BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #430444 przez asia26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #430447 przez mankowa
Hej dziewczyny,strasznie mnie zamula,cokolwiek zjem po chwili ma gorzki smak w ustach bleeee, mdli mnie caly czas,raz mi zimno raz cieplo,czy ktoras z was tez tak ma? Mam klime wlaczona to mi zimno a jak wylacze to duszno i tez zle.chcialabym zasnac na te 3 mce snem niedzwiedzim i obudzic sie w ll trymestrze.

12 lata 3 miesiąc temu #430448 przez klaudia_286
oj leze w lozku teraz glowa mnie boli,jutro zrobie

Moje malenstwa :)

12 lata 3 miesiąc temu #430451 przez asia26
Klauduniu teraz wypoczywajcie jutro wystarczy :*
mankowa studiuję to od 5 tygodnia i wiem o czym piszesz :/ ja tez z niecierpliwościa czekam na II trymestr :)

12 lata 3 miesiąc temu #430455 przez agi-p
A ja dziś się przemogłam i wyciągnęłam spodnie ciążowe :P Założyłam i ...jaka ulga :) Wygodnie , nic nie uciska .Chciałam , zeby ten etap nastąpił jak najpóźniej , ale trudno :P Już się przyzwyczaiłam do powiększającego się brzunia . A Mężuś chodzi dumny i głaska go co chwilę . Mówi do maleństwa i jest zachwycony ;)

A jak tam Wasze smaki ? Ja mam etapowe zachcianki . Najpierw jadłam codziennie serek wiejski,potem kanapki z szyneczką , a teraz kanapki z serkiem topionym :P Mężuś już się śmieje , ze nie nadąża :P Przyjeżdża z pracy z czymś co pochłaniałam jeszcze dzień wcześniej , a mnie już mdli na sam widok :P

12 lata 3 miesiąc temu #430463 przez ppaulinka1990
no niezle:) ja jeszcze nie ma apetytow na roznosci:)w ogole jesli chodzi o jedzonko to bardzo wybredna sie zrobilam...otwieram lodowke, to nie, tamto nie i na nic nie mam ochoty...ale jak jestem glodna to zaraz mi niedobrze iwec wcinam cokolwiek:):)

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #430464 przez asia26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #430465 przez agi-p
Mankowa mnie tez męczą dreszcze i naprzemienne uczucie ciepła i zimna . Ostatnio jak byliśmy u Mamci , to ja siedziałam w swetrze i pod kołderką ,a wszyscy w krótkich rękawkach byli i mówili , ze super jest .

A mdłości i wymioty tez mam . Zjem coś , czego bardzo mi sie chciało , a po 15 min lece do kibelka :(

12 lata 3 miesiąc temu #430466 przez agi-p
Spokojnej nocy Asiu :)

Ja właśnie pochłonęłam 3 kanapki z serkiem i poprawiłam brzoskwinią :P
Zaraz lece pod prysznic i do łózka :)

12 lata 3 miesiąc temu #430467 przez ppaulinka1990
Dobranoc Asiu i spokojnej nocki:):)

Tez musze pomyslec o tych spodniach ciazowych:) Kurcze dziewczyny dobrze ze Was mam bo wielu ciakwych rzeczy mozna sie dowiedziec:) Wiekszosc juz bardziej doswiadczone mamuski wiec zawsze moge liczyc na cenne rady:):)

[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #430468 przez ppaulinka1990
o brzoskwinke tez bym zjadla:) ale mam gruszki w domu i jakbluszka wiec chyba jednak zjem grusie:):)

12 lata 3 miesiąc temu #430480 przez ppaulinka1990
Chyba wszystkie mamuski juz spia:) Wiec ja tez juz mykam do lozeczka:)
Spokojnej nocy dziewczynki i do jutra:*

12 lata 3 miesiąc temu #430484 przez mankowa
Ja zachcianek nie mam ale jem cokolwiek bo mam silne mdlosci na glodniaka ale moglabym nic nie jesc przrz ten gorzki smak w ustach....dobranoc dziewczyny u nas bedzie obiad dopiero. ;)

12 lata 3 miesiąc temu #430561 przez agi-p
Dzień dobry :)

U Nas noc minęła tylko na 2 wybudzeniach :) Teraz Ami szaleje na całego i włącza wszystkie możliwe grające zabawki :P Rany kiedy te baterie się wyczerpią ? :P

Mi z rana cukier spadł masakrycznie i nie miałam sił . A tu jak na złość nic zjeśc nie mogłam , bo najpierw hormony muszę zażyć .
Ale teraz jest już lepiej :)

Właśnie sie zastanawiam co na śniadanko zaserwować . Na razie nie mam smka na nic kompletnie , ale coś zjeśc trzeba , bo mdłości się nasilą .'

Miłego poranka :)

12 lata 3 miesiąc temu #430576 przez Dave
Dzień dobry!

Asiu - piękny brzusio :woohoo:

Trochę naskrobałyście.

I ja mam podobnie, mam coś w lodówce a mimo to nie mam na nic ochoty. I ostatnio stwierdziłam, że jakos więcej się marnuje. Bo cię kupi a mi to w ogóle nie podejdzie. Mąż całymi dniami w pracy i nie ma kto zjeść.

Wczoraj od południa było mi niedobrze, na wieczór przeszło. Ciekawe jak będzie dziś.

Jak mnie wywali po południu to może też sobie focię zrobię :silly:

My już po śniadanku. Jajecznica zaliczona i buła :side:

Za oknem szaro i buro, ale nie pada. Kurka jesień chce na całego się wprosić :angry:

Miłego dnia Kochane :kiss:

Aha, muszę na dziś jakiś miły wieczór z mężem przygotować, bo go testosteron rozwala :side: A ja jakas jeszcze zeschizowana jestem :dry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka