- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
nic nie nie boj kazda dopadaja rozne obawy ale bedzie dobrze 2013 rok bedzie szczesliwy dla nas
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Paletka
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
witam nowe Mamusie:) Kaikai i Malwinsien:)
Dave-spokojnie zrobie LISTE fajna--mam juz w tym wprawe;) jak sie bedzie wiadomo Terminki porodu tak na 100procent
Leoskowi przeszla goraczka...ja za to dzis czuje sie Masakrycznie...
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Paletka dobrze , ze już po gorączce u Leonka A Ciebie też łapie czy czujesz się kiepsko z powodu ciąży ?
Dave uroczy suwaczek Ja swój dopiero po wizycie zrobię . Jakoś się boję
- Paletka
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
Malwinsien witaj już 8 tydzień ? super Ja też cały czas drżę o maleństwo , zresztą jak każda z Nas Ale staram się myśleć pozytywnie i nie nakręcać się
Paletka dobrze , ze już po gorączce u Leonka A Ciebie też łapie czy czujesz się kiepsko z powodu ciąży ?
Dave uroczy suwaczek Ja swój dopiero po wizycie zrobię . Jakoś się boję
A i ja w listopadzie 29 będę miała . Ale jakby ktoś pytał to ciii Cały czas mówię , ze 17-stkę świętuje
wiesz chyba z powodu ciazy....oby tak bylo
wlasnie dlatego jeszcze nie ulepszam Listy:) spokojnie bd regularnie Modernizowana;)-Davku:)
Ania-napewno dobrze bedzie na wizycie;)
lece spac
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martela89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jestem szczęśliwą mamą Vanesski :)
Nie boicie się,że macie takie małe dzidzi ,a w drodze jest kolejne? Bo ja nie wiem czy dała bym sobie radę i to w sumie mnie jeszcze powstrzymuje
No i to,że moj M za granicą pracuje i ja sama jestem przez 4-6 tyg,a potem wraca na 2tyg. i nie wiem czy bym sama dała radę z dwójką dzieci
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martela ja obaw nie mam Wiem , ze sobie poradzę W końcu różnica będzie 22 miesięcy między bobasami , a są przecież kobiety , które mają 9-cio m-czną przerwę i dają rade . Ja im więcej obowiązków mam na głowie , tym lepiej się organizuję
Marzyła mi się mała przerwa i ze względu na dzieci (zeby było im raźniej,żeby sie ze sobą wychowywały) , i ze względu na mnie (za jednym zamachem posiedzę w domku zanim wrócę na nowo do pracy i wiedziałam , ze im wiesza przerwa , tym bardziej nie będzie mi się już chciało wracać do pieluch). Dla mnie to układ idealny No , ale ja mam Mężusia na miejscu , więc zawsze troszkę mi pomoże . Chociaż szału nie ma , bo wychodzi o 5:30 i wraca różnie , czasem o 17 , a innym razem o 19-20 . Ale chyba wystarczy mi świadomość , ze jest No i w soboty kończy ok 13-14 , a niedziele ma wolne , wiec nadrabia szalejąc z Małą i Dużą
Przy Ami wszystko praktycznie sama robiłam , bo wiadomo Mąż w pracy . Jedyne co , to zawsze Mężulek kąpie Amisię . Mimo , że Ami budziła sie bardzo często w nocy , to tylko ja wstawałam , bo karmiłam długo piersią , więc Mąż mimo , ze chciał , na noc by się nie przydał
Ale wszystko zawsze mam posprzątane , obiadek zrobiony i nie siedze w domku uwiązana . Wybywamy często,spotykamy sie z przyjaciółmi i znajomymi , więc jeszcze jeden bobasek jak dla mnei , to strzał w dziesiątkę
U Ciebie to już w ogóle , przerwa byłaby 3 letnia , więc wydaje mi się , ze byłoby super Vanessa byłaby zachwycona młodszym rodzeństwem Jest już duża i na pewno mądra Nie ma co zwlekać , im większa różnica , tym dzieci maja ze sobą mniejszy kontakt . Tylko musisz się zastanowić , czy bez Męża dasz rade
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
a wy ile macie lalek??
moj brzuch tak wyglada mam lekko obwisly i taki pomarszczony strasznie blee.ale koniec juz z tym tematem bo w depreche podpadne wy takie chudzinki ze az wsyd
U mnie minęło 27
To wyobraź sobie mój brzuchol, z którego straciłam ponad 40cm obwodu.... Ale nie narzekam Troszkę skóry jest i to niestety jest skutek uboczny odchudzania
Gratulacje dla nowych Mamusiek
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja stosowałam różne kremy w ciąży i oliwkę . Teraz oczywiscie też będę regularnie wcierała w siebie kosmetyki , bo uważam , ze jak nie pomoże , to na pewno nie zaszkodzi , a uwielbiam się balsamować
Zaraz wyjeżdżam z domku i będę popołudniu , wiec miłego dnia życze
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To wyobraź sobie mój brzuchol, z którego straciłam ponad 40cm obwodu.... Ale nie narzekam Troszkę skóry jest i to niestety jest skutek uboczny odchudzania
4o cm w obwodzie ??? szok . Jakos nie mogę sobie tego wyobrazić i tym bardziej gratuluję Jesteś niesamowita !!!
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
Bo byłam ostatnio w Rossmanie i znalazłam jakieś na rozstępy dla kobiet w ciąży, ale na wszystkich jest napisane, że od 4 miesiąca ciąży.... ????
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
HERI napisał:
4o cm w obwodzie ??? szok . Jakos nie mogę sobie tego wyobrazić i tym bardziej gratuluję Jesteś niesamowita !!!
No cóż... w przeciągu półtora roku schudłam 56kg, więc skądś to musiało ulatywać Zasadniczo biorąc pod uwagę ilość kg, moja skóra jest w rewelacyjnym stanie... A jak będzie wyglądać po ciąży to będę się martwić za jakieś 9 miesięcy Grunt, że nie wzięłam się za jej likwidowanie po odchudzaniu, bo normalnie bym się załamała, że tyle pracy i że trzeba ją będzie powtórzyć