- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Kwietniowe mamusie 2011 come back
Kwietniowe mamusie 2011 come back
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Tak, to już do rana Myślę, że pobudka będzie 6-7 rano.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Tak to jest ze żłobkami i przedszkolami,dzieci wiecznie coś przynoszą Dobrze,że są też duże plusy
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
A jaj już wykąpana i się lenię. Mają jutro teście przyjechać, no chyba że jakieś śnieżycę i ślizgawice będą (daj Boże). Może podeślecie jakąś gołoledź???
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tam nas swoich teściów raczej nie mam co narzekać,ale wyprowadzić bym się chciała
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Dzięki za odpowiedź
- andzia2490
- Wylogowany
- gadatliwa
- zanim się urodziłeś byłam gotowa za Ciebie umrzeć.
Wczoraj o 6 rano mój Kacper dostał takiego ataku kaszlu z dusznościami,że musiałam wzywać pogotowie i nas na sygnale zawieźli do szpitala okazało się ,że ma ostre zapalenia krtani nie wiem skąd mu się to wzięło bo do wieczora normalnie się bawił był w szkole i wszystko było ok , mówię wam masakra mam już dość tego roku
Zostałam z nim wczoraj na noc w szpitalu Bartusia zabrali moi rodzice do siebie a dziś pojechał do niego mąż,a ja odebrałam Barka i wróciłam do domu a on nagle 38,5 stopnia gorączki dałam mu Ibum i poszedł spać o 18-stej już na noc.
i ja też już się idę położyć bo nie wiadomo co to znów za nocka będzie , bo w szpitalu prawie nie spałam,
Więcej napiszę jutro na razie spadam lulu. Buziaki!
- Magdzia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dave czyżby Majka zasnęła o 19 i prześpi całą noc? A o której robi Wam pobódkę? Krzyś zasypia ok. 21 i wstaje dokładnie o 8:10. Tak już od tygodnia Później wskakuje do mnie do łóżka włącza sobie bajki, a mama jeszcze godzinkę leniuchuje
PM Ty też masz przeboje z choróbskami. Straszliwe. Nie dość, że Haneczka choruje to jeszcze Ty sama! oj, oj
Krzysiowi jeszcze siedzi kaszel, ale gorzej dają mu popalić zęby. Idą znowu jednocześnie dwie trójki. Tak się ciągnie za policzek, za ucho. Paluszki trzyma w buzi, a do tego jest okropnie nieznośny! Poproszę garść cierpliwości...
- PM
- Wylogowany
- budujemy zdania
Teraz jest na etapie wchodzenia na wszystko za pomocą samochodu pchacza. Kiedyś jak nie zauważę to wyrżnie że ho ho.
Dave szczęściara z ciebie. Chociaż ja też nie mogę narzekać bo moja Haneczka chodzi o 20-21 i wstaje ok 6-7. Także cała noc, czasem z przerywnikami na płacz.
Andzia to ja stanowczo wolę swoje chorowanie i nie zazdroszczę ci tych szpitali
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
PM,widzisz my wynieśliśmy już niemal wszystko czego Hania używała jako podnóżka czy dodatkowego stopnia. I tak sobie zawsze znajdzie jakiś sposób by się dostać na parapet ale już zdecydowanie lepiej jak jest mniej rzeczy Dzisiaj np skorzystała z leżącego Michałka i wlazła mu na głowę by potem się wspiąć do biurka. Oj,było płaczu
Moja Hanula chodzi spać 19.30-20.30 (ostatnio bardzo to ruchome)i śpi w tygodniu do 7,bo wtedy szykuję Micha do przedszkola,więc Hańcia się budzi,a w weekendy śpi do 8.
Jutro z Michem do okulisty,bo coś mruży oczy często Nie wiem czy to jakiś trik nerwowy czy może coś z oczkami. Mam zamiar przy okazji zaczepić o kilka sklepów,bo widziałam 50% ale ciekawa też jestem czy coś jeszcze dostanę. Wysłałam ostatnio siostrzenicę do ReKids po jeden komplet,na który zawsze mi było szkoda kasy,teraz kosztował połowę mniej,ale niestety już nie było Zawiodłam się strasznie,bo tak baaardzo mi się podobał
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Magdzia - tak, Maja zasypia 18.30-19.00 i śpi do 6-7 rano
U nas też juz te dwie trójki prawie, prawie przebite. Mam nadzieje, że jeszcze ze dwa dni i będę mogła powiedzieć, że wylazły. Chociaż, tak na prawdę oprócz grzebania w buzi, to nic tragiczniejszego się nie dzieje.
Gosiu - np oby z oczkami Micha bylo wsio ok.
Ale macie jazdy z tymi alpinistami. Maja kombinuje, ale raczej bez szaleństw. Jesli jest u rodziców, no to potrafi na parapet wyjść. A tak to luzik.
Ok. Spadam, bo jakiś film z mężem obejrzymy
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
Andziu zdróweczka i oby juz te wszystkie choróbska odeszły od Was
Dave mam nadzieję, ze szybko wyjda trójeczki
u nas też idą i wyjść nie mogą, a na dodatek u Niki coś sie chyba zaczyna bo ciągle łapki w buzi i coraz częściej marudzi a jak na próbę posmarowałam dziąsełka żelem to widać było, że ulgę jej to przyniosło
Gosiu mam nadzieję, że to nic ze wzrokiem udanych zakupów
PM, Gosiu Adriany to też zywe srebra, no i to się potwierdza, więc wiem co czujecie, Adi też kombinuje co by tu jeszcze ciekawego wymyślić choc na szczęscie wspinanie po krzesłach juz minęło, staram sie wynajdywać mu różne zajęcia i jakoś mi się udaje go zająć, jedyne po czym często sie wspina to łóżko stojące przy oknie i siada na parapecie i wygląda czy Tat nie wraca przypadkiem na szczęście okno nie łatwo otworzyć, bo trzeba wcisnąć przycisk i dopiero klamkę przekręcić, więc nie ma strachu, że otworzy
Magdziu to całkiem ładnie Krzyś śpi, a z mówieniem sie rozkręci w swoim czasie nie ma się co spieszyć
Adi idzie spać 19-20 i wstaje rano 7-8, ale za to w dzień juz nie sypia czasem tylko w samochodzie się zdrzemnie jak gdzieś jedziemy i to tyle
Asz_ka, Czekoladka co u Was? nie wpadacie...
ach zapomniałabym
jadłam pyszny makaron polecam www.tvnstyle.pl/aktualnosci,1865,n/przep...-makarony,59159.html
przepis pierwszy czyli makaron z pesto i brokułami
a poza tym z innych wypróbowanych przepisów polecam też sakiewki z mozzarellą
i kluski na parze z polewą jagodową mniaaaam
wczoraj z Adim robiliśmy kartki na dzień babci i dzień dziadka z kwiatuszkami z odcisków palców wyszły słodko dzisiaj wysyłamy coś w tym stylu warsztatmamy.com/2012/01/06/laurki-na-dz...iadka-ku-inspiracji/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
No i chyba się pochwaliłam za wcześnie, dziś dostała gorączki i mam nadzieję, że to zęby
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
złożyliśmy wczoraj dokumenty o paszport dla Niki w ambasadzie, za 2 tyg do odbioru no i zobaczymy jak ceny biletów na kwiecień może uda sie w tym tygodniu kupić jeśli bedą znośne
ach i muszę pochwalić Adiego, nasz kochany synek, czekał grzecznie w ambasadzie jak składaliśmy wniosek i bawił się w kąciku dla dzieci pociagiem z torami i taką drewnianą zabawką do presuwania koralików po drucikach, rewelacja, nie szalał, nie biegał, nie krzyczał, jak to robiły inne dzieci, po prostu się zajął zabawą i tyle jestem z niego mega dumna
mój mąż stwierdził, ze koniecznie musimy mu kupić taką kolejkę z ikei i to z koralikami, bo ma z tym dobrą zabawę
Dave oby to tylko ząbki
Gosiu i co tam z oczkami Micha?
Andziu i jak? zdrowiejecie?
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Baby - widzisz jaki duży i grzeczny chłopak dzielny
Chyba to zębiska. Wczoraj rano miała 39, dostała czopka i przeszło.
A dziąsła to jak dwa wielgachne bąble
Dziś jest nie do zniesienia. Wszystko na NIE wszystko, wszystko
- ulcia85
- Wylogowany
- rozmowna
a za prezentami sie nie rozglądałam,kupimy jej ładna lale do wózka i zbierzemy kase i nakupujemy ubranek na lato/jesien,zabawek mamy pełno,niedawno była gwiazdka więc doszła kuchnia i wózek smoby,jeżdzik,klocki lego i wszędzie sie wala pełno zabawek.wzięłam sie za te,którymi sie nie bawi i wystawiam na all a reszte oddamy na oddział kardiologii gdzie leżałyśmy.