- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Kwietniowe mamusie 2011 come back
Kwietniowe mamusie 2011 come back
- Dave
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem

Obudzi się, potem nie będzie umiała zasnąć. Jakoś takie pokręcona.
Miałam plan, że jak je łóżko kupimy, to od razu taki podkład i wtedy zaczynamy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Co do podkładu to my mamy taki z jednej strony podgumowany,z drugiej frote,na narożnikach gumki żeby założyć na materac. Nasz jest super i się sprawdza

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Powstała bardzo ważna inicjatywa obrony ludzkiego życia w UE. Użyto przepisów UE aby zablokować mordowanie nienarodzonych dzieci, oryginał po angielsku: www.oneofus.eu/initiative-explanation/
Po polsku można przeczytać tu: www.naszdziennik.pl/wp/19292,powstrzymac-rzez-niewiniatek.html
Formularz do głosowania: ec.europa.eu/citizens-initiative/ECI-201...005/public/signup.do
Ratujmy dzieci, jesteśmy za nie odpowiedzialni!
Pozdrawiam, Zdzisław Habasiński
- Dave
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Mąż też jest za tym żeby ją już oduczyć całkiem pampka. Trzyma mnie tylko to łóżko. Teraz to najczęściej śpi z nami i wala się po całym legowisku, więc nie ma sensu.
Oj, żeby już te pokoje mieć gotowe....
A właśnie siedzę w środku nocy z kubkiem gorącego mleka z miodem. Mam atak kaszlu. W dzień mam spokój, łapie mnie wieczorem lub właśnie w nocy. I mogę flaki wypluć. A wiecie jaki kaszel jest okropny w ciąży. Ale nie potrafię sobie z nim poradzić. Nie wiem co to za badziewie.
Ok. posiedzę jeszcze chwilkę i lecę spróbować spać dalej.
Buziaki

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula
chwilę działały i znowu kicha...
postaram się pilnować sama i sprawdzać, bo inaczej to znowu przez tydzień nie wejdę
Dave ja też myślę, że jak dostanie swoje łóżko to będzie łatwiej z nocnym odpieluchowaniem
na zdjęciu faktycznie trochę chudo wyszłaś, ale ty w ogóle z natury jesteś chudziutka więc nie jest źle, a brzusio dodaje uroku

współczuję kaszlu u mnie czasem powodował nawet wymioty, trzymam kciuki, żeby szybko minął
ja jestem dzisiaj na trybie "autopilot" - spałam 2 godziny... najpierw młoda dawała czadu i nie chciała spać, obudziła się ok 23 i heja do 3 tylko kimała trochę przy cycu a tak to się wierciła i zero spania, zasnęłam wreszcie i przed 5 obudził się Adi miał 38,2 dałam mu panadol i myślałam, ze pójdzie spać ale zrezygnował ze spania i wybrał opcje marudzenie do białego rana na przemian z płaczem oczywiście młoda się obudziła i koniec spania...
w końcu po 7 zwlekłam sie z nimi z łóżka, ubrałam siebie i młodą, Adi oczywiście afera, ja nie mogę go ubrać ale sam też sie nie chciał ubierać i w końcu po 30 min awanturze z darciem sie i ściąganiem skarpet które na siłę zakładałam wreszcie się dał ubrac umyliśmy się i poszliśmy na dół, ogólnie masakra

na dodatek mam doła bo nie wiem jak dotrzeć do niego z sikaniem do nocnika, było juz tak pięknie potem ta akcja z teściem i od tego momentu czasem jest ok a czasem w ciągu 2 godzin potrafi przesikac 4 pary spodni... normalnie nie ogarniam tego, mam dość i jeszcze jak sobie pomyślę, ze znowu muszę teścia oglądać w kwietniu to mam totalną załamkę, odechciewa mi sie tam lecieć

szukam właśnie sukieneczki dla młodej do chrztu i chciałabym taką szydełkową, znalazłam ładny komplecik za 120zł z dodatkami w kolorze angielskiego różu
allegro.pl/sukienka-czapka-buciki-opaska...-62-i2953471253.html
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U nas paskudnie szaro na dworze,aż nic się nie chce. Film tylko jakiś albo gierka... a tu prądu zaraz nie będzie

Baby,sukieneczka śliczna,ja bardzo lubię takie cuda

Z tym nocnikiem to nie doradzę,bo wiadomo jak jest u nas. Powiem Ci,że Michu ładnie siusiał na nocnik i wołał jak miał ok.1,5 roku a potem się uwstecznił

- Dave
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

Gosiu pewnie masz rację, tylko złości mnie, że przez głupie teksty dziadka tyle problemów
no ale chyba coś idzie ku lepszemu nie zapeszając, bo dziś w nocy Adi się obudził na siku, zrobił, poszedł spać a rano suchutka pielucha i sam chciał na nocnik, w dzień dużo bez pieluchy i jedna wpadka więc trzymajcie kciuki

paszport Niki odebrany to można kupować bilety do pl

jakbyście miały ochotę pozwiedzać w moim towarzystwie Kraków to zapraszam w kwietniu

uciekam do łóżka, miłej nocki
- andzia2490
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- zanim się urodziłeś byłam gotowa za Ciebie umrzeć.
Zamknęliśmy sklep na ponad tydzień i odpoczywamy

Jutro wyjeżdżamy do wtorku z dzieciakami do Kudowy do hotelu www.verdemontana.pl jest fajny pakiet zimowy z wyżywieniem i kompleksem basenów więc jedziemy się trochę popławić i odpocząć od codziennych obowiązków

W sobotę robiłam zaległe 30-te urodziny z tamtego roku, wszyscy musieli się jakoś przebrać zabawa była zarąbista i skończyła się o 2- giej w nocy interwencją Policji

Dave ja uważam,że fotka bardzo fajna, tym lepiej że jesteś szczupła będziesz miała mniej do stracenia po porodzie

Co do Bartka to w dzień ślicznie nam robi już na nocnik ale oczywiście zdarzają się wpadki

- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

Andziu zazdroszczę urlopiku

fajnie, ze urodzinki udane

gratuluję postępów nocniczkowych

muszę pochwalić Adiego

ach no i matka wariatka zwariowała na punkcie grającego nocniczka z Mikim
www.argos.ie/static/Product/partNumber/9...ining%7C14417599.htm
wiem, ze mu zupełnie niepotrzebny, bo siada na zwykłym ale strasznie mi sie podoba nooo, i co ja mam zrobić

- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

pochwaliłam wczoraj Adiego to ta noc na straty, nie chciał sikać i wrócił spać a w środku nocy sie obudził i łaził po łóżku jak nigdy, nie wiem o co mu chodziło, zasnął dopiero jak Krzysiek wstał po 2 do pracy... powiedział że tata idzie paci powiedział, cieść, branoć i odwrócił sie i usnął...

no a dzisiaj zaraz po śniadaniu wysadziłam go zrobił siku, pytałam czy chce kupę, ale nie, po czym za 2 min kupa była w majtkach... ech

mam dzisiaj smaka na łazanki, chyba skocze do sklepu po wszystko jak Krzysiek wróci

a co u Was dzisiaj na obiadek?
apropos co szykujecie na walentynki mężowskim?
ja robię właśnie ramkę na zdjecie w kształcie serduszka z polaru

jak będzie gotowa to wrzucę fotkę

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Może akurat Adiemu podpasuje?! I sprawy potoczą się we właściwym kierunku...
My walentynek nie obchodzimy.
Co na obiad?! No cóż,nie wiem,ja się tym nie zajmuję niestety i stety

Na fotę ramki oczywiście czekam z niecierpliwością

U nas szaro-buro,więc spać mi się chce strasznie

Miłego dnia!
- Dave
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem

Ja tylko wpadam na sekundę się przywitać, bo kończę obiadek a później jedziemy na rekonesans wykładzin itp. No i może kupimy Młodemu komodę

Miłego dnia
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

Gosiu Adi bez Mikiego nie zaśnie, więc może nie będzie tak źle

nad nocniczkiem myślę cały czas...