BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #431703 przez HERI
A ja liczę dzisiaj na to, że tato dotrzyma słowa i jak wrócę do domu to mnie na placki ziemniaczane zawoła :D :P

Jesteśmy z moimi rodzicami sąsiadami, tak więc dobrze jest ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #431704 przez agi-p
ppaulinka imponujący domeczek :)

Heri super , że Mężowi choroba mija :)

A Zuza to imię,które już dawno za mną chodziło . Jak jeszcze w ciąży nie byłam , to Mężuś się na nie zgadzał , ale teraz nie :( I faktycznie to teraz najpopularniejsze imię . Koleżanka , któa rodziła parę dni temu mówiła , ze na oddziale w jednym dniu 3 Zuzie się urodziły i ogólnie na 8 dziewczynek , 6 do Zuzie :P A sama urodziła Oliwiera :)

12 lata 3 miesiąc temu #431709 przez Dave
A to ja jestem jakaś inna, bo mi Zuzia, Zosia srata tara.... Jakoś mi się w ogóle takie imiona nie podobają :X

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #431711 przez MoNiaaa
mi sie wydaje ze pare lat temu byl boom na zuzie a teraz juz ustalo troche ale moze sie myle :P

ja tak mialam z julka tez niby najpopularniejsze imie ale jakos bardzo mi to nie doskwiera niby czasem spotkamy na planu zabaw julke ale nie jest jakis przestyt a sie tego balam :)
moja kuzynka dala milena bo iby takie malo znane i inne a teraz na kazdym kroku slysze milena :)

za mna jesczze lenka chodzi ale z jednejk strony mi sie podoba a z drugiej ..no sama nie wiem pewnie wszystko sie okaze..narazie oby do pon!!!
dziewczyny a jak w pon dalej bedzie pusty pecherzyk to znaczy ze dalej za wczesnie czy juz powinnam sie martwic??jak bedzie czeba to moge nawet codziennie chodzic byle wiedziec ze z dzidzia wszystko OK!!

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #431712 przez HERI
Ja rozważałam jeszcze Jagodę, ale mąż mnie wyśmiał :D :P

Moniu - nie martw się na zapas... To szkodzi i Tobie i Dzidziusiowi, który w Tobie już z pewnością rośnie!

12 lata 3 miesiąc temu #431714 przez klaudia_286
ja dalej ne wiem jakie imiona hihi jak maz przyjedzie to pewnie zdecydujemy co i jak

Moje malenstwa :)

12 lata 3 miesiąc temu #431715 przez ppaulinka1990
Dziewczyny doradzcie co na obiado-kolacje? maz dzis wieczorkiem wraca a ja kompletnie nie wiem co zrobic...;/ ide zaraz do sklepu po male zakupki ale w glowie pustka..

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #431717 przez MoNiaaa
wiem ze nie powinnam sie martwic ale jak tu nie myslec jak ciag;le cos sie wydarza???
dobrzez ze wizyte mam o 6 rano wiec nie bede musiala tyle czekac co ostatnio a weekend szybko zleci jak zawsze kiedy sie ma wolne :) strasznie chce zobaczyc kropeczke i dostac w koncu zdjecie!!nie wyobrazam sobie nie miec usg na kazdej wizycie

dave kazy ma swoj gust i kazdemu sie podoba cos innego mi sie np nie podobaja takie starodawne imiona antek atnosia stas itp

wiem tylko ze nie zaluje ze Julka to JUlka nadal mis ei strasznie podoba i jakbym mogla to 2 corce tez bym tak dala:P

a tak wogole nie wiem czemu ale wogole nie dopuszcam ze moze byc chlopak :side:

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #431719 przez klaudia_286
no ja wlaśnie robie sałatke jarzynową bo wczoraj robilam tylko dla siebie no i do tego kurczaka z piekarnika
chyba wstawie jeszcze na barszczyk z uszkami i hmmm no reszta to jakas zimna plyta ehh bo juz nie wiem

Moje malenstwa :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #431722 przez Dave
MoNiaaa - na pewno zobaczysz maleńkiego dzidziolka, nie stresuj się :laugh:

Paula - mam ten sam problem. Obiadowo coś wypalona jestem :( Ale może weź kup takie gotowce z woreczkami do pieczenia (nie wiem czy to knorr) + dramstiki, czy udka jakaś sałatka i opiekane ziemniaczki i będzie git. No chyba że coś na piątek, to..... naleśniory z serkiem :laugh:

Klaudia - szalejesz :side:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #431724 przez HERI
Hehe... ja też jakoś ciągle szukam imienia dla dziewczynki ;)

A tak odnośnie usg... Wściekłam się wczoraj co nie miara...
Zasadniczo niekoniecznie przepadam za moimi teściami i wydaje mi się, że ze wzajemnością...
No ale chciałam być dobra synowa i wczoraj jak przyszłam do pracy i zeskanowałam foto Maleństwa to puściłam teściowej zdjęcie na maila...

A ta .... zamiast się ucieszyć - objechała mnie, że za często robię usg, że usg to szkodzi dziecku... Na co ja jej - że zgodnie z zaleceniami lekarza... a ona na to, że ona to lekarzom nie ufa i ja też nie powinnam....

wrrrrrrrrrrrrrrr................... jeszcze jestem zła jak o tym pomyślę........

:|

Uznałam, że ostatni raz zobaczyli zdjęcie swojego przyszłego wnuka/wnuczki... a jak się wkurzę to jeszcze będą musieli długo poczekać na zobaczenie Dzidzi jak na świat przyjdzie, bo ja nie będę w stanie gości przyjmować :P

Ooo... musiałam się wyżalić...

12 lata 3 miesiąc temu #431725 przez MoNiaaa
no klaudia tym razem chyba do ciebie wbije zwlaszcza na ten barszczyk mniam mniammmm

az zglodnialam...co by tu na kolacje :unsure:

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #431726 przez HERI
Normalnie robicie mi smaka tą jarzynową...

Może by tak rosół ugotować, a z warzywek zrobić jarzynową...? ;)

12 lata 3 miesiąc temu #431733 przez ppaulinka1990
Jarzynowa tez robie ale mysle co tu dalej:):)
Ja co do imienia dziewczynki jestem na 100% pewna ze LENA:):):) tak mi sie podoba to imie a chlopiec chyba Marcel ale do tego nie jestem przekonana...

Heri nie przejmuj sie tesciowa, taki typ czlowieka, szkoda tylko Twoich nerwow...

Dave dzieki za rady:) Wejde do sklepu i jak zawsze stane przed polkami i bede stala pol godz az w koncu mnie olsni:):)
a ja juz po piatkowym sprzatanku, nawet klatke umylam, chcoc obiecalam ze juz wiecej tego nie zrobie bo sasiedzi odkad tu mieszkam ani razu nie umyli, no ale nie moglam patzrec na ten syf...Zaraz cos wszamie i gnam do sklepu:)

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #431741 przez MoNiaaa
teraz wlasnie wychodzi jakie w polsce jestz acofanie jak ktos czegos nie zna to napewno szkodzi...esh nic sie kobito nie przejmuj!!!gdyby usg szkodzilo to by sie tak czesto nie robilo a my przynajmniej jestesmy spokojniejsze ze wszystko gra:)

http

]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka