- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
ja tu jestem, Wy też, to chyba jednak nie było końca świata Chociaż są różne wersje co do godziny i 10 to była tylko jedna z nich
Właśnie zjadłam ketonal w tabletce może pomoże ciut. Czekam też na ta kasę z MOPS bo trzeba zakupy większe zrobić a wypłata T już się roztopiła
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Koniec świata 21.12.2012? To w takim razie Australia,Nowa Zelandia i cała Oceania nie istnieje już od kilku godzin
Mi się dzisiaj trzy końce świata śniły Boże,jak to człowiekowi mimo wszystko na mózg pada
Agusiak,no oby mu to płazem nie poszło,bo najgorsze to odpuścić,potem się czuje bezkarnym. Raz się udało to może i drugim też się uda.
A szkoła to ja nie wiem,dała ciała po całości. U mnie w szkole był kiedyś przypadek też jakiegoś pobicia,ale nie pamiętam dokładnie. W każdym bądź razie chłopak nie dostał promocji do następnej klasy. Obniżone sprawowanie to już ma się odgórnie za słabsze stopnie,więc tutaj wielka niesprawiedliwość. Nóż się rzeczywiście w kieszeni otwiera
A ja miałam wczoraj takiego maksa,że głowa mała Normalnie ubrałam się i pojechałam do miasta. Pospacerowałam w zimnie,wyryczałam się i trochę mi przeszło. Nie będę tu pisać co było przyczyną,bo trochę się nawarstwiło...
Agi,no Ami kruszynka Niziutka,leciutka,ale przesłodka I rzeczywiście nie wygląda na taką drobniutką. Raczej bym powiedziała,że jest normalna. Zdaje się trochę mniejsza,ale ma taką urodę i te pucki na policzkach(jak moja Hania),które pewnie dają taki a nie inny efekt wizualny.
My miałyśmy na 1,5 roku 11,8kg a mierzyłam Hanulę sama(bo u nas nie mierzą)i wyszło mi tak mniej więcej 86/87cm. Na starcie miała 3300g i 57cm.
Witaminy D nie podaję,bo gdzieś mi się zgubiła i wiecznie zapominam o jej kupieniu. Więc pocieszam się,że w mleku modyfikowanym jest,więc jako takich niedoborów nie będzie miała. Ale zastanawiam się też nad tym tranem...
Agi,zazdroszczę masażu A fotka śliczna,nie wiem co od siebie chcesz. Żebym ja tak w ciąży pięknie wyglądała... szczególnie w pierwszej...
Agusiak,to oszczędzaj się
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi pytała i wyniki konkursu Smerfusia więc podtrzymuję pytanie
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
agusiak wpsolczuje niestety mlodziez .. to btydlo u mojej mamy w szkole dla zabawy wyrzucili chlopaka przez okno ma zlamana reke dobrze ze to z parteru w glowie sie nie miesci co takim mlodziakom moze strzelic
agi ladnie wazy
ami a serio wyglada na 15
ja juz wrocilam od fryca i troche mi lepiej
dzis w nocy mielismy kolo 23 pobudke i daje sobie reke obicac ze to zeby robia te rzadsze kupki bo wczoraj sie darl i nie chcial pic nic tylko na buzie pokazywal wzielismy go z S do lozka, zaspal to go przeniosl i spal do 7 rano dzisiaj ....
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja byłam w szoku , bo kase z Mops'u już początkiem tygodnia dostałam , a normalnei zawsze ok 26 przychodziła . Do końca m-ca czas mają . Ale chyba się zlitowali nad ludzmi i przed świętami postanowili powysyłać .
Gosiu Mam nadzieje , ze ta chwila samotności i wypłakania się pomogła i czujesz się lepiej . Czasami wszystko Nas przerasta
Ale dobrze , ze wyładowałaś się w ten sposób .
Co do mojej Amelki , to pewnie podobna do mnie będzie ...Drobna to ja nie jestem , ale ajuż niziutka tak Mój Mąz mówi , ze jedyne co by we mnie zmienił , to dodał by mi kilka cm
Megi Amcia na trójki przez 3 tygodnie robiła rzadkie kupy...sama woda . Co biedna pierdziuszka miała , to kupa leciała Ale teraz jest lepiej .
Może na noc daj Tymkowi trochę paracetamolu ?
Mnie ból głowy dopadł i poradzić z nim sobie nie mogę . Rano miałam powera i porobiłam trochę ... jeszcze łazienke muszę ogarnąć i tak się za nią zabieram juz 3 godzine
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi ja też kurdupel jestem
Mam nadzieję że ból głowy szybko Ci odpuści
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale po Paulisi na zdjeciach tez nie widać mocnych rączek i nóżek .
Zresztą ja tam wcale sie nie przejmuję . Paula mi rosła na potęgę , zawsze ważyła troszkę więcej , miała nawet epizody , ze była taka pyzata , a teraz .... szczuplak !!!!
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To ten ??? Bo tu pisze , ze od 6 tygodnia można podawać .
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupie go . Mam nadzieję ,ze będzie go piła . U mnie żelki też nie przejdą
Znalazłam jeszcze taki : www.doz.pl/apteka/p54360-Tran_Islandzki_...ku_cytrynowym_250_ml
Sporo tańszy jest . Skład ma podobny ,ale jednak Mollers wygrywa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Amelka już spi . Mężuś chce zmienić nasze zwyczaje przy kąpieli Amci . Do tej pory On kąpał , ja wycierałam i ubierałam , a potem razem w trójkę się kładliśmy i opowiadaliśmy bajki czekając az Ami wypije mleko . A teraz chce to wszystko sam robić ... jakoś mi tak smutno
Miłego wieczorku
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajne te trany, też przemyślę ich podawanie ale wtedy całkowicie odstawię wit D. A czym odmierzacie te ml?
My niedawno wróciliśmy za zakupów. Mam w końcu moje żarówki led na choinkę i może się świecić caaaaałą noc
Do koszyka wpadło też parę innych rzeczy a z portfela wypadło sporo kasy
Ale cieszę się bo kupiłam młodej śpioszki do spania z Disneya, takie cieplutkie z welurku, a były przecenione z 39zł na 24 do tego pieluchy i spożywka.
T zamówił mi w Euro AGD telefon i jutro ma po niego jechać
Jutro ostatnie sprzątanko, T pomaluje mi włosy, jak młoda uśnie to popakujemy prezenty i czekamy świąt i wyglądamy pierwszej poniedziałkowej gwiazdki
Miłego wieczorku