BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 2 tygodni temu #492157 przez agi-p
Agula jeszcze raz powiesz , że nie masz zdolności , to chyba normalnie po Pupie dostaniesz !!! Rewelacyjny list , pomysłowy i widać ile pracy musiałas w niego włożyć :) Piękny !!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sprawa małego Bolusia okropna ...po raz kolejny została obnażona nieudolność niektóych ludzi,którzy natychmiastowo powinni zmienić zawód , po tym jak wyjdą po kilkunastu latach z paki ! Ale oczywiscie znając nasze obłędne prawo , to wszystko rozejdzie sie po kościach i jak ze sprawą Madzi , będzie cisza !!!

Megi super , ze Mikołajki udane i u Was :) Tymek zadowolony , a to najważniejsze :)

My przed chwilą wstałysmy :P 3 godziny drzemki dobrze Nam zrobiło , teraz obiadek :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #492231 przez sylka
List świetny i pomysłowy :)
Gratki za wytrwałość w walce z urzędasami :P :)

Tymek czadowy blondasek :)

Sprawa z Bolkiem przykra :( Znieczulica i olewanie pacjenta, traktowanie seryjne. Teraz i tak nic nie ulży w cierpieniu rodziców.

Kuba zasnął dopiero po 14.40 po wojowaniu i wygłupach w łóżku które trwały godz. Ja mam czas w spokoju zjeść obiad.

Ma z dziś zamówił pranie dywanu z dużego pokoju. Ma 3,5x2,5 wiec odeszło mi szorowanie najwiekszego. W poniedziałaek mają po niego przyjechać :)

12 lata 2 tygodni temu #492303 przez agi-p
I fajnie , odciąży Cię to troszkę :) Ja musze zamówic speca od czyszczenia łóżka ... Ami mi ej tak załatwiła , ze całe w plamach jest .

I co zmieniacie Kubie łóżeczko na wersalkę ?

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #492307 przez sylka
Zobaczymy po nowym roku pewnie tak, choć wolałabym w wakacje jak bedzie starszy po malowaniu i porżadkach w piwnicy (bo ciezko bedzie upchnąc jeszcze dodatkowo łóżeczko). Wczoraj oglądałam na all barierki ochronne.

12 lata 2 tygodni temu #492522 przez Agusiak
dobry wieczór :)

agi-p napisał:

Agula jeszcze raz powiesz , że nie masz zdolności , to chyba normalnie po Pupie dostaniesz !!! Rewelacyjny list , pomysłowy i widać ile pracy musiałas w niego włożyć :) Piękny !!!

dziękuję kochana, to bardzo miłe co piszesz :kiss: :kiss:

My dywany i wszystkie obicia mebli praliśmy po przeprowadzce tutaj więc są jeszcze możliwie czyste. Trochę nas to kosztowało wtedy ale było warto bo różnica była ogromna ale firma piorąca spędziła u nas chyba pół dnia :P :P

My byliśmy na zakupach ale nic ciekawego, głównie chemia i kosmetyki. Kupiłam Gerbera w Rossmanie i dostaliśmy tą kartę Rossnę więc muszę ją zarejestrować :)

agi widzę że u Was 3 godzinne drzemki to już tak na stałe :) Bardzo fajnie, bo przynajmniej Ty też możesz sobie troszkę odpocząć :)

Dziś był u nas jeszcze jeden Mikołaj, chrzestny Linki i zarobiła malowanki i takie drewniane cyferki do układania prostych wzorów matematycznych :blink: Zabrał też prezent dla Amci bo był prosto z pracy, mam nadzieję że będzie z laleczki zadowolona :)

Miłego wieczorku :)

12 lata 2 tygodni temu #492540 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Sylka to oby Kubuś do wakacji wytrzymał :P Byle już takich akrobacji nie próbował .

Agus jeszcze jeden mikołaj ? No nie ! Chyba się do Was przeprowadzę :P A Amelka na pewno będzie zadowolona z laleczki :)

Oj drzemki chyba juz takie zostaną :P Mi to nawet odpowiada , zwłaszcza teraz jak mój organizm tak domaga się odpoczynku :) Amci to nie robi różnicy w nocnym spaniu ,wiec niech bedzie :P Amelka to w ogole dziwne dziecko :P Czy śpi w dzień ,czy nie śpi i niezależnie od tego jak długą ma drzemkę , to w nocy i tak się budzi ... normalnie kosmitka mała :P

Na szczęście zasnęła szybko po kąpieli i teraz cieszę się błogą cisza i spokojem . Mogę wyłaczyć "czujniki" i dać oczkom odpocząć od ciągłego wodzenia za Amcią wzrokiem :P

Mam nadzieję , ze leci dzis coś fajnego i pooglądam sobie tv :P

Miłego wieczorku :)

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #492548 przez sylka
My niedawno wróciliśmy z zakupów już na Świeta- nic tylko pichcić pozostaje :) KUpiłam też w Lidlu zestaw do tworzenia kart światecznych to się pobawię :)

U nas drzemki tez są 2-3 godz. wiec wtedy mam chwilę wytchnienia :silly:

12 lata 2 tygodni temu #492558 przez agi-p
Widze , ze dziś szał zakupowy :P My też mielismy jechac , ale Mężus wrócił późno i stwierdziłam , ze jutro na spokojnie pojedziemy :)

12 lata 2 tygodni temu #492562 przez sylka
My dziś załatwilismy temat by mieć z głowy :)

Jutro w Galerii obok nas ma być Św. Mikołaj to skocze z Kubusiem :) TYlko na plakacie nie pisze o któej wiec chyba cały dzień :P

12 lata 2 tygodni temu #492568 przez Agusiak
fakt szał zakupowy się rozpoczyna, tym bardziej dziewczynki że w wielu sklepach są już wyprzedaże :laugh:

Sylka my tu gadu gadu a widzę że marcóweczki nie próżnują tylko rozmnażają się na całego :lol: :P Super!!!! :lol: :lol:

12 lata 2 tygodni temu #492569 przez sylka
Nom jest już 5 :)

12 lata 2 tygodni temu #492575 przez agi-p
No prosze ... prawdziwy wysyp :P Same brzuszki znowu beda ...
Sylka a która tam eraz na kolejce ? Nie Ty przypadkiem ? :P Bo kolejki przetrzymywać nie wolno :P

12 lata 2 tygodni temu #492576 przez Agusiak
agi-p napisał:

Sylka a która tam eraz na kolejce ? Nie Ty przypadkiem ? :P Bo kolejki przetrzymywać nie wolno :P

ani przepuszczać :P :P

12 lata 2 tygodni temu #492577 przez sylka
Nie ustalałyśmy kolejki. Twierdzimy że panuje jakiś wirus :D

12 lata 2 tygodni temu #492580 przez agi-p
Trata tata ...wirus :P To powiem Wam ,że ja coś podatna na wirusy jestem :P
Kurcze musze sie po porodzie zaszczepić na wszelki wypadek :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka