- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Kwietniowe mamusie 2011 come back
Kwietniowe mamusie 2011 come back
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie ostatnio bardzo dużo się dzieje. Dostałam godziny zlecone na uczelni i wykładam na studiach dziennych - w piątki i na zaocznych - czeka mnie parę weekendów rozłąki z moimi maluchami.
A to moje pysiaki.
https://lh4.googleusercontent.com/h8ZBkX1GGR7PXpwCRXtuSZpZiiscm_g36wpKWcwV4S8=w311-h207-p-no
https://lh5.googleusercontent.com/UFUVZq-1IUnAUSw3ANq92b2cyAYdyL3PzLwiQZJ8MC0=w311-h207-p-no
https://lh5.googleusercontent.com/smpolW9shEZ7ycif8va1Yat4qOar9PVfT36ZqZ4svn4=w311-h207-p-no
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasik,dzieciaczki słodziutkie
Baby,jak u Was Halloween? W końcu to od "was" pochodzi
Michałek miał dzisiaj w przedszkolu bal halloweenowy. Przebraliśmy go za krwiożerczego klowna
Niestety nie wiem jak się bawił,bo odebrałam go z przedszkola i od razu wsadziłam dziadkom do auta. Powinni jakoś niedługo dojechać A my dojedziemy do niego w niedzielę Oczywiście szczęśliwy jak nigdy
Miłego!
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
czy Wasze dzieciaki tez zgrzytaja na zebach?? Majce sie zdarza a mi az ciary po plecach laza.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Wczoraj wyczailam gorne 5, ktore wychodza. bedzie spokoj:-P
Maja to ostatnio nie wiem czy sie czegos boi,ale normalnie do toalety nie moge isc,bo od razu mama, mama.
uciejam dobranoc
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
Alek zgrzytał jak mu ząbki szły, i wtedy policzki w poprzek masowałam żeby mięśnie rozluźnić i to pomagało. No i raz jak był młodszy to miał terapię kranio-sakralną robioną, żeby nie zgrzytał. I po tym już się nie zdarza żeby zgrzytał
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Maja to tylko zgrzyta jak jest przy Mateuszu, jak go zaczepia, Wtedy taką minę robi, ściska buźkę i zgrzyta. Na szczęscie zwrócenie uwagi działa.
A tak ogólnie to co u Was?
Moje dzieciaki rosną jak na dopingu Maja to dalej szczypiorek, ze słabym apetytem. Je tylko niektóre rzeczy. A Młodziak to wielki chłopina:) Aż w szoku jestem, że dalej na cycku jedziemy i to i w dzień i w nocy, bo się łobuz budzi. żEBY CHOCIAż CYCUCHY ZOSTALY PO TYM WIEKSZE>
OJ, SZWANKUJE MI KLAWIATURA.
TO BUZIAKI
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
Moje dzieciaczki też rosną jak na drożdżach Alek je ze zmiennym apetytem, a u Hani jak na razie cycuś sam ... ale jeszcze troszkę i dam jej posmakować marchewki czy jabłuszka.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co u Was słychać? Jak dzieciaczki? Pokażcie naszych Kwietniowych Milusińskich(i nie tylko)
Myślicie już o prezentach gwiazdkowych?
U nas w weekend podwójne urodziny Michałka. W sobotę robimy mu w sali zabaw dla jego grupy przedszkolnej(bo jest ich razem z Michałkiem 12). Nie wiem ile dzieci przyjdzie,tym bardziej,że wczoraj Miśko dostał zaproszenie do kolegi na ten sam dzień Boję się,że się załamie jak zobaczy,że do kolegi przyszły dzieci które do niego nie. Muszę go jakoś przygotować na taką ewentualność. No,a w niedzielę urodziny dla rodziny Przyjedzie moja siostra z familią i szwagierka,może Michałka chrzestna przyjdzie(zawsze przychodziła,nawet bez zaproszenia-pamiętała o Miśku). Moi rodzice niestety nie mogą,bo mój tato pracuje i nijak nie może się zamienić w pracy Muszę wymyślić jakiś tort Wstępnie myślę o książce,ale jeszcze nie wiem na 100%.
Miłego!
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dave,jak Maja?
Pamiętacie MłodaMame od Piotrusia? Rozmawiałam z nią ostatnio na fb. Mówiła,że może zajrzy tutaj do nas,bo kiedyś wchodziła i nas nie znalazła,a my przecież na come back W każdym razie jest ok,mniej więcej. Wróciła do szkoły,nie pracuje,Piotr ma cukrzycę,więc musi mieć nadzór nad dietą i całą resztą. Teraz już mają pompę insulinową,więc jest lepiej,ale i tak wiele trudu na co dzień.
A poza tym... 5 lat temu zmagałam się z pierwszymi skurczami po tym jak odeszły mi wody. Normalnie ten mój kudłacz ma już 5 lat
Przez weekend świętowaliśmy zatem jego urodzinki W sobotę w sali zabaw z grupą przedszkolną Miśka,a wczoraj rodzinnie Dzisiaj zaniósł jeszcze cukierki do przedszkola. Pod wieczór ma jeszcze przyjść chrzestna Micha (dobrze,że kawałek tortu został).
Miłego dnia!
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Spóźnione gorące życzonka dla Miśka
Maja spoko, byłam u lekarza, jakis wirus. Gorączki juz nie ma, pokasłuje czasem lekko i osłabiona. Ale dzielna i silna ta moja dziołcha
Kurka, fajnie by było jakby MłodaMama zerkneła tu. Cholerka, że też takie dziadostwo jak cukrzyca się musi maluchom przytrafiać!!! Piotrusiu buziaki dla Ciebie