- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas nocka taka sobie, bywało lepiej. Teraz Emilka jeszcze przysypia sobie. W środę mamy kolejne szczepienie i muszę jeszcze wypytać lekarki jak pomóc tym moim piersiom bo już nie daje z bólu rady karmić a miało być lepiej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Ja mam jakieś zdrewniale chyba bo ile by nie wisiał, to mnie nic nie boli, ani wcześniej ani teraz więc nie mam doświadczeń co moze pomoc
Moze lekarz doradzi, w końcu po to jest!
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
u nas nocka oki teraz Jasiek jeszcze dosypia, dziekujemy za zyczenia
a tak wyglada 2 miesieczny Jasiek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Suzi - u moje tez już zahartowane w bojach
Azja - ale super Jasieczek. I jaką on ma ciemną karnację
Mój Mateo zaserwował mi mega kupona, który wylazł bokiem
A i miałam po Majce pampki 4 z Dady i z ciekawości założyłam Mateuszowi i co pasują. Więc my już mamy numer 4
No i przeniosłam chrzciny na następny miesiąc.
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
tylko córka ma ciemne oczy a i tak jaśniejsze niż moje, podobnie włosy....ehhhh,
a niby ciemne oczy i włosy to cecha dominująca genetycznie....u mnie sie nie sprawdziło i dzieci tatusiowe
Ilonka, no trzymaj sie, wiadomo, ze decyzja ostatecznie należy do Ciebie.I tak JUŻ masz sukces moim zdaniem
U dzieci 2 i 3 miesiąc to najtrudniejszy okres immunologicznie, więc jak juz dociagnęlas do trzeciego miesiąca wyposażając Maleńką w przeciwciala to najważniejsze juz dostala.
tez o to przynajmniej walczę a póniej sie zobaczy, jak ma być męka to trzeba przemyśleć....
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
W sobotę tak mnie babcia wkurzyła,że nie wiem jechała z nami do kościoła i wyjechaliśmy trochę później niż zwykle bo jeszcze przed wyjazdem karmiłam Tomeczka przez co trochę się spóźniliśmy i ona do męża z takim tekstem :że powinniśmy ustalać godziny karmienia,że ona co 2 godziny karmiła swoje dzieci, ja karmię na żądanie kiedy Tomeczek jest głodny..ehh z tymi starszymi ludźmi tak to jest
wczorajszy dzień aktywny , trochę poogarniałam w domku, Tomek prawie cały dzień nie chciał spać, króciutkie drzemki były, pod koniec dnia był taki marudny
Teraz robię wszystko w biegu , póki śpi
oho chyba się przebudza
ps. sorki,że wyżalam się na babcie ale z nią to normalnie "TRUDNE SPRAWY" są
Miłego dnia
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Malwi , kochana trudne chwile przed wami, ale wierzę, że wszystko się pomyślnie zakończy. Pamiętaj, że zawsze możesz na nas liczyć, nie tylko wirtualnie, więc jakby była organizowana jakaś zbiórka funduszy czy coś, to od razu daj znać
A Marysia prześliczna i cudownie się uśmiecha
Azja, spóźnione życzenia dla Jasia. Przystojniaczek nieziemski z niego rośnie
Ilonka, dzielna jesteś i długo już wytrzymałaś z bólem. Moje cycki też "sparaliżowane" i nic nie doskwierają, a tą "naćpaną" minkę Leosia też uwielbiam
Madzia, mamy potrafią sadzić denerwujące komentarze, a co dopiero babcie dziura pokoleniowa.....
Agat, pochwal się fryzurką i narób sobie zdjęć z Adasiem, bo na pewno będziesz wyglądać wyjściowo.
Wczoraj przyjechaliśmy w rodzinne strony i zaliczyliśmy urodziny cioci, i mnie babcia skomplementowała, że zeszczuplałam Czyli nie jest tak źle, choć do wagi sprzed ciąży brakuje 4kg, a do idealnej kolejne 5
Agat, napisz proszę jeszcze raz jaki model Toyoty kupiliście i czy ma duży bagażnik Podobała mi się wizualnie, a niestety musimy wymienić moją bejbi Mazdunię 3 na większe autko, bo z wózkiem i bagażem z 5-osobowej, robi się 3-osobowa
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Madziu nie przejmuj się babcią
Ilonko jesteś bardzo dzielna, że karmisz cały czas pomimo bólu, dobrze go kojarzę, bo mnie na początku jedna pierś strasznie bolała. Teraz podobnie jak u Suzi, nic nie czuję. Nie zadręczaj się, jeżeli będziesz musiała przestać karmić piersią. Próbujesz, szukasz pomocy, starasz się coś zrobić, ale skoro wszelkie możliwe sposoby nic nie dają to za wszelką cenę nie ma co się męczyć, bo odbije się to na Twoim zdrowiu.
Wróciłam od fryzjera, nie poznaję się w lustrze, mam meeeeega krótkie włosy, później może uda się jakieś foto pokazać.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Ooooooo to jest myślAgat, pochwal się fryzurką i narób sobie zdjęć z Adasiem, bo na pewno będziesz wyglądać wyjściowo.
High five! Mam tak samo.Czyli nie jest tak źle, choć do wagi sprzed ciąży brakuje 4kg, a do idealnej kolejne 5
Mamy Toyotę Corollę Verso z 2005 roku. Bagażnik ma w sam raz, zmieści się do niej cały wózek bez problemu (po złożeniu stelaża). Jesteśmy bardzo zadowoleniAgat, napisz proszę jeszcze raz jaki model Toyoty kupiliście i czy ma duży bagażnik Podobała mi się wizualnie, a niestety musimy wymienić moją bejbi Mazdunię 3 na większe autko, bo z wózkiem i bagażem z 5-osobowej, robi się 3-osobowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Mlody dzis ma dzien przyklejony do mnie.
A na dodatek, cos mi klawiatura szwankuje.
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa