BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #697651 przez Magdalena9t
Dobranoc :) :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #697719 przez Suzi
Dzień dobry :) , ja juz na walizkach, nerwy napięte, pakowania ciąg dalszy a jutro na noc jedziemy :lol: trzymajcie kciuki, bo podróż długa.
Pewnie znikne z forum na ten czas, bo tam głusza i dzicz kompletna, więc i internet działa raczej z łaski, no ale będę probowac ;)

Ohoo Miki woła, narazie pa :side:

11 lata 9 miesiąc temu #697731 przez ilonah
Dzień dobry

U nas nocka super z jedną pobudką na karmienie aż musiałam ratować się w nocy laktatorem bo myślałam że mi pierś rozerwie. Teraz dalej Emiśka jeszcze śpiocha a ja mam dziś wychodne bo tatuś zostaje z Emilką. Lecę się zbierać, miłego dnia :-)

11 lata 9 miesiąc temu #697759 przez agat
Hej. U nas nocka średnia, bo jak Adaś się obudził o 2.50 tak zasnął o 4, a potem pobudki o 5 i 6... O 6 mąż go przejął na godzinkę a ja się jeszcze zdrzemnęłam jeszcze chwilę.
Teraz w koncu udało się go uspać.

Suzi mam nadzieję, że ogarniesz tam jakiś necik, bo tęskno będzie bez ciebie :( Na całe wakacje jedziecie?

11 lata 9 miesiąc temu #697805 przez Suzi
Na calusieńkie, dlatego tak się cieszę :lol: :lol: :lol:
Oczywiście ja tez będę tęsknić za Wami, jeśli się nie da dojść do porozumienia z netem, ale juz z doświadczenia wiem ze to niełatwe w tamtych warunkach. Za tę ciszę, spokój i oddosobnienie się płaci właśnie brakiem udogodnień typu net i tv, które tam dzialajactak jakby chciały a nie mogły :silly: i tak jak tv mi zwisa i jak dla mnie mogłaby nie istnieć, tak sprawnie śmigającego internetu brakuje, oj brakuje :huh:

No, ale przy ładnej pogodzie szansesą :woohoo: przy pochmurnej i deszczowej marneszanse :silly:
Ale z drugiej stronynkto przy ładnej pogodzie będąc nad morzem siedzialby w domu polując na zasięg?! :lol: :woohoo: :silly:

Dlatego uprzedzam, ze moze mnie po prostu nie być tu z Wami przez pewien czas i to nie bedzie znaczyć ze coś złego się stało :side:

Alevpóki co jestem i w miarę możliwości organizacyjno - logistycznych coś tu jeszcze skrobnę :woohoo:

Aaa, no i do tegomwszystkiego mamy dziś jeszcze gości :cheer: , prababcią zjeżdża obejrzeć Mikusia :kiss: :)

No i zaczęliśmy nosić pieluszki 3 :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #697818 przez Magdalena9t
Dzień dobry u nas nocka jak najbardziej udana :) ściągnęłam sobie pokarm na dzisiaj bo zostawiam Tomeczka z tatusiem a ja wybieram się na basen z teściową i szwagierką :)
ciekawe jak sobie poradzi :unsure: :) pokarmiliśmy się teraz i mały śpiocha jak na razie a ja się ogarniam, jak się obudzi to znów jedzonko i na dwórek bo piękna pogoda :) :)
Suzi miłego wypoczynku :) :)

11 lata 9 miesiąc temu #697844 przez Dave
Dzień doberek,

Dziś znów dzięń na świeżym powietrzu się zapowiada. Maja ma tatę to szaleją, no ja póki co szleję ale przy garach.

Suzi - Kochana wypoczywaj i ciesz się ciszą, spokojem i rodzinką. My tu będziemy tęsknić, ale może uda Ci się od czasu do czasu zdać relację :laugh:

Madzia
- basen :woohoo: :woohoo: ale fajnie :)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 9 miesiąc temu #698044 przez agat
Adaś marudzi dziś strasznie, upał go pewnie męczy. Dałam go teraz tatusiowi na spacer, niech pochodzi z nim w cieniu to może pośpi z godzinkę.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #698190 przez Magdalena9t
Nas też męczy upał :S :S
Agat jak Twój Adaś namiętnie je piąstke :blink: podobnie mój Tomek ,tylko do tego jeszcze się przy tym ślini i mlaska :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu #698392 przez Dave
Hallo,

Adaś superaśny. U nas tez są piąchy w ruchu, ślnotok i mlaskanie :laugh: :laugh:

KObietki, kapie mi z czoła a między cyckami potop. Ćwiczenia zaliczone :side: :side: pod nadzorem mężusia :lol: Jutro chyba nie ruszę palcem :cheer:

11 lata 9 miesiąc temu #698411 przez ilonah
Witajcie
Agat - strasznie fajny Twój Adaś, u nas tak jak u dziewczyń dodatkowo mega ślinienie

Dziś Emilka prawie cały dzień spała- taka reakcja poszczepienna, temperatura w porządku więc nie mam się co martwić. Tata nie miał więc z nią większych problemów :) Treaz też już maleńka śpiocha.

Suzi - miłego odpoczynku życzę, oby pogoda Wam się udała

11 lata 9 miesiąc temu #698428 przez agat
Uffff nareszcie wieczór. Adaś mi dziś pół dnia przepłakał :/ Na przemian spał, jadł i płakał :( Miał parę momentów dobrego humoru, można było z nim "pogadać", ale po chwili znowu płacz. Nie wiem o co chodzi, czy to ten upał czy co, bo z brzuszkiem raczej chyba wszystko ok.
Tatuś nam wybył wieczorem więc kąpałam go sama, sprawnie mi poszło :) Mam nadzieję, że ładnie prześpi noc.

11 lata 9 miesiąc temu #698531 przez Dave
ja pomykam spac. jutro wczesna pobudka.

kurka chcialam Mlodemu przez sen cyca zapodac,ale zapomnij. mam nadzieje,ze sie obudzi by ulzyc:-)

dobranoc kobietki:-)

11 lata 9 miesiąc temu #698554 przez Dave
dzien dobry:-)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #698606 przez ilonah
Dzień dobry Dave i reszta kwietniowych mamusiek :laugh:

Moja Emiśka już zapomniała o szczepieniu i już znowu jest moją Emiśką. Od rana tylko zabawa i gadanie jej w głowie :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka