BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 7 miesiąc temu #722658 przez ilonah
Dzień dobry

Nareszcie i u mnie jest ochłodzenie aż wreszcie jest czym oddychać. Tatuś zabrał już Emilkę z samego ranka na spacerek a ja ogarniam domek.
Miłego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #722887 przez agat
U nas też już chłodniej :) Chociaż do południa było jeszcze strasznie duszno, teraz o wieeeele lepiej. Adaś był u dziadków, pogadał z nimi trochę, teraz drzemie w bujaczku, niedługo ma przyjść koleżanka, więc go trochę pomęczy pewnie ;)

11 lata 7 miesiąc temu #722899 przez Magdalena9t
Dzien dobry:) u nas deszczowo i od razu lepiej się zyje:-)
Tomus spi w dzien co było ostatnio zadkoscia:-p
Nocki tradycyjnie po 8 godzin
:)

Dziś rodzinne,obiadek u tesciow zaraz ciacho:-) :)
Milego dnia :) ;)

11 lata 7 miesiąc temu #722975 przez Azja
cisza wszyscy weekenduja :)

ja wczoraj pisalam ze zanosi sie na burze, nawet kropelka deszczu u nas nie spadla, ale cale szczescie dzis sie ochodzilo i bylo przyjemnie a nie taka duchota :)

Jasiek w tym tygodniu nabyl zdolnosc przekrecania sie na brzuszek, co prawda robil to bardzo powoli a nawet musial noga machac kilka razy zeby sie przekrecic, ale tak mu sie to spodobalo ze teraz nie zdarze sie obejrzec a on juz na brzuszku, z powrotem jeszcze nie umie sie przekrecic ale pewnie kwestia dni i to tez opanuje :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #723020 przez agat
Azja a po przekręceniu na brzuszek Jaś się nie denerwuje? Adaś też co chwilę fika na brzuszek, ale po chwili zacieszania zaczyna marudzić, bo nie umie jeszcze się odwrócić na plecy :P

Młody śpi, choć usypianie trwało dłuuuuugo.

11 lata 7 miesiąc temu #723029 przez Azja
Agat Jasiek nie przepada za dlugim leżeniem na brzuszku, wiec tez zaraz sie denerwuje jak sie przekreci :silly: no i piastki gorzej mietosic w buzi jak sie leży na brzuchu, a to tez ostatnio jedno z ulubionych zajęć :P

11 lata 7 miesiąc temu #723096 przez Dave
dzien dobry

my wdrodze. wczorajszy dzien masakra. droga, cale to pakowanie srakowanie, bleee.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 7 miesiąc temu #723163 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) :)

11 lata 7 miesiąc temu #723416 przez Dave
och jaka cisza.

my sie urlopujemy. powiem Wam,ze juz do takiego duzego hotelu nie pojade. moze to tez fakt,ze Mateo jes tu chyba najmlodszym bobkiem:-)

tyle ludzi,glosno MASAKRA!! a do tego niestety ale w 90% tylko dwie rece.

no i takie chowanie sie z karmieniem??!!! dzizas!!!!

11 lata 7 miesiąc temu #723455 przez agat
Nas dziś prawie nie było w domu. Najpierw w kościele, później u nietopery (spodobało mi się :P ) na obiedzie, a później u znajomego na grillu. Wróciliśmy po 20, także zanim młody zasnął to była 21.30. Strasznie późno jak na niego, ale nie marudził mocno.
Od paru dni Po kąpieli zje jednego cycka, ale ma oczy jak 5 zł, odkładam go więc do łóżeczka i włączam karuzelę. Poleży tak z kwadrans gadając z zabawkami, później jak się wyhasa to zaczyna marudzić, więc biorę go do drugiego cycka i ululanego odkładam ponownie, przykrywam pieluszką i jak wracam za parę minut to śpi :) Sam potrafi zasnąć (o ile jest już taki uspokojony) :) Dla nas to sukces ;)

11 lata 7 miesiąc temu #723554 przez Dave
agat-fajnie masz z takim usypianidm:-)

my wypoczynku ciag dalszy.Mlody jedna pobudke w nocy zaliczyl. nawet laktator w ruch poszedk. ale nie wieczorem nie chcial zasnac:-( dlugo go musialam bujac.

uciekam bo mlodemu sie nudzi gadanib:-)

11 lata 7 miesiąc temu #723571 przez agat
Pochwaliłam spanie młodego, więc dziś mi się budził co 2h i za każdym razem chciał 2 cycki. Nie wyspalam się w ogóle :/

11 lata 7 miesiąc temu #723624 przez ilonah
Witajcie

No Agat fajnie, że Adaś sam już zasypia, to takie słodkie.

Mi Emilka już od paru dni budzi się co 2 godziny i nie wiem jak ją tego oduczyć, jak jej nie dam w nocy piersi to strasznie płacze, nawet smoczek nie pomaga a co najlepsze popije parę minut i puszcza. Nie chcę żeby się do tego przyzwyczaiła :(
My już zaliczyłyśmy poranny spacerek bo było super rześko, a teraz znowu gorąco powraca. Wiecie, że u mnie wcale nie padało, Wy pisałyście, że u Was burze a u mnie nic, sucho strasznie.

11 lata 7 miesiąc temu #723988 przez ilonah
Oho ale tu cisza.
Emilka właśnie zasypia, słucha sobie melodyjki z karuzeli i "głaszcze" krówkę która jest na ochraniaczu na szczebelki :) Ja wcinam malinki, pyszne są. Boję się, że znowu czeka mnie częste wstawanie do maleńkiej w nocy :(

11 lata 7 miesiąc temu #724008 przez Azja
witam

cisza, gdzie sie wszystkie mamusie podziewaja ??

Ilonah u mnie tez nie padalo juz nie pamietam kiedy deszcz padal ostatni raz, zachmurzylo sie ostatnio nawet grzmialo ale w koncu nie padalo, ale cale szczescie i bez deszczu sie ochlodzilo sie, dzis byla pogoda w sam raz :)

Jasiek dzis troche marudny, ale zawsze jak go ktos pochwali ze taki grzeczny to na drugi dzien daje mi popalic, a wczoraj bylismy u kuzynki na urodzinach i wszyscy sie nie mogli nadziwic jaki on grzeczny wiec dal mi dzis troszke popalic, ale usnal ladnie bez ekscesów o 20 :laugh:
a ja lece sie brac ja ogarniecie mieszkania, bo chyba tajfun jakis przeszedl przez mieszkanie :silly:

disz podobno ma byc deszcz meteorytów a u mnie wlasnie sie zachmurzylo i du.a z ogladania :cheer:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka