BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #619215 przez Alex_87
Suzi marcówki też czytałam zawzięcie :D ale jak już wszystkie urodziły to rzadziej wchodzę ;) no a Was czytam od początku, bo to tylko miesiąc różnicy to można się na bieżąco dowiedzieć co czeka w bliższej przyszłości :D

Także trzymajcie się i obyście szybko i w miarę bezboleśnie przywitały pociechy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #619236 przez agat
Dziewczynki moja znajoma pisze pracę doktorską i potrzebuje chętnych do wypełnienia anonimowej ankiety - chodzi o kobiety w pierwszej ciąży. Jeśli któraś jest chętna poświęcić parę minut to proszę o info :)

11 lata 11 miesiąc temu #619259 przez Azja
hej dawno mnie tu nie było, ale podczytywałam Was od czasu do czasu :)
Gratuluje wszystkim mamom które juz maja dziecieczki przy sobie, a reszcie zycze łatwych porodów, ja oczywiscie jestem jeszcze w dwupaku, synio czeka na wiosne :)

11 lata 11 miesiąc temu #619303 przez Anabelle
malwinsien napisał:

hej dziewczyny :) Wlaśnie wróciłam do domu z marysią :) Urodziła się w niedziele 7 kwietnia o 00:55 w niecałe 4 godzinki :) Waży 3500 i ma 58 cm. Kto jeszcze urodził???? Napiszcie w skróci bo za chiny was nie nadrobie :)

Gratulacje kochana!!

--

Dave wykrakałaś z tym lekarzem. 2 godziny w kolejce spędziłam, z czego godzinę czekałam aż ktoś mnie na miejsce siedzące wpuści. Jakiś kosmos, myślałam, że tam zejdę bo duchota okropna. Mały jednak cały i zdrowy, serducho wali, szyjka się skróciła minimalnie, ale nie zapowiada się na poród. Wody płodowe i łożysko prawidłowe.

11 lata 11 miesiąc temu #619473 przez Magdalena9t
A my właśnie oglądamy mecz :) i synkowi się udziela bo robi mi z brzucha meksykańską falę :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #619500 przez Anabelle

11 lata 11 miesiąc temu #619505 przez Suzi
Mój mąż też się meczuje, dzięki temu zagraliśmy przy okazji w scrabble i go ograłam, bo sie nie skupiał należycie :silly:
Meksykańską falę to ja mam i bez meczu Madziu :blink: a u mnie przebiega ona nie tylko w poprzek ale i od góry do dołu, aż mam czasem wrażenie ze zaraz rączka na zewnątrz pomacha :ohmy:

Azja, wracaj i odzywaj sie częściej :) im nas wiecej tym weselej :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #619533 przez Magdalena9t
Anabelle ja myślę,że on widzi jak oni grają i ma ochotę im pokazać prawdziwą klasę :laugh:

Suzi mój też we wszystkie strony świata się porusza, zwłaszcza po 22 to Jego godzina :) a tak to praktycznie cały dzień daje o sobie znać :blink:

11 lata 11 miesiąc temu #619536 przez agat
Mój maluch za to chyba babiarz będzie, bo szalał jak głupi podczas Tap Madl :P

Kurka wodna, szczęka mnie boli coraz bardziej, na boki jak ruszam to też mnie "zawias" prawy boli... Może faktycznie mój małż przemoc domową przez sen uprawia :P
Mam nadzieję, że to nic poważniejszego tam się nie dzieje, w ogóle boję się udać na przegląd uzębienia po ciąży, bo czuję, że wszystko co mam jeszcze nie polepione (czyli jakieś 5 zębów) dostanie plombę w najbliższym czasie :/ Mam nadzieję, że zęby młody odziedziczy po tatusiu.

11 lata 11 miesiąc temu #619547 przez Suzi
No ja już sie odmeldowuję, jakas senna dziś pogoda, oby jutro była lepsza :)

Myslałam sobie ostatnio, ze zupełnie przyjemną datą na rodzenie byłby 15.04, no to sie dzis okazało, że to rocznica urodzin Kim Ir Sena :P :P :P
To pomyslałam, że 20.04 tez niegłupio brzmi - no i kicha kolejna - urodziny Hitlera! :P :P

Czy wszyscy popaprańcy musieli sie w kwietniu wykluć??

Dobranoc :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #619550 przez agat
O proszę. O 20 to już mi mąż mówił, żebym zapomniała, bo Hitler się wtedy wykluł, ale o Kimie Srimie nie wiedziałam.
A moze 13? 13.04.2013 - dwie trzynastki się wykluczają wzajemnie więc przyniosą szczęście :)Mąż mój urodzony w piątek 13-go i proszę jakie ma szczęście - taka zajebista żona mu się trafiła :P :P :P :P

Ja też zaraz do łóżka, mąż dołączy i będziemy kontynuować oglądanie "Życia Pi"

11 lata 11 miesiąc temu #619555 przez Magdalena9t
Agat mój mąż ostatnio często "wariuje"w nocy tzn lunatykuje, ostatnio obudził mnie krzykiem,że ściana się wali( mamy łózko pod skosem, i ręką przytrzymywał ten skos) dużo już podobnych historii przeżyłam , zabawnie to wygląda czasem, ale trzeba do jakiegoś specjalisty się udać bo może być coś nie tak :huh:

11 lata 11 miesiąc temu #619562 przez Magdalena9t
Też lecę już spać :) dobranoc :)

11 lata 11 miesiąc temu #619570 przez Anabelle
agat napisał:

Mój maluch za to chyba babiarz będzie, bo szalał jak głupi podczas Tap Madl :P

haha :lol:
ja teraz oglądam tap madl i maly tez szaleje

11 lata 11 miesiąc temu #619579 przez Dave
no to zostalam sama na placu boju.

Maja cos dzis nie miala checi na spanie i padla o 21.
potem sie z mezem wzielismy za skrecanie mebelkow i zlecialo.

teraz oboje chrapia. Mati powoli juz tez sie wyszalal,szkoda ze ja cos o spaniu nie mysle:-(

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka