BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 5 miesiąc temu #695378 przez Suzi
Jeszcze coś muuuusze Wam powiedzieć, juz miałam to zrobić sto razy ale skleroza nie pozwalala :silly:

Otóż jak był u nas wujek fizjoterapeuta, o czym pisałam, to obejrzał najpierw zdjęcia ( bo Miki spał) i między innymi te zdjęcia z Mikusiem w chuście i powiedział ze zawiązana była bez zarzutu i pozycja Mikusia w niej była ok :silly:

Agnes, słyszysz ( czytasz)? :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #695385 przez Azja
ilonah ja jak karmie to nic nie boli ale mialam niedawno tak pare dni ze myslalam ze umre z bolu tak mnie sutki bolały, tylko ze wtedy jakos Jasiek czesto przy cysiu lezal i za bardzo je wymiedil i bolały okropnie, ale posmarowalam Maltanem i przeszlo, a Tobie serdecznie wspolczuje bo jednak z takim bolem to duzy dyskomfort karmic

dziekujemy za komplementy Jaskowe, Mlody faktycznie ma ciemna karnacje ale nie az tak jak na zdjeciu, :)

Agat czekamy na zdjecia nowej fryzurki :)

11 lata 5 miesiąc temu #695467 przez Dave
Ilonka- wsopolczuje Ci tego bolu. Ale jestes dzielna, ze tak dlugo dajesz rade. a jak odciagasz to tez boli?
Ja w nocy spalam z piersiami na wierzchu, smarowalam mlekiem i mascia i tak wietrzylam. potem masc Purelan dzialala wystarczajaco. na szczescie teraz jest super.

Suzi - no widzisz, ja nie jestem ekspertem i dla mnie ta pozycja nie byla idealna, ale skoro ktos fachoey mowi, ze jest ok to super.

Mateo zasnal ale nie wiem na jak dlugo.

Kurka, cos mialam pisam ale zapomnialam :dry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 5 miesiąc temu #695504 przez Magdalena9t
Agat czekamy na zdjęcia w nowej fryzurce :) :blink:
też ostatnio mam ochotę na zmiankę kolorku :unsure: :side: pytam męża na jaki kolor się pofarbować a on mówi,że ten co mam to ładnie, no to mi doradził :P :P
Azja śliczny synek :) :) jaki już duży :blink:
U nas dziś dzień tak wyglada: jedzonko ,kupa, przebieranie bo nogawką poleciało,jedzonko...itd :S :S

i do tego Tomek nie chce spać,normalnie łóżeczko parzy :cheer: :cheer:
pakuję go w wózek i na dwórek choć pogoda nie najleepsza :dry:
a jak wasze maluchy śpią w dzień :unsure: ?

Ilonka nie martw się,widać,,że wszystko robisz by karmić piersią Emilkę :blink:
Malwi 3mam kciuki,oby wszystko było dobrze :blink: musisz być dobrej myśli i nie poddawać się :) ;)

11 lata 5 miesiąc temu #695510 przez Dave
Madzia - u nas od jakiś 3 dni nie ma spania, ze dwie drzemki po 20 min i to wszystko. Potem pada ok. 17 na dłużej.

Teraz oczywiście już nie śpi. Ledwie posta skończyłam pisać i był pobudka.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #695558 przez ilonah
Ze spaniem Emilki różne bywa. Nieraz ma dni że śpi 10-20 min i tyle a ostatnio nawet uda jej się odbyć nawet trzy drzemki po 1-1,5 godzinie każda. Aktualnie jesteśmy na spacerku i maleńka śpi już ponad godzinę

11 lata 5 miesiąc temu #695646 przez agat
Adaś też w domu śpi malutko, na spacerku trochę lepiej, a najlepiej u dziadków, tzn moich rodziców na podwórku. Tam śpi cały dzień w wózku na dworze z przerwą na cycusia. Dziś właśnie pół dnia tam spędziliśmy i młody super spał. Teraz rozrabia w oczekiwaniu na kąpiel.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #695674 przez Azja
Agat fryzurka super :)

co do spania to Jasiek od kilku dni w ciagu dnia usypia przytulony do pieluszki tetrowej, najpierw podoi cysia, wypluwa go daje mu pieluszke i czasem smoka po wierci sie z 5 minut i spi, czasem nawet 2,5 godz no ale nie codzien tak dlugo, ale za to w wózku ostatnio spanie po 30 minut i koniec trzeba bude zozyc i mlody sobie obczaja dobrze ze nie placze, czasem pomarudzi ale to jak juz jest glodny

teraz tez po kapieli wydoi cysia, dalam mu pieluszke i usypia, ide zaraz zajrzec czy juz :)

11 lata 5 miesiąc temu #695708 przez Magdalena9t
Agat świetnie się prezentujesz:) jak się widzi takie pozytywne zmiany to aż też się ma ochotę :blink: :)

na spacerku Tomeczek pospał, mogłam coś w ogródeczku też podziałać :blink:

11 lata 5 miesiąc temu #695758 przez Dave
Agat - bosko :lol: :lol: :lol:

U nas Młody czasem ma dzien spania, to się tylko na jedzenie budzi. A ostatnio się na spanie obraził.
Grunt, że w nocy dobrze śpi.

U mnie już dzieciaki śpią. Nie wiem jak długo Młody, ale mam nadzieję że już zapadł w nocny sen.
Powiem Wam, że jakoś mnie usypianie dwójki ostatnio wykańcza psychicznie. Ale wydaje mi się, że to dlatego że sama do tego jestem. A dzieciaki, żywe złoto wieczorem mają chęci na rozróbę :) :)

I co ... miałam dziś skalpela zaliczyć i chyba dupa z tego. Głodna jestem jak fiks i marzę o prysznicu..

11 lata 5 miesiąc temu #695759 przez agat
Dzięki dziewczyny :) Na początku trochę w szoku byłam, ale teraz już czuję się super w tej fryzurze :) Parę lat młodziej i parę kilo lżej :P

Azja super, że synuś też sam potrafi zasnąć, czyli jednak chłopcy też mogą :) Szkoda, że nie mój :P Powoli zaczynam mu wprowadzać patent z pieluchą do snu, ale pielucha jemu głównie kojarzy się ze zbliżającym się cyckiem, więc najczęsciej rozdziawia szeroko mordkę, jak mu ją przykładam :P

11 lata 5 miesiąc temu #695773 przez Azja
Agat moj tez czasem probuje ssac pieluszke ale wtedy mu smonia wsadzam a pieluszke klade blisko policzka, musicie probowac w koncu powinno sie udac :)

11 lata 5 miesiąc temu #695782 przez ilonah
Agat fryzurka boska, sama uwielbiam takie krótkie i niesymetryczne :) ja mam jeszcze krótszą niż Ty a wszystko po to żeby było jak najmniej roboty z włosami przy dzidziusiu

Moja maleńka właśnie odpływa w głęboki sen bo smoka już wypluła, rączka na uszku także jest więc śpi już słodko :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #695805 przez Dave
Płatki zjedzone, dzieciaki nadal śpią ;)

Mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia, odpisana na kompie. tylko muszę sklecić parę zdań a to może byc problem, no cóż.

Potem szybki prysznic i spanko :laugh:

A ja miałam z Mają system z pieluszką. Ona nie smokowa była więc zamiast tego pieluszkę do buzi sobie brała i lulu :laugh:

Może Mata też tego nauczę, chociaż on woli piąchy ciumkać.

11 lata 5 miesiąc temu #695856 przez Dave
zmykam spiochac.

dobranoc:-)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka