BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 2 tygodni temu #492587 przez sylka
hahhahahahahah

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #492589 przez agi-p
Spadam Kochane :) DO jutra :) KOLOROWYCH SNÓW :)

12 lata 2 tygodni temu #492591 przez sylka
Spokojnej nocki :)

12 lata 2 tygodni temu #492752 przez agi-p
Dzień dobry :)

Wrrr...jak zimno ... -17 stopni !!!! Szok .

Amelkeczkę nadal męczą te wodne kupy , to już 2 tydzień . Dzis cieszyliśmy się , ze spała dłużej , a okazało się , ze kupę zrobiła i wszystko łącznie z pościelą i wypełnieniami do prania :( Na szczęście jakoś specjalnie jej to nie dokucza , dużo pije , jest radosna i nie wygląda na chora .

Dziś jedziemy na te zakupy , ale jeszcze nie takie typowo świąteczne .

Miłego dnia :)

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #492803 przez sylka
U nas dosypało śniegu.

Wzoraj jak Kuba zasnął robiłam kartki świateczne :) Brakuje jeszcze wydrukowanych napisów Wesołych Swiat bo coś drukarka zaprotestowała.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Na żywo wyglądają fajniej :) Dziś zrobię kolejne :) Pierwszy raz mi się zachciało coś zrobić samemu.
Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #492849 przez agi-p
No i piękne :) Każdy kto taką dostanie , na pewno poczuje sie wyjątkowo :)

12 lata 2 tygodni temu #492939 przez sylka
Bylismy u nas w Galeri bo dziś odwiedził ja Mikołaj i mozna było zrobić foto. Kuba dał cześc Mikołajowi, ale sam zostac nie chciał bo zbierał sie do płaczu były 2 podejścia wiec później ja zrobiłam sobie tez foto z Mikołajem. Wyszłam jak nie wiem co a Kuba poważny Ale pamiątka w albumie zostanie :P :)

12 lata 2 tygodni temu #492969 przez Marta M
A ja chciałam Wam wszystkim podziękować za oddane głosy na malutką Maję bo jak się okazuje Maja osiągnęła pierwsze miejsce w rankingu :)

Pomóżcie je jeszcze utrzymać, już tylko tydzień do końca głosowania pozostał :)

www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz

Oto dowód:

www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu

12 lata 2 tygodni temu #493002 przez agi-p
Sylka pierwsze lody przełamane :P Dzieciaki zazwyczaj boją sie Mikołaja . Ale z czasem staje się On ich ukochanym i wyczekiwanym gościem hahaha :)
Pamiątkę macie :)

12 lata 2 tygodni temu #493089 przez sylka
Dopiero usiadłam na tyłku :blink: Umyłam pozostałe okna, wyszorowałam w wanie żaluzje, wypucowałam meble, poprzesadzałam kwiatki i wstawiłam do prania franki. Została glazura w łazience, i szafki w kuchni :) Wiec wiekszę sprawy prawie z głowy. Dywany poprałam wcześniej, z dużego pokoju w pon. zabiorą. Dobrze że KUbuś spał 3 godz to mogłam szaleć :P
Chciałam jeszcze zrobić pierniczki ale gdzie nie zaszłam nie mieli przyprawy do pierników. Normalnie jak za komuny musze chyba na nią polować, bo chowają przede mną :lol: :blink:

A jak Wam mija sobota?

12 lata 2 tygodni temu #493196 przez Agusiak
hej dziewczynki :)

My dziś nic specjalnego nie robiliśmy ale tak jakoś dzień zleciał i nie było kiedy do kompa usiąść.
Ale długi zimowy spacerek zaliczony :)
Ćwiczyliśmy też dziś nocniczek i mamy na koncie dwa zasikanie zestawy ubranek, dwa razy obsikany dywan i jedną kupkę w połowie w majtkach a w połowie w nocniku :lol: Paulinka przybiegała pokazać że zasikała gacie, po czym szybko biegła na nocnik :P

Sylka super, że byliście na Mikołaju :) I widzę że nieźle się dzisiaj napracowałaś. Kartki bardzo fajne :)

agi kupiliście Ami śniegowce? Pochwal się jakie i gdzie bo chyba też musimy kupić drugie. :)

Lecę na TV :)

Miłego wieczorku :)

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #493204 przez sylka
U nas szał kartonowy bo mamy w domu złożone sanki na jutrzejszy spacerek. Zabawa z kartonem najlepsza. KUba ma tunet i domek w jednym :) Mikołaja nie doczekały :) i Kubuś wcześniej dostał prezent gwiazdkowy a raczej jego cześc. Sam powkładał śrubki w dziórki i P tylko podokręcał je :) Musze tylko przełożyć spiworek z wózka na sanki.

PAulinka barawo za początki nocnikowania :) Czyli nocniczek przypad do gustu :)

12 lata 2 tygodni temu #493211 przez agi-p
Sylka ale miałaś pracowitą sobotę :P Super , ze tak sie odrobiłaś :) No i teraz sezon na pierniki i ciasteczka , to przyprawa idzie jak świeże bułeczki :P
Czyli Kuba ma mega frajdę z kartonami :) Takie zabawki dla dzieci najlepsze , a nie żadne drożyzny ze sklepu :P

Aguś super , ze Linka przekonuje się do nocniczka :) To na ten nowy siusia ? Ja dziś Amcię tez 2 razy przebierałam , ale to przez e kupki ,które ją meczą . Biedna sobie chce pierdnąć , a leci jej z pupci :P

Śniegowców nadal nie mam i strasznie mnie to wkurza . Przez allegro boje sie kupić , ale i tak wyboru nie ma .A w sklepach kompletnie zero śniegowców dla Amci . Chyba jutro na giełdę pojade , no o ile nie będzie znowu takiego mrozu !!!

My z Paula dziś zrobiłyśmy sobie maraton filmowy . Męża nie było , to sobie komedie romantyczne pooglądałyśmy . Ami w tym czasie zrobiła mega bajzel w salonie :P I czały czas przychodziła się przytulać i popisywała się rozkosznie :)

Teraz po raz setny obejrzymy "sposób na teściową" na TVN i nyny :)

Miłego wieczorku :)

12 lata 2 tygodni temu #493275 przez Agusiak
Paulinka sika do kibelka FP tzn sika to za dużo powiedziane ale to na nim przesiaduje, a jak po dłuższym czasie nic nie ma, wkładam jej majtki i gacie to wtedy sika albo schodzi z nocnika, kuca na dywanie i siusia :) Śmiać mi się chce ogromnie ale nie mogę, hehe :P
Oj lekko to chyba nie będzie.

agi ja też oglądam Sposób na teściową już któryś raz :)

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #493389 przez agi-p
Dzień dobry :)

Agus spokojnie Linka zajarzy o co chodzi z siusianiem do nocnika . Dobrze , ze zaczęła już siedzieć na nim . Wpadki zdarzą się jeszcze kilkakrotnie , ale uda się :)

U Nas znowu zimno jak w kieleckim .... raczej giełda odpada :(
Jeszcze wczoraj mój Mąż mnie wnerwił znowu i chyba go kiedys zamorduję , bo słowami do niego nie dotrę :P Wczoraj już mi przez głowę przeszło,żeby go w bokserkach na dwór wywalić :P I kurcze jaka szkoda , ze tego nie zrobiłam :P Może by mu się coś zresetowało w mózgownicy :P
A dziś obrażony siedzi ... :P

Miłego dnia :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka