skorygowanie zebow gdyz nie mam stalej lewej 2. Mleczak wypadl a staly nie wyrosl bo nie bylo zalazka i trzeba bylo przesuwac zeby by dziury nie bylo. Nosilam rozne aparaty od 5 r.z.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
I jak u Was z Gerberem ? Ja zaraz pierwszy raz Amci podam

Sylka Mężuś wraca dziś szybciej , bo pracować sie nie da przez pogode i zaraz jedziemy do szpitala . Mam nadzieję , ze Maja tylko schowała sie gdzieś na plecy ....
A Linka nosiła aparat przez 1-1,5 roku . Musiał , bo jedynki miała koszmarne .Przerwa jak na jeszcze jednego zęba była i krzywe strasznie . Przez nie miejsca na dwójki nie było .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kochana jestem oczarowana zdjęciami małej Linki

Potem może wrzucę fotkę

Kochana Ty to się nic nie zmieniłaś, masz bardzo dziewczęcy typ urody i w ogóle śliczna jesteś

Paulinka była rozkosznym bobaskiem i cudną małą dziewczynką i widzę chyba lekkie podobieństwo Ami do siostry w dzieciństwie

Jeśli chodzi o aparaty to ja musiałam nosić bo bardzo długo ssałam kciuk

A moja siostra zaś miała za małą szczenę na wszystkie zęby, nie miały miejsca żeby wyjść i zaczęły się tak cisnąć. Ma usunięte chyba wszystkie stałe czwórki żeby można było te zęby jakoś w paszczy upchać. Z resztą ja też nie mam górnych czwórek a zęby mam jeden obok drugiego

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I jak fajnie było pooglądac te wszystkie stare fotki

Oj koniecznie wstaw zdjecie Paulisi

A o zebach , to szkoda gadać . Ja mam problemy z zębami , Paula krzywy zgryz i wiecznie coś . Na szczescie ma zdrowe i silne zęby . Wczoraj jeszcze mleczaki miała usuwane , a wiekszość dzieci w jej klasie , to już plombowane miała i leczone . A Linka wszystkie zdrowiutkie

A Sylka zapomniałam Ci napisac ,że ja cały czas biore luteinę dopochwowo . I tak już do końca ciąży zostanie . Nospy nie mam

I tak sie zastanawiam , bo od kilku tygodni zażywałam dodatkowo magnez , a skończył mi się i chyba 3 dzień nie jadłam . Może stąd też takie napiecia brzucha ? W poprzedniej ciaży na skurcze i twardnienie właśnie mocny magnez dostałam . Hmmm zobaczymy co mi powiedzą .
Ale wiecie co stwierdziłam ...że przezornie spakuje torbę do szpitala i ja zabiore ze sobą

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A jeśli chodzi o mleko Gerber to młoda je pije i nic jej nie jest.
Jak się budzi w nocy to nie je ani nie pije, czasem podam jej smoka a czasem przytulę i układam do snu to zasypia ale zawsze 2- po 2 budzi się i mnie woła.
A to fotki z dzisiaj

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I widze , ze korzystacie sobie z pogody

Tylko nadal śniegowców nie mam

No suwaczki fajne , takie kolorowe

A zapomniałam....Ami też dziś przed drzemką dostała pierwszy raz gerbera i pieknie wypiła

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My już po wizycie w przedszkolu. Było miło

Na weekend byliśmy u siostry w Szczecinie. Te dwa dni zleciały jak z bicza strzelił. Byłyśmy z Michałkiem w kinie na "Dino mama" i w domku Mikołaja(coś tak jak Sylka)i fotę też mamy

W pudle moich dzieci(bo takowe u siorki mają)są koniki Pony,jeszcze po Magdzie(mojej siostrzenicy,która ma 18 lat). Michałek bawił się nimi czasami,ale regularnie ciocia kupowała mu po autku,więc teraz ma się czym bawić i koniki poszły na bok. No i teraz je znalazła Hanula. A radość przy tym była taka,jakiej jeszcze nie widziałam

Podobnie było z sankami. Najpierw Hania nie chciała usiąść w ogóle(jak była z babcią na dworze),potem jak już ja z nią wyszłam i z Miśkiem to posadziłam ich razem(tylko trochę ciasno,bo to standardowe sanki)no i zaczęła wołać "siama". JAk woziłam Hanię to Michu się obrażał,bo to jego sanki i on chciał,jak Miśka to Hania stała i wyła,że chce "siama naneczki"(sama na saneczki). Zwariować czasami można.
Agi,na pewno wszystko dobrze u Mai. A spakowana torba myślę odstraszy wizję pobytu w szpitalu

Paulina to bardzo ładna dziewczynka

Agusiak,Linka urocza jak zawsze

Sylka,Kuba na sankach bomba

Ostatnio się na dźwigałam,bo wizyty u lekarzy,a do autobusu nie wejdzie mi ani wózek na śnieg ani sanki(takie ostatnio tłumy jeżdżą). Teraz mogę pociągać

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wzięłam się za gotowanie i sprzątanie ... Mężuś mnie opieprzy , ale tylko tym sposobem nie myślę o tym , że cos może być nie tak .
Gosiu super , ze weekend taki udany i prezentowy

A jak Michałek w kinie wytrzymuje ? Spokojnie wysiedzi ?
Hahaha czyli przydałoby sie wszystko mieć podwójnie

I Tobie Gosiu dziękuje za miłe słowa . Rozpieszczacie mnie dzisiaj

Agus a mialam pytać ; próbowałaś wózkiem wybrać się na spacer ?