BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #620698 przez Magdalena9t
Dave u mnie też w aptekach same rozmiary 44 :P
Udało mi się kupić 40-42 ale nie te siateczkowe tylko te drugie, mam nadzieję,że będą się nadawać ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #620719 przez agat
Fizelinowe? Podobno są śmulowe. Ja mam paczkę siatkowych, na allegro kupiłam, jakiś rozmiar L chyba. No ale jeszcze muszę dopakować bawełniane majtasy, chyba zrobię to teraz, bo jak przyjdzie co do czego pewnie okaże się, że są w praniu.

U mnie w szpitalu radzą wziąć swój kubek i sztućce. Ale talerza chyba brać nie muszę? Mam zapakowany, ale chyba wyjmę.

Sorry, że po raz kolejny o mojej szczęce, ale drażni mnie to... Chyba jutro przejdę się do dentysty, choć co on mi pomoże bez rtg :/

11 lata 11 miesiąc temu #620733 przez Dave
Co do tych majtasów to tak.
Przy Majce miałam flizelinowe i siatkowe. Flizelinowe niby takie polecane i wymagane, użyłam ze 3 szt. tak na mus. Tych siatkowych nie tknęłam. Więc wsio porozdawałam i teraz taka latanina. Ale z obserwacji tamtych, wydaje mi się, że siatkowe będą lepsze. I teraz mam tylko siatkowe. Tamte takie..... bllllleeeeee na maxa :cheer: :cheer:
Mam nadzieję jak najszybciej wskoczyć w bawełniaki.

Też mam spakowany kubek i sztućce, ale talerze to tam są :laugh:

Pisałyście też chyba o badaniach. Ja mam jakoś ok. 23 marca ostatnie i będą ok. Nie mam zamiaru robić nowych.

Agat
- idź, zapytaj a nóż coś Ci poradzi.

Mój mąż jeszcze z wałkiem szaleje, a ja chyba wskakuję do łóżka :)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 11 miesiąc temu #620744 przez Magdalena9t
Jak będą w aptece te siateczkowe to dokupię jeszcze :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #620763 przez Dave
juz w lozku,ufff...

11 lata 11 miesiąc temu #620830 przez Agusia83
dziewczyny siatkowe majty sa super...po pierwsze mozna je wyprac i szybko schna a po drugie sa przewiewne i dobrze trzymaja, te big podpaski... :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #620912 przez Dave
Agusia-dzieki:-)
wlasnie,te flizelinowe to takie nie przepuszczalne,sztywne. jakos tak jakby mi termos z tylka robily.

11 lata 11 miesiąc temu #620955 przez Magdalena9t
No to koniecznie muszę te siateczkowe gacie dokupić bo nie zamierzam siebie tam przegrzać :P Nie było ostatnio tych siateczkowych to kupiłam te inne

11 lata 11 miesiąc temu #620961 przez Dave
no ja wlasnie dzis jaki ped za nimi mialam, bo te drugie to wszedzie mieli.

a ja znow sie wierce,krece. tam mnie swedz,tam kluje,uwiera. ja pitole!!!!!!!!!
a Mumin akrobacje i grzebolenie w pipce w najlepsze sobie urzadzil!!!!wrrr...

11 lata 11 miesiąc temu #620977 przez Magdalena9t
A ja jeszcze działam po domu, wstawiam pranie, układam rzeczy, ogarniam :silly: pewnie się wymęczę że jak się położę do wyrka to zaraz zasnę :blink:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #620978 przez Agusia83
Dave, ja tych flizelinowych nawet nie uzylam...a mam ich chyba z 6 par...tych siateczkowych 3 pary i w ogole sie nie zniszczyly...bede miala na teraz....a wiadomo kazda kobieta inaczej krwawi...ja zuzylam podczas pologu 10 paczek podpasek bella, tych rozowych...to byl kosmos, pozniej zwykle juz te cienkie i na koniec wkladki...ale lecialo ze mnie bardzo dlugo...

ja tez nie moge zasnac...z jedne strony chcialabym by synek dal mi troche wytchnienia i poszedl sobie spac, nie wiem...wyciszyl sie...a z drugiej zas strony rano jak sie tylko budze to czekam na te jego kreciolki i wbijanie nozek w me zebra :blink: On jest chyba jeszcze bardziej ruchliwy niz Emi...

11 lata 11 miesiąc temu #620981 przez agat
Ja mam przygotowane do szpitala 1 paczkę podkładów Bella mama i 2 paczki podpasek Bella maxi tych największych. Później będę dokupować w razie potrzeby.

Leżę już w łóżku, mąż na piwko poszedł po treningu, upewnił się tylko czy nie rodzę :P

11 lata 11 miesiąc temu #620988 przez Dave
Madzia-to zycze szybkiego zasypiania.
ja juz mam dosc!!!!!wiercioch sie wiertoli i grzeboli i ciagle cos laskocze,swedzi itp.!!!!!!!

agusiak-wow 10paczek!!! ja mam przygotowana 1 pake i kilka sztuk,co mi zostalo. nawet jak bede mocno krwawic to wole cienkie,wieksze podpaski niz te "podklady kolejowe":-P a dzis tez dokupilam podpasek,bo przy Majce ciagle dokupywalam,to chce sobie zapas w domu juz zrobic. tez dlugo krwawilam. juz mialam serdecznie dosc!!!!

kupilam tez kolejna pake pampkow na zapas.

11 lata 11 miesiąc temu #620993 przez Agusia83
Ja niestety musialam miec te wielkie, bo krwawienie bylo dosc dlugie i obfite...nie wiem czemu sie tak dlugo oczyszczalam...zreszta podczas porodu stracilam bardzo duzo krwi...gdy mnie dr szyla to co zlapala jakies naczynie,kolejne zaczynalo pekac..przez godzine pozniej musialam miec wielka butelke z lodem miedzy nogami...
w ogole kiepskawo wspominam swoj porod mam nadzieje, ze ten bedzie lzejszy i krotszy :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #621000 przez Magdalena9t
Ja mam nadzieję,że będę krwawić tak jak miałam okres to nie byłoby źle :P
Do szpitala nie biorę podkładów bo u mnie dają do woli , do domu mam na razie jedną paczkę tych takich "wielkich" :laugh: hehe i podpaski, jakby zbrakło to się dokupi :blink:
chętnie już bym się umyła i położyła ale jeszcze pastę jajeczną wymyśliłam i muszę ją dokończyć :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka