- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agat zapomniałam,że świetny kolorek pazurków lubię takie
mi jeszcze brzuszki do zrobienia zostały, bułeczki zaraz się upieką, szybka kąpiel i lulu
dobranoc
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas nocka spoko, pobudka o 3.30 i o 6.15 teraz sobie Tomeczek śpiocha a ja idę pranie szybko wieszać, jakieś śniadanko zjeść i prasowanie na mnie czeka
pogoda zapowiada się słoneczna,także spacer obowiązkowo przy okazji w ogródeczu coś porobię
miłego dnia
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Madziu-jaki aktywny poranek:-)
ja za to uznalam,ze skoro dzieciaki spia to mi sie tez troche lenistwa nalezy.
wiec jeszcze z lozka nie wyszlam:-P
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
A mojemu dziecku się coś poprzestawiało i budzi się co 2 godzinki w nocy, więc pospać mamusi nie da Ja właśnie jem śniadanko a Emilka buja się w leżaczku. U mnie też piękna słoneczna pogoda więc po kolejnym jedzonku maleńkiej spadamy na dworek.
Miłego dnia!
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Dziś się z nim na miasto wybieram, z koleżanką na kawę się umówiłam, to trochę też po sklepach może pochodzę, bo koleżanka pomoże z wózkiem i polula czasami jak mama będzie przymierzać Jakieś pantofelki by mi się przydały, bo stopa mi się nie mieści w te co mam ;(
Kurcze laktator mi siada, nie ma siły zasysać :/ Gdzieś się powietrze dostaje. Dave, Ty masz elektryczny, prawda? Jaki model?
Ooooo wyspał się już
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Ja mam taki lovi.pl/pl/produkty
A może zdejmij tę silikonową osłonkę na pierś i przytknij samym plastikiem, tez wtedy jest mocniejsze ssanie.
Dziś i wczoraj z lenistwa nie wstałam w nocy odciągnąć. I już tak nie zrobię, szkoda mi piersiątków. Takie nabite no i nie dobrze dla laktacji, więc dziś robię pobudkę dłuższą
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
U nas nocka ok pobudki o 4 i 6.45 normalne zasnął jak zwykle późno bo o 22.45 no ale coś za coś. U nas ja i starszy młody to sowy, więc i Miko jak widzę w tym kierunku zmierza, córka tak pól na pół a tatuś typowy skowronek
Kurcze, juz mam tzw rajzefiber, myślę o tym wyjedzie i póki co przez konieczność pakowania tylu maneli i tą podróż to mnie to przytłacza zamiast cieszyć no ale jak juź tam będziemy to będzie na prawdę super
agat, super, na prawdę super wyglądasz, pięknie i te Twoje oczyska takie duże i kolor takinfajny, koci no po prostu Miss kwietniówek pazurczaki też bombowe, muszę i ja jakiś koloreck sobie strzelić. Wprawdzie ja zawsze miałam żel na paznokciach ale od marca juz nie mam bo moja pani paznokcianka tez urodziła dzidziusia, właśnie w marcu więc muszę sobie na razie radzić bez. Pewnie dopiero po wakacjach sobie zrobię
ilonka, ja tez mam Medelę ale Swing, tez jestem bardzo zadowolona. Profesjonalny sprzęt no i e elektryczny, nie wyobrażam sobie ręcznej męki, na leniwca wolę
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przyszedł do mnie dziś laktator ,którego sobie w końcu zamówiłam i już z teściową na basen się umówiłam na czwartek a mąż sobie posiedzi w domku z małym damy rade
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Agat, świetna fryzurka i bardzo Ci pasuje
Ma też siedzimy na podwórku i wozimy się w cieniu wózkiem. Leoś za nic nie chce zasnąć w wózku,leży grzecznie jakieś 30-40 min potem trzeba ponosić, albo ululać cycusią.
Suzi, stres związany z podróżą zrozumiały, ale potem będzie sielanka A Wy macie domek czy mieszkanie tam, i to jest nad samym morzem?
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My dziś praktycznie cały dzień na dworku spędziłyśmy bo taka cudna pogoda i Emilka ładnie pospała w wózeczku a jak nie spała to oglądała świat ze swojego leżaczka i bardzo dużo gadała. Byłyśmy też na mega długaśnym spacerku i zaliczyłyśmy po drodze karmienie ale dałyśmy radę. Teraz malutka już wykąpana, nakarmiona zasypia grzecznie w łóżeczku.
Czy Wasze maluchy też mają etap ogromnego ślinienia się?
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
My dziś byliśmy pół dnia na mieście. Koleżanka prowadzała mi wózek, a ja wchodziłam do sklepów Adaś był bardzo grzeczny, trochę spał, trochę oglądał świat, dużo gadał po swojemu i się uśmiechał. Zaliczyliśmy jedno karmienie w kącie w kawiarni i jedno w samochodzie Cały dzień był pogodny, dopiero wieczorem strasznie się spłakał, przy kąpieli też ryczał (co ostatnio mu się z 3 tyg temu zdarzyło). Na szczęście zjadł ładnie i teraz śpi.
Odkupiłam od koleżanki laktator Medela Swing, jeszcze na gwarancji. Cena atrakcyjna, zamówiłam sobie tylko te wszystkie akcesoria typu lejek i membrana. Mam nadzieję, że będzie ładnie zasysać