BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #432195 przez klaudia_286
hey no ja dzis caly dzien jem hihihi,wlasnie wcianłam ananasa ale nie z puszk i mnie cala buzia piecze hehe ale jest dobry :P

agi,mama zostaje do jutra ,bylismy dzis w lesie zobaczyc czy grzyby są

dzwonilam dzis do męza i wyjatkowo mnie zaskoczyl bo pytal jak sie czuje,ze mam uwazac na siebie czy mi cos przywiesc szczegolnego normalne nie poznaje go hihih oby tak dalej :P

Moje malenstwa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #432219 przez Dave
a ja na szybko.
jesteśmy już w domu, Maja u babci. coś kurde gorączkę miala,ale mam nadzieję że to od zębów.
jutro pakowanie kartonów.
ja już w łóżku jakas padnieta.

jutro będę aktywniejsza.

buzka

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #432270 przez kasia1329
Hej. Ja dziś cały dzień przeleżałam w łóżku. Chyba jakieś choróbskomnie dopada bo czuję się fatalnie, wszystkie kości mnie bolą, ciągle mi zimno, gardło podraznione i jeszcze ucho mnie zaczyna boleć :( nie wiem co robić. Na noc biorę Panadol i mam nadzieję że mi przejdzie, bo jak nie.to pewnie czeka mnie lekarz. Chyba że macie jakieś sposoby na przeziębienie ( poza cebulą i czosnkiem bo niestety tych składników mój żołądek nie akceptuje)

Dobrej i spokojnej nocy Wam życzę!

12 lata 3 miesiąc temu #432271 przez kasia1329
No Ty Klaudia teraz musisz jeść dla czterech więc nie dziwię się że apetyt dopisuje i zazdroszczę samopoczucia bo ja z jednym w ciąży a co dzień czuję się gorzej i brak mi sił do działania.
Pozdrawiam

12 lata 3 miesiąc temu #432303 przez agi-p
Hejka :)

Widze , ze choroby i wirusy sie panosza na całego :( U Nas też . Mężuś wczoraj wrócił cały obolały z gorączką i dreszczami . Położyłam go na górze , dałam leki i dziś czuje sie dużo lepiej .
Mnie migdały bolą , szczególnie jak przełykam ślinę .

Kasia może ten syrop co pisałyśmy o nim Prenalen . Ja go jutro kupię ,niech jest . Będe go brała , bo teraz o chorobę bardzo łatwo .
A dziś zrobie sobie syrop z cebuli i zobaczymy czy dam rade go pić .

Klaudia super , że Mężuś zacząl się interesować :) Może już oswoił sie z sytuacją :)

Dave oby gorączka u Mai była spowodowana jakimś nowym ząbkiem a nie chorobą . Miłego pakowania :)

A ja mam mały młyn z tymi maluchami ;) Ale dzis Adrianek już swojsko u nas się czuje . Wczoraj troszkę marudził , bo nie znał Nas , ani miejsca .

Miłej niedzieli :)

12 lata 3 miesiąc temu #432305 przez Dave
Witam niedzielnie!

Pospaliśmy sobie z mężem i powoli zaczynamy działać.
Rozmawiałam z mamą. Maja ma ok. 37,6 czyli spoko. Nie jest markotna, bez kataru, noc ładnie przespała. Więc mam nadzieję, że to nowe zęby. Jeść tylko nie chce :( Ale myślę, że będzie dobrze :side: Wyjdą kiełki i będzie po sprawie :)

Ok. zmykam do roboty :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #432306 przez klaudia_286
witajcie
ja pije kawke,wczoraj wieczorem przyjechala do nas jeszcze moja mlodsza siostra bylam tak zaskoczona ze szok bo ona mieszka jeszcze dalej niz mama taka niespodzanke zrobila ze szok ,wiec teraz caly domek gosci hihihih,

12 lata 3 miesiąc temu #432312 przez Dave
Klaudiu - no to masz wesoło :lol: No i miła niespodzianka :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #432366 przez Dave
No to niedzielnie na całego. Pusto aż strach.

Ja tonę między kartonami. Pakuję i pakuję. Nie wszystko bo oczywiście jeszcze jakoś musimy tu funkcjonować, ale wiadomo sporo jest takich szpargalów.

Powiem Wam, że dziś w sklepie taka znajoma zerka ma mnie i mruga, że drugie :) więc już chyba widać :silly:

A rano jak wstałam to już taki krzywy brzusio, taka gulka z jednej strony jest widoczna :lol:

Ok. lecę. Dziś w menu zupka chińska między kartonami a później pizza, może też na kartonach, albo w pizzerii. Zależy czy nam przywiozą :side:

12 lata 3 miesiąc temu #432387 przez mankowa
Hej laski,piszecie o chorobach moge wam cos polecic szczegolnie na bol gardla moze to byc tantum verde ,plukac woda z sola a najlepsze jest amerykanskie listerine do plukania zebow.ja mialam rope na migdale i bolalo mnie pi jednym plukaniu nic nie ma.prenalen jest dobry przy przeziebieniach albo normalnie czosnek i sok malinowy do herbatki i tez bedzie ok.

12 lata 3 miesiąc temu #432412 przez agi-p
Witam po południowo :)

Klaudia to Ci siostra niespodziankę zrobiła :) Miło z jej strony :) I masz rodzinkę przy sobie :)

Dave pizza brzmi smakowicie :) Mniam Mniam Mniam :) Dobrze , ze Maja została u Twoich rodziców . I fanie , ze sobie tak razem z mężem pakujecie :) Zawsze to kupa śmiechu i może jakies przytulaski ;)

Mankowa właśnie zapomniałam o specyfiku z solą :P Ale teraz taka wrażliwa jestem , ze chyba bym zwymiotowała . To taka ohyda ... fleee :P Tantum verde można na pewno ? Ja mam hasco sept , który pediatra przepisał Amci i w ulotce pisze , zeby zachować ostrożność w ciąży i karmieniu .

Ta niedziela zleciała tak szybko ... już popołudnie . Mężuś zabrał dziewczyny na przejażdżkę rowerową , wiec troszkę odpoczęłam i się przespałam :)
Niedługo znajomi przywiozą Adiego znowu , bo zabrali go na salę na chwilę . Nie mogę się doczekać ich powrotu , bo obiecali mi ciasto i ciasta weselne hahaha i na samą mysl ślinka mi cieknie :)

12 lata 3 miesiąc temu #432417 przez ppaulinka1990
Cześć dziewczyny:):)
ja dzis taka niemrawa...strasznie bolal mnie zoladke, mialam takie skurcze ze az dreszcze mialam, wzielam nospe, goraca herbatke, przespalam sie i minelo...ale pojawila sie biegunka...co kwadrans na kibelku siedze, nie wiem co sie ze mna dzieje;/;/;/

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #432422 przez klaudia_286
hey,
a ja juz sama wszyscy pojechali i powiem szczerze ze jestem bardziej umęczona niz kiedykolwiek ale fajnie szybko zlecialo teraz tylko domek trzeba do stanu doprowadzic heheheh

12 lata 3 miesiąc temu #432431 przez Dave
A my dalej walczymy z pakowaniem. Kurde ale się takich pierdoł nazbiera :ohmy: :ohmy: Masakra :ohmy:

12 lata 3 miesiąc temu #432436 przez klaudia_286
robie własnie herbatke i taka cisza hehe jak mi tego brakowalo :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka