BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 4 miesiąc temu #493432 przez Agusiak
dzień dobry :)

Aguś u nas też zimno straszliwie brrr.
A najgorzej to się martwię bo T ma teraz z pracy jeździć z jakimś ładunkiem na Czechy a czytałam w necie że tam straszna zimna i okropne warunki na drogach :( Znowu się będę cały dzień denerwować.

Oj Kochana to widzę że mężuś musiał coś ładnie przeskrobać skoro taki miałaś pomysł z tym "werandowaniem" w bokserkach :blink: :laugh:
Musisz mu powiedzieć że nie może Cię denerwować teraz ani nigdy :P
Mam nadzieję że się jakoś zrehabilituje i wróci do Twych łask :silly: ;)

Paulinka się dziś obudziła prawie godzinę wcześniej, nie wiem dlaczego ale nie spodobało mi się to :S

Miłego dnia i ubierajcie się ciepło :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493440 przez sylka
U nas też zimno i biało :P
Założyłam juz spiwoirek na sanki i niedługo zmykamy pojeździć :)

Kuba wczoraj tak się objadł gołąbkami że nawet rano o 6 na mleko się nie obudził i spał do 8 :)
Agi trzeba było przewerandować to by wiedział na przysłosć :blink: że sie z Toba nie zadziera

Agusiak o Czechach właśnie wczoraj mówił mi P. Ciekawe czy donas tez taki mróz dojdzie.

12 lata 4 miesiąc temu #493749 przez Agusiak
dobry wieczór :)

U nas dziś było wesoło :laugh: Nauka nocnika trwa, obsikane dziś zostały: ubrania, dywan, namiot, babcia i dziadek :lol: :lol: Paulinka jak czuła że chce siku to zamiast lecieć na kibel to wskakiwała w tulaski do któregoś z dziadków i sisiała, hahaha :P :lol: więc przebierała się dziś nie tylko Paulinka ale też babcia i dziadek :)

Spacerek zaliczony ale krótki, bo zimno jak szlag :ohmy:

Miłego wieczorku :)

12 lata 4 miesiąc temu #493843 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Agus to rzeczywiście Linka dostarcza Wam emocji :) Dobrze , ze wybiera dziadków , przynajmniej Ty nie musisz się przebierać hahaha :P

U Nas też lodowato na polu . Ale podobno dziś to ostatni dzień takiego mrozu .
My odwiedziliśmy moja kuzynkę (chrzestną Amci) . Ami obdarowana , Linka też i my daliśmy prezenty mojej chrześnicy i jej siostrze . Wszyscy zadowoleni :)

Potem zostawiliśmy Amulę u mojej Mamci i pojechaliśmy na zakupy .
Jutro z kolei zaraz po drzemce jedziemy znowu do Bielska . Musze z Linką do ortodonty jechać i zostawić tam troszkę forsy :P

Ogólnie jakiś ciężki ten dzień , jestem zmęczona i padnięta .
Zaraz uciekam spać :P
Dobrej nocy :) :) :)

12 lata 4 miesiąc temu #493886 przez Agusiak
agi to fajnie że jeszcze się dziewczynkom Mikołaj trafił w weekend :)

A wiecie, mamy teraz taki program CBS DRAMA, wcześniej go nie było a teraz wskoczył na 101 kanał i oglądałam dziś.....DYNASTIĘ :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :blush:

Dobranoc agi :)

Ja od jutra będę rzadziej, bo mama w domu i pewnie nie będę ciągle przed kompem :dry:

12 lata 4 miesiąc temu #493957 przez sylka
Oj skad znam siusianie Kuba wczesniej tez tak robil :p

Dzis pieklam z nim swiateczne pierniczki, ubaw byl. Zalozyl swoj fartuszek i mi pomagal je wykrawac foremkami a wczesniej wsypywal skladniki do miski :)

12 lata 4 miesiąc temu #493998 przez agi-p
Dzień dobry :)

Woow Agus Dynastia to takie stare dzieje :) Ale się to kiedyś oglądało...z wypiekami na twarzy :)
Powodzenia w domku z Mamą :) Mam nadzieję , ze czas szybko i jednak miło Ci zleci ;)

Sylka super , ze pierniczki piekliście :) Ja uwielbiałam z Linką coś pichcić ...oczywiscie tylko czasami , bo zazwyczaj wszystko na szybko robiłam .
Ale przed świetami wspólne gotowanie to była tradycja :) I odsypywanie mąką po sobie :P Troche sprzątania potem było,ale mina Lineczki bezcenna :)

U Nas dziś już nie tak mroźno jak przez ostatnie 2 dni :) I dobrze , bo muszę jechać do Bielska , a jak taki mróz , to mi się nic nie chce :P

Maja od rana rozdaje takie kopniaki,że aż miło :) :) :) I wczoraj Mamcia pokazywała mi jakie ciuszki Majci pokupowała pod choinkę :) Takie maciupkie słodkości :)

Miłego dnia :)

12 lata 4 miesiąc temu #494021 przez Agusiak
dzień dobry :)

Sylka super że sobie z Kubusiem tak razem pichcicie :)
My na razie próbujemy na sucho, Linka uwielbia bawić się nową kuchnią :)
Gotuje zupki, przyprawia wydając takie fajne dźwięki i udaje że myje naczynia w zlewie :)

agi ale super takie kopniaczki czuć od rana w brzuszku :lol:
Mróz ma być już mniejszy podobno :)
Uważaj na siebie podczas jazdy autkiem :)

Obejrzałam kilka odcinków tej Dynastii wczoraj, co nieco pamiętam ale większości wtedy nie rozumiałam, podobały mi się te stroje i w ogóle,haha. Pamiętam że razem z siostrą w odwiedzinach u babci zawsze zakładałyśmy jej obcasy, klipsy, naszyjniki i Dynastia na całego, hahaha.

Lecę na dół na śniadanko a potem może znowu poćwiczymy nocniczek :)

Miłego dnia :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #494098 przez sylka
Agi odkad w domku jest Kubus to pieczenie pierniczkow jest mala tradycja rodzinna tak samo jak robienie ozdob.
Odkad pamietam pomagalam mamie w wypiekach i chce by Kubus tez mial takie wspomnienia :)

Agusiak duzo cierpliwosci.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Dzis jak Kuba zasnie zrobie szybko kolejna porcje piernikow bysmy pochrupali sobie je do Swiat :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #494142 przez agi-p
Aguś to fajnie jak Lince kuchnia się tak spodobała :) Przynajmniej ma zajęcie :)

I jak mija pierwszy wolny dzionek Mamy ?

Sylka oj tak takie tradycje warto pielęgnować . Potem wspomnienia są cudowne :) A pierniczku pychaaa . Ja co prawda kupiłam , ale sa pyszne i z 2 kg został juz tylko 1 kg :P

Kurka a mnie wczoraj dopadły bóle brzuszka i skurcze . Męczyły mnie od południa do nocy . Rano juz sie cieszyłam , ze nic mi nie jest , a niedawno znowu powróciło takie dziwne uczucie bólu :( Jak mi nie przejdzie do popołudnia , to pojadę na IP . Moja Gin mówiła,zebym nie bagatelizowała żadnych takich oznak .

12 lata 4 miesiąc temu #494179 przez sylka
Agi gin ma racje lepiej 10 razy pojechac sprawdzic niz 1 raz zbagatelizowac i sobie pozniej cos wyrzucac.
Daj nam znac co i jak.

12 lata 4 miesiąc temu #494222 przez megi23
hej laski :)
u nas weekend rodzinnie byl, a w niedziele dzien tatusia z synem, ja troche sie przespalam ,byl i spacerek saneczkowy i autkiem pojezdzilam troche z S, w sobote jade do Stalowej juz troche sie boje
wiecie co, nie wiem co mi bylo w sobote ,dostalam biegunki a potem moja watroba ,no myslalam ze umre tak mnie bolala musze isc na usg i enzymy sprawdzic na tyg tu. na miejscu doktorek ma urzadzonko ,to mi zrobi .. i boje sie miec 2 dzidzie nie wiem czy to po tej mononukleozie, czy co, w tamtym roku tez mnie tak zlapalo a ja nic takiego nie jem ... na dodatek w sobote rano Tymcio mnie o 6 rano na rowne nogi postawil, S w nocy wstawal 2 razy do niego ,bo kwekal zrobil o 6 rzadka kupe po plecy, przebralam i myslalam ze pojdzie spac, a ten placz jakby cos mu bylo ....S wzial go do lozka zaspal , chce przeniec , a ten znowu wrzask, wiec spal w lozku juz do 9 wtulony w S, nie pamietam, kiedy spal z nami razem, chyba na zeby ma te kupy, znowu pupa odparzona mam dosc jego zabkowania

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #494308 przez Agusiak
agi Kochana koniecznie jedź skontrolować sytuację jeśli nic się nie zmieni. Na pewno wszystko będzie dobrze ale nie ma sensu się domyślać i denerwować.

agi z mamą na razie spoko ale to pewnie cisza przed burzą :P :blink:
Póki co młoda ją zamęcza, hahaha ;) :lol: :P

Sylka Kochana dziękuję że pytasz :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

megi dużo zdrówka dla Ciebie i Tymka, oby ząbki tak nie dokuczały :)

12 lata 4 miesiąc temu #494445 przez Gosia_Krupa
Witam!

Ja tylko się przywitać. NAwet nie przeczytałam tych 50 postów :(

Wysłałam Micha z babcią na sanki(chociaż nie wiem czy przy takiej ilości śniegu sanki to dobry pomysł),Hania śpi,a ja siedzę przed kompem. I mam wyrzuty sumienia :( więc zmykam na zamianę :)

Odezwę się wieczorem i zdam relację z wypadu do miasta :silly:

12 lata 4 miesiąc temu #494544 przez sylka
Agi i jak byłaś na IP czy przeszło?

Kuba śpi a ja zrobiłam kolejna porcję pierniczków, do spałaszowania teraz :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka