BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #430078 przez HERI
Hehe... sama sobie zazdroszczę tej wizyty ;)

A co do biustu - ja już jeden stanik większy kupiłam, ale widzę, że chyba pora na kolejny, jeszcze większy... Ale piersi takie piękne pełne ;) Mąż zachwycony :P

A co do terminu - ja zawsze miałam cykle regularne, owulację też wiem kiedy miałam (ha... trudno nie wiedzieć jak się tego dnia siedziało w gabinecie na badaniu:P), no i też tego dnia współżyłam z Małżem... Tak więc znam dokładnie datę poczęcia Maluszka... Usg pokrywa się co do dnia z tą datą.... Tak więc witaj 10tc :D

A co wracania do formy - mi nadal się strasznie chce spać, ciągle mi się odbija... Mdłości praktycznie nie mam już wcale, sporadycznie... O przepraszam - jak wezmę prenatal complex to mnie mdli ;) więc zaczęłam brać go przed snem :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #430081 przez Dave
Asia - wariatko :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: Nie pisz mi tu takich rzeczy :ohmy: :ohmy:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #430084 przez asia26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #430086 przez Dave
Niepokój to nasz chleb powszedni :side: Ale nie wypisuj już tu takich rzeczy :silly:

12 lata 3 miesiąc temu #430091 przez asia26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #430092 przez kaikai
ja tez sie martwie az nie poczuje dzidziusia potem bede ruchy liczyc

12 lata 3 miesiąc temu #430094 przez asia26

12 lata 3 miesiąc temu #430099 przez Dave
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #430100 przez kaikai
HERI Ty bedziesz miala usg dzisiaj ?

bo masz termin taki jak ja to napisalabys ile dzidzius ma teraz cm. :)

12 lata 3 miesiąc temu #430104 przez HERI
kaikai napisał:

HERI Ty bedziesz miala usg dzisiaj ?

bo masz termin taki jak ja to napisalabys ile dzidzius ma teraz cm. :)

No ja tak myślę, że skoro już do niego idę to mi usg zrobi ;)

Oczywiście zdam szczegółową relację z wizyty :D z wymiarami i w ogóle :D

Aaaaa... doczekać się nie mogę :D

12 lata 3 miesiąc temu #430105 przez mamuska201304
Witam wszystkie mamusie. JA już jestem w połowie 11tc i powiem szczerze,że nadal mam mdłości,zawroty głowy i ciągle chce mi się spac... :P
Jak narazie nie odliczam dni do wizyty bo dopiero 18 pażdżiernika ale powiem wam że każda wizyta to cudowne jak i stresujące przeżycie.Czy wy też tak macie??Zawsze boje się że lekarz mi powie coś czego nie chce usłyszec :(
Chciałabym też się dowiedziec czy wasi mężowie przechodzą z wami ten okres??Mój mąż stał się nerwusem i marudem potrafi z chwili na chwile zmienic humor i nastrój...jest poprostu niemożliwy ;)

12 lata 3 miesiąc temu #430110 przez Majka
Heri na pewno będziesz miała usg :-)

A kartę ciąży już masz?

Mi gin założyła w 10 tyg.

Co do piersi to na początku mnie swędziały, bolały itp. Teraz nic nie boją. Są pełne i w nocy czasami na brzuchu nie moge leżeć bo mi nie wygodnie, ale tak około 11 tyg. przestały mnie boleć. Podobno jak maluszek jest większy to hormony inaczej pracują i dlatego około II trym. kobiety się czują lepiej. Co prawda nie wszystkie , ale większość. Więc asiu tak jak dave pisze nie pisz takich rzeczy i nawet tak nie myśl, że coś jest nie tak!!! Pisałam już tu dziewczynom, że przy moim poronieniu czułam się super, wyniki super , młodzi, zdrowi, ale niestety się stało :-( Straszne przeżycie. Na pewno Klaudia zgodzi się ze mną. Pomimo wszystko jesteśmy pełne pozytywu, że teraz będzie inaczej. Że będzie dobrze i kwiecień 2013 będzie najpiękniejszym miesiącem dla nas wszystkich :woohoo:

12 lata 3 miesiąc temu #430117 przez Dave
Majka - u nas też młodzi, zdrowi, pragnący dziecka i tez się stało. Ale trzeba myśleć pozytywnie :)

mamuska201304 - ja przed wizyta mam motyki w brzuchu. Nie myślę o złych rzeczach. Skupiam się na maluszku, że zobaczę i wszystko będzie dobrze.

Oj coś mi prasowanie nie idzie. Choć pogoda wymarzona na to i trochę mi cieplej przy tym żelazku :side:

12 lata 3 miesiąc temu #430120 przez kaikai
mamuska201304 moj maz tez sie dziwny zrobil ,denerwowalam sie na poczatku ze sie klocimy o byle co ale w koncu dotarlo do mnie ze to ja sie zmienilam , hormony ;)

12 lata 3 miesiąc temu #430125 przez HERI
Majka, ja karty jeszcze nie mam założonej, liczę na to, że może dzisiaj mi założy... Aczkolwiek on wychodzi z założenia, że zakłada dopiero w 12tyg... Ale że wie, że ja niecierpliwa jestem to może się zlituje ;) Przynajmniej ostatnio tak powiedział... :P
Zobaczymy...

Ja jak przed każdą wizytą - niesamowity stres, a jednocześnie motyle i ta niecierpliwość... To oczekiwanie ;) normalnie jak przed.... pierwszą randką :D

WSZYSTKIE MUSIMY BYĆ DOBREJ MYŚLI I JUŻ!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka